Είναι τόσο άχρηστος, που θα τα αγόραζε όλα τυρόπιτες...
Γενικά, ευτυχώς που το κράτος αγόραζε κάργα φάρμακα από τη βιανεξ, γιατί αλλιώς τα τρία αδέρφια θα δούλευαν στη φάμπρικα για τρεις κι εξήντα και ο γόνος τους θα σύχναζε στο σταθμό Λαρίσης να ψάχνει ένα ευρώ για να συμπληρώσει για το εισιτήριο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Είναι τόσο άχρηστος, που θα τα αγόραζε όλα τυρόπιτες...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (04-05-18)
Μονος του τσακωνεται, μονος του κανει προσεγγιση για να λυθει το θεμα, μονος του λεει οτι θα φυγει, μονος του θα πει οτι τελικα παραμενει. Ολα αυτα με μονο στοχο να αποπροσανατολισει τους οπαδους του, ωστε να μην εχουν πολλες απαιτησεις, αλλα και για να πεσουν αλλου οι ευθυνες.Επαφές Γιαννακόπουλου - Μπερτομέου χωρίς αποτέλεσμα
Επιμέλεια: Γιώργος ΟικονόμουΔημοσίευση: 05 Μαϊ. 2018 14:43
Με αφορμή την κόντρα ανάμεσα στην EuroLeague και τον Παναθηναϊκό Superfoods υπήρξε επαφή της οικογένειας Γιαννακόπουλου με τον Τζόρντι Μπερτομέου, αλλά για την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα.
Στην συζήτηση που έγινε με τον εκτελεστικό διευθυντή της EuroLeague και προηγήθηκε της δήλωσης του Παύλου και του Θανάση Γιαννακόπουλου, έλαβαν μέρος τόσο ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όσο και οι Παύλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος και Μάνος Παπαδόπουλος. Από την πλευρά της οικογένειας έγινε ξεκάθαρο πως πρέπει να αποκατασταθεί τώρα η ασέβεια μετά την ανακοίνωση της EuroLeague. Διαφορετικά ο Παναθηναϊκός θα αποχωρήσει από την διοργάνωση. Ο Τζόρντι Μπερτομέου απάντησε πως τώρα δεν μπορεί να γίνει κάτι και πως πρέπει να περιμένουν μετά το Final Four.
Η επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές έγινε, ώστε να υπάρξει προσέγγιση, όμως, για την ώρα δεν υπάρχει αποτέλεσμα. Όπως γίνεται αντιληπτό, όσο δεν υπάρχει λύση στο θέμα που έχει δημιουργηθεί, θα δούμε και άλλα επεισόδια στην κόντρα των δύο πλευρών. Όλα δείχνουν πως μετά το Final Four στο Βελιγράδι, όπου έχουν προγραμματιστεί συναντήσεις του Δημήτρη Γιαννακόπουλου με άλλους παράγοντες ομάδων της διοργάνωσης, θα υπάρξουν περισσότερες εξελίξεις.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Θυμιζει την επικοινωνιακη πολιτικη του συριζα, η οποια ειναι να δημιουργει μια κριση εκει που δεν υπαρχει και τελικα οταν τα πραγματα επανερχονται στην προηγουμενη κατασταση να ειναι ολοι ευχαριστημενοι.
Στο τελος θα τα "βρουν", ο τρακης θα υποστηριξει πως βγηκε κερδισμενος απο τη διαπραγματευση και τετοια εποχη την επομενη σεζον θα τα ξαναβαζει με τους διαιτητες.
Αυτο θα γινεται μεχρι να διαλυθει το εγχειρημα της ευρωλιγκας (αν διαλυθει τα επομενα 2-3 χρονια, το οποιο δεν το θεωρω πολυ πιαθανο) ή μεχρι να φυγει απο την καε ο dpg ή μεχρι να φτιαξει μια ομαδα που θα κατακτησει το τροπαιο.
Και ερχεται ενα καλοκαιρι για τον παναθηναικο που θα ηταν καταστροφικο αν του παιρναμε το πρωταθλημα, με πολλους παιχτες να ληγουν τα συμβολαια τους. Θα τους σωσει καπως η δικη μας ακομα χειροτερη σεζον.
υ.γ. Να ετοιμαζεστε σιγα σιγα να ακουτε για τις προτασεις συμβολαιων στους δυο παπ απο τον παναθηναικο...
pirateeeeeee (05-05-18), The Dude (05-05-18)
Τωρα που δε ο τρακης οτι παει να γινει κατι για τον παο κλασσικα θελει να τα πουτανιασει ολα
Εχςι βγαλει sms αλ αφουζ στη φορα και λεει θα τον κλεισει μεσα χαχαχχαχα
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Xaxaxa krazei alafouzo sto insta kai deixnei sms
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
BrazHlias (05-05-18)
Καναν κώλο δείχνει;
There is a Dude in town
Τι ωραιος που ειναι ο τρακης ρε φιλε; Τι ωραιος;
Δεν εχει βαλει δεκαρα τσακιστη ουτε στο μπασκετ ουτε στο ποδοσφαιρο και ειναι πρωτος μαγκας για οπαδους και αρδ. Γιατι και τα λεφτα του μπασκετ δεν τα λες και δικα του, η οικογενεια τσονταρει και αυτος τα διαχειριζεται.
Αλλα αυτο που γινεται στον ποδοσφαιρικο παναθηναικο ειναι η απολυτη παρανοια. Τον εχουν κανει θεο, οταν το μονο που κανει ειναι να ζηταει απο τους υπολοιπους να βαζουν λεφτα...
στο μπασκετ εχει βαλει πολλα περισσοτερα απο τους δικους μας ηλια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
4οι απο το τελος ειναι στη βαθμολογια;πολυ γουσταρω....αντε και του χρονου στη β
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
αμην.επρεπε βεβαια να ειχαν πεσει ηδη αλλα θα ειναι καλυτερο να υποβιβαστουν στογηπεδο και οχι στα χαρτια
οπως ακριβως επαθε η αεκ.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ο ανθρωπος αυτος δεν ενδιαφερεται για το συλλογο. Το μονο που θελει ειναι να τον προσκυνανε.
Στο φορουμ των οπαδων εχουν ξυπνησει κ τον κραζουν.
Εχει παρει ομως ως υπαλληλους ενα μερος της 13 και γι αυτο πριν λιγο καιρο πολλοι συνδεσμοι εβγαλαν ανακοινωσεις οταν ενα ηγετικο τους στελεχος πυροβοληθηκε εξω απο το οακα στον αγωνα με τη ρεαλ.
Ο τυπος αυτος πολεμησε τη πολυμετοχικοτητα, εδιωξε τον μπαλτακο απο τον ερασιτεχνη και τωρα που διαφαινεται μια λυση παει να τα πουτανιασει.
Θελει το μπασκετ να ναι το μοναδικο τμημα τπυ συλλογου για να τον προσκυνανε και ν ακουσει γαμα τους τη μανα.
BrazHlias (06-05-18)
Πρώτη φορά ακούω την έκφραση "τα πουτανιάζω".
The Dude (07-05-18)
Bookmarks