Faithful (05-04-19)
Faithful (05-04-19)
Σίγουρα !
Απλώς ο παο χωρίς Καλαθη ειναι δυο επίπεδα κάτω. Με τα superfoods ο παίχτης παίζει συνέχεια, δεν κουράζεται, και δε χρειάζονται κι δεύτερο σοβαρό άσσο.
Δε γινεται ολοι να βγαίνουν οφφ και ο Καλαθης ποτέ.
Όπως δε γινεται ο Γκιστ για μηηηηνες να σέρνεται και να μην πηδάει ουτε εφημερίδα και ξαφνικά να μεταμορφώνεται. Να βάζει χτες 23 πόντους και να τρέχει σ αιφνιδιασμούς.
Να χει περασει σοβαρό τραυματισμό μυικό και να τρέχει την αλλη χρονια σαν να μην έχει φινει τίποτα.
Εεεεεε καποια θέματα βγάζουν μάτι
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οτι και να λεμε, ο καλαθης αυτη τη στιγμη ειναι στο τοπ-5 των ποιντ γκαρντ στην ευρωπη.
Σε βαθος σεζον ισως ειναι ο κορυφαιος γκαρντ την τελευταια τριετια, απλα σιγουρα παει πιο κατω απο παιχτες οπως ο Γιουλ, ο Σλουκας, ο Σπανουλης, ο Μπογκντανοβιτς, ο Ντονσιτς, ο Ροντριγκες γιατι δεν εχει φτασει ποτε στην πηγη, ακα φαιναλ φορ.
Οι αριθμοι του ειναι εξαιρετικοι, απλα με μια επιφυλαξη, πως παιζει μεσο ορο τριαντα λεπτα και η μπαλα περναει παντα απο τα χερια του, αφου δεν υπαρχει δευτερος πισω απο αυτον στον βαζελο. Ετσι μπορει να φτανει σε πολυ ψηλα νουμερα.
Αν πλαισιωθει με ενα γκαρντ επιπεδου Σλουκα, εναν καλο ψηλο και εναν καλο σουτερ και παραμεινει σε τετοιες επιδοσεις δεν υπαρχει συζητηση. Αυτο ομως ειναι υποθετικο. Εμενα μου κανει εντυπωση που οι ομαδες που δινουν λεφτα (Τσσκα, Φενερ, Ρεαλ, Μπαρτσα, Εφες) δεν ασχοληθηκαν καν το καλοκαιρι. Ισως κρινουν πως δεν εχει το value fo money. Το πιστευω κι εγω αυτο, αλλα και παλι ειναι φοβερος εδω και τρια χρονια.
Τον πλησιασαν νομιζω. Αλλα του εδωσε 2,4 ο Τρακης! Μιλαμε για απλησιαστο νουμερο. Ετυχε επισης να μην ψαχνει καμια πρωτοκλασατη ομαδα για βασικο γκαρντ.
Ε πως αφού έφυγε ο Ντονσιτς και η Ρεάλ πήρε Σερχι....
Το θεμα του Καλαθη ειναι οτι δε βγάζει στόφα ηγέτη, δεν έχει παρει την ομάδα του να την παει φ4 και για Γκαρντ έχει τρανταχτές αδυναμίες στο σουτ και τις βολές.
Οι έξυπνες ομαδες του αρνούνται την πάσα, του δίνουν το σουτ και γεια σας. Σπάνια τα βάζει. 49%δίποντα 25.8% τρίποντα 50% βολές
Ειναι τρομερός στη δημιουργία, παρα πολυ καλός, αλλα οι υπόλοιποι κορυφαίοι Γκαρντ έχουν το πακέτο που ο Καλαθης δεν έχει. Γι αυτο και η μόνη πρόταση που είχε ηταν απο τη Χίμκι.
Για τον Παναθηναϊκό ειναι τα 3/4 της ομάδας του.
Mvp Παντως αν δεν περάσουν στο φ4 δεν πρόκειται να βγει.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (05-04-19)
Χάθηκα λιγο Χαχχαχαα
BrazHlias (05-04-19)
Faithful (05-04-19)
Άλλη μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του ΠΟΑ.
Ξέρω τουλάχιστον τρία άτομα που είχαν παίξει πάνω από ένα χιλιάρικο το διπλό.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Ρεζίλι τρακηηηη
Στάλθηκε από το SM-G975F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
chainsaw (16-04-19), pirateeeeeee (16-04-19)
Mαλάκα μου κρυώνει ο Πιτίνο.
Οταν γερνάς, κρυώνεις ρε τύπε...
There is a Dude in town
drizzt (17-04-19)
και μιλάμε για Αθήνα...
όχι για Παρίσι ή Λονδίνο
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
chainsaw (16-04-19)
Καλα περα απο τα "θεικα σημαδια", εγω πιστευω πως εχουν βασιμες ελπιδες να περασουν οι βαζελοι. Φαβορι δεν ειναι, αλλα δεν ειναι τελειωμενοι. Εγω θα τους εδινα μεχρι και 40% πιθανοτητες προκρισης.
chainsaw (17-04-19)
BrazHlias (17-04-19)
Bookmarks