Εχει να φάει τόσο πολύ γασήσι που θα κάνει κωλοτούμπες από την γκάβλα ο τράκης...
Εχει να φάει τόσο πολύ γασήσι που θα κάνει κωλοτούμπες από την γκάβλα ο τράκης...
There is a Dude in town
Αν κανει δυο νικες ακομα στον πρωτο γυρο, ειναι μεσα στο κολπο ο βαζελος. Στον δευτερο γυρο, με δυο μεταγραφες, ακομα και μετριων παιχτων μπορει να κανει αλλες οχτω νικες και να μπει πλει οφ.
Απο εκει και περα, 1-2 νικες εκτος εδρας δεν ειναι απαγορευτικες να γινουν και να βγει και 5ος ή 6ος, καθως αρμανι, μπασκονια και εφες θα αρχισουν να πεφτουν σιγα σιγα.
Iσχυει οντως. Οπως εκανε και τις τελευταιες 2 χρονιες. Βεβαια πλεον εχουν ανεβει οι υπολοιποι ομαδες και εκεινοι δεν εχουν τους παικτες, που τους τραβαγαν με ατομικες ενεργειες. Με τις μεταγραφες το πολυ πολυ να σφιξει η αμυνα στη ρακετα. Απο κει και περα μονο ο Λανγκφορντ υπαρχει, μιας και ουτως ή αλλως ο βαζελος δεν βγαζει συνεργασιες και δεν εχει το ευκολο καλαθι.
Οσο για εμας, μετα την επομενη 3αδα αγωνων θα γνωριζουμε, που στοχευουμε. Παιζουμε με αμεσες διεκδικητριες των θεσεων 4-7.
Υ.Γ Κατι ακουστηκε οτι ο Καλαθης υποφερει απο πελματιαια απονευρωσιτιδα. Ο τραυματισμος, που παλιοτερα ειχε ταλαιπωρησει αφανταστα τον Πριντεζη και τον Σλουκα.
BrazHlias (01-12-18)
Τι έγινε;2 πεναλντάκια στην μπαναθηναικάρα και 1-0 τα σκουλίκια;;;;Ρε τους μπέμπηδες της Ελλάδος......
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ειδικα το δευτερο ανυπαρκτο, αλλα ετσι "πεταχτα" που ειδα το πρωτο ουτε αυτο ηταν. Εχουν βαλει ολη την εξυγιανση στον κωλο τους.
Το βλέπω το ματς. Για το πρώτο δεν έχω άποψη, για το δεύτερο -ΑΝ- βρήκε στο χέρι όπως μου φάνηκε, ο βάζελος είχε απλώσει καθαρά το κουλό του αντί να το μαζέψει.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Καλός προπονητής για έλληνας ο παντελίδης αλλά αν κρατούσαν οι βλαμμένοι τον ισπανό θα έβλεπαν πολύ όμορφα πράγματα.
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
Μούφτεν πέναλτι και για τον Παναθηναϊκό, 1-1 στις καθυστερήσεις
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
γαμωσπιτοι απλα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ντέρμπι αήττητων αυτήν την ώρα στο ΟΑΚΑ μεταξύ πανάθας και περιστερίου. Η πούτσα σήμερα μοιάζει κάτι παραπάνω από πιθανή.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Για το Περιστερι, εννοεις.
Όχι, για την πανάθα εννοώ αλλά κάτι πήγε στραβά στην 3η περίοδο![]()
Zoριζονται παντως λιγο.
Εντωμεταξυ στο Περιστερι παιζει ο Μουρατος που αφησαμε να φυγει περυσι ή προπερσι απο την ομαδα. Απο το λιγο που ειδα μια χαρα μου φανηκε. Σιγουρα δεν εχει να ζηλεψει κατι απο τον Μαντζαρη. Ισως αξιζει να ξαναασχοληθουν μαζι του στο μελλον.
76-71 δυο λεπτα πριν την ληξη
To μάζεψε το περιστέρι στο τέλος αλλά δεν τα κατάφερε. 80-75 τελικό αποτέλεσμα
Καλός ο Παντελίδης... είχε πει κάτι καλά...
There is a Dude in town
flessanto (11-12-18)
Είμαστε και εμείς αλλά αυτοί εκεί στον Άρη σπάνε τα βλακόμετρα. Έδιωξαν τον προπονητή που τους είχε μοντάρει σε ένα σοβαρό και ικανό σύνολο επειδή έχασαν ένα παιχνίδι από τον... Ολυμπιακό![]()
Bookmarks