sk12072 (10-06-18)
sk12072 (10-06-18)
Αυτό που πρέπει να στενοχωριόμαστε με το θάνατο κάθε προβεβλημένου από τα media αλλιώς είμαστε αναίσθητοι, ενώ είναι οκ να αδιαφορούμε για κάθε πρόσφυγα ή άστεγο που πεθαίνει στο δρόμο πάντα με συνάρπαζε.
Sent from my MI 3W using Tapatalk
ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΤΟ DNA ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΚΚΙΝΟ.
BrazHlias (10-06-18), celticfrost (10-06-18), chainsaw (10-06-18), estai (10-06-18), giovanni#10 (10-06-18), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (11-06-18), panahs7 (11-06-18), sk12072 (10-06-18), SOAD37 (10-06-18), The Dude (10-06-18), vasilis-thrylos7 (10-06-18)
ρε φιλε πραγματικα ποσα thanks να βαλω...να πρεπει να αγιοποιησουμε καποιον επιχειρηματια ή διασημο που με τη συμπεριφορα του
εβλαψε πολλους ανθρωπους μονο για να ειμαστε politically correct με ξεπερναει.για μενα οτι εκανες σε αυτη τη ζωη θα το βρεις στην επομενη.
οι αμαρτιες καποιου δεν σβηνουν με το θανατο.και για καποιους το ταμειον ειναι πολυ μειον....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
celticfrost (10-06-18)
Δεν είναι φήμες, Σταυράκη - πραγματικότητα είναι: Εκτός αν κάποιος πιστεύει ότι μπορούσε κανείς να κάνει επιχειρηματική καριέρα ειδικά στην Ελλάδα σε ένα κλίμα που τους θέλει όλους να είναι εναντίον του.
Ο άνθρωπος, ως μέλος οικογένειας θα λείψει, λογικά, από τους δικούς του - ο ρόλος, ως επιχειρηματίας, σίγουρα θα αντικατασταθεί από τον πρώτο επίδοξο επιτήδειο.
Δεν έχω καμία ανάγκη να συγκινηθώ για την απώλεια οποιουδήποτε, από οποιαδήποτε κοινωνική ομάδα και αν αυτός προέρχεται. Όλοι έχουμε κάποιον συγκεκριμένο ρόλο στη ζωή και το τελευταίο που μας νοιάζει είναι να μας κλαίνε κάποιοι τυχαίοι στο διαδίκτυο. Αντιστρόφως, δε βρίσκω την πρακτική χρησιμότητα του να κλαίω κάποιον για τον οποίον δεν έχω κάνει απολύτως τίποτα και πιθανώς αν δεν υπήρχε η αντίστοιχη προβολή να αγνοούσα και την ύπαρξή του.
Σαν πρόεδρος του Παναθηναϊκού, έκανε το καλύτερο δυνατό για την ομάδα του και σαν πρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, επίσης. Το πάγιο ερώτημά μου, είναι το κατά πόσο έκαναν το καλύτερο δυνατό οι εποπτεύοντες των δραστηριοτήτων του, φορείς και αν δε το έκαναν, πού ήταν η δικαιοσύνη, ώστε να τους αναγκάσει να το κάνουν.
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
giovanni#10 (10-06-18)
Αιωνία η μνήμη του ανθρώπου (απλά και χριστιανικά) και τέλος.
Αυτό που με απασχολεί είναι μην τον τιμήσουν το απόγευμα με κάποιο νέο χειρουργείο εναντίον μας. Είναι ικανοί...
Σημερα ολες οι βολες θα ειναι αφιερωμενες στον Κυριο Παυλο, που θα κοιταζει απο 'κει ψηλα και θα γελαει με υπερηφανεια. Προς τιμην του προτεινω να εκτελουν οι βαζελοι και τις δικες μας βολες.
Ελπιζω ο Γκιστ να μην κανει παλι διατασεις την ωρα του "Ενος λεπτου σιγης". Δεν ειδα κανεναν να ντρεπεται προχθες με αυτη την κινιση...
υ.γ. Ειναι λιγο ακομψο να κραζεις καποιον την ημερα που πεθανε, ομως δεν ειμαστε σε εδρανα της βουλης, αλλα σε οπαδικο φορουμ. Την μερα που πεθανε ο Κουρης, εγραψα ενα σχεδον πανηγυρικο ποστ. Δεν ειδα κανεναν να μου βαζει χερι, κανεναν να θιγεται ή να κοκκινιζει απο ντροπη. Κανεις δεν εγραψε πως ειμαι ανωριμος, υπανθρωπος και ασεβης προς ενα νεκρο.
Στο κατω κατω, οποιος θελει να διαβασει διθυραμβους για το μεγαλειο του Ανθρωπου μπορει καλλιστα να κανει μια βολτα απο ολα τα ελληνικα σαιτ.
Επισης, οποιος το αισθανεται, μπορει να γραψει "καλο παραδεισο", δεν θα του το απαγορευσει κανεις.
υ.γ.2 Το οτι ειναι παναθηναικοι τα δυο παιδια, δεν με ενοχλει καθολου. Δεν εχουν προκαλεσει ποτε με τα ποστ τους, γι'αυτο και ειδικα ο κοναξ ειναι πολλα χρονια στο φορουμ. Φανταζομαι τα αντιστοιχα γραφουν και σε φορουμ του παναθηναικου, οταν πεθαινει καποιος παραγοντας του Ολυμπιακου.
dimace (10-06-18)
BrazHlias (10-06-18)
89 ετών ήταν ο αποθανών.
Στο αποψινό παιχνίδι, ως ελάχιστος φόρος τιμής, προτείνω οι βάζελοι να εκτελέσουν ισάριθμες ελεύθερες βολές!![]()
chainsaw (10-06-18)
Μην πάνε παραπάνω οι βολές Δημήτρη....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Συγνώμη που θα το πω έτσι, αλλά ούτε καν...
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι για την ομάδα του και τα συμφέροντά του, ήταν άψογος. Από εκεί, μέχρι όμως να λέμε, επειδή πέθανε "τί καλός άνθρωπος που ήταν", σαν να μιλάμε για τον κυρ-Θωμά, τον περιπτερά που μένει από κάτω, πάει πολύ.
Δεν υπάρχει επιχειρηματίας σε αυτό και σε μικρότερο ακόμα μέγεθος που πήγε μπροστά χωρίς να πατήσει επί πτωμάτων και να συνεργαστεί με οποιαδήποτε κυβέρνηση και οποιοδήποτε πολίτευμα.
Τα υπόλοιπα, τα εξηγώ παρά κάτω.
Για τον Παναθηναϊκό, ναι. Δεν είμαστε το κέντρο του κόσμου - ή έχεις εσύ παράγοντα που σου έδωσε σε ένα τμήμα 5 Ευρωπαϊκά και 1 κάτι σαν τέτοιο;
Από εκεί και κάτω, σε ό,τι αφορά τη ζημία που μας έκανε στο μπάσκετ, δε θα μπορούσαν να μας κάνουν και τόσα πολλά, αν δεν υπήρχαν Βασιλακόπουλος - Συρρίγος και αν οι ΓΓΑ, οι υφυπουργοί αθλητισμού, οι υπουργοί δικαιοσύνης, το ΣΔΟΕ και οι δικαστικοί λειτουργοί κάνανε απλά τη δουλειά τους - που δε την έκανε κανένας από τους θεσμικούς φορείς, σε αντίθεση με το Συρίγο που έχτισε έναν επικοινωνιακό λαβύρινθο ο οποίος κατάπινε τα πάντα και σου παρουσίαζε μία ονειρώδη κατάσταση στο χώρο του μπάσκετ.
Για την οικονομική τους δραστηριότητα, έχουμε να γράφουμε, για χρόνια και να μη σταματάμε- μόνο τις τεχνητές ελλείψεις φαρμάκων να αναφέρει κανείς, ξέχωρα το ότι μιλάμε και για μία δουλειά που η προμήθεια πήγαινε σύννεφο προς κάθε τσέπη, παντός ενδιαφερομένου, είναι αρκετά, πιστεύω για να καταλάβει το τί αναγκάζεται να κάνει ένας... καλός άνθρωπος σαν οποιονδήποτε καταπιάνεται με τέτοιες δουλειές και όχι μόνο στην Ελλάδα.
Σε γενικές γραμμές, θέλω να πω ότι όταν πεθαίνει κανένας τέτοιος, ασ'τον ασχολίαστο καλύτερα και μη κοιτάς καν την είδηση... Τσάμπα λερώνεις το στόμα σου και χαλάς την ψυχή σου - ζούνε σε ένα κόσμο, ο οποίος δεν είναι για τα δικά μας μέτρα, ώστε να μιλάμε για αυτούς λες και τους είχαμε γείτονες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
celticfrost (10-06-18), dimace (10-06-18)
Θα γίνω λιγάκι κακός... αλλά πολλά κολλάνε περιέργως άψογα.
Πρώτα πέθανε ο ένας αδελφός που κρατούσε τα γκέμια στον ζάκια...
Μέσα σε δυο μήνες, πάει και ο Παύλος ο θεός ο πάρε την παε... αφήνοντας το μόγγολο ζάκι να κάνει παιχνίδι μόνος. Εχει μείνει μόνον ο χαζός Θανάσης που είναι ούτε ή άλλως σα κλινικά νεκρός.
Όλα αυτά όταν είναι να ρίξει λιλέτο ο ζάκιας και να κάνει παράνομα ντίλια με τους διέμφυλους κυβερνώντες, με αποκορύφωμα το άθενς αλάιβ...
Πολύ βολικά δε σου ήρθαν τα πράματα, ζάκι; Λέω γω τώρα... και ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις τίποτα δεν είναι τυχαίο ούτε αφήνεται στην τύχη...
Όσο για τον Παύλο, έφυγε ένα τεράστιο λαμόγιο που κατάκλεψε το κράτος με υπερτιμολογήσεις φαρμάκων στο μεγάλο πάρτι από το 96 και μετά... έφτιαξε την μεγαλύτερη παράγκα παγκοσμίως... αλλά... έδωσε αίμα.
Θα κριθείς αυστηρά, Παύλο και δε τα βλεπω καλά τα πράματα... για ζέστη σε κόβω να περνάς.
Αλλά... εμείς είμαστε ανώτεροι τύποι. Μέχριμκι αγαλμα θα του φτιάξουμε, τετοιο ανάστημα και τέτοια ντομπροσύνη μην τα ξεχάσουμε...
There is a Dude in town
sk12072 (11-06-18)
Bookmarks