Μ αρέσει που ακόμα κάποιοι λένε να πληρώσει ο Αλαφούζος.... ποιος τρελός θα ρίξει εκατομμύρια ρε;; Ουτε στα όνειρα τους....
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
τον πουλο και στη γ γαμιοληδες ζελες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πουλο απο ευρωλιγκα ο ζελας
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
υπάρχει ένας παναθηναικός που να νομίζει ότι δεν έχει μπλέξει? είτε σε ποδόσφαιρο είτε σε μπάσκετ?
τέτοιοι άνθρωποι αντιπροσωπεύουν όλα αυτά που μας πάνε πίσω σε αυτήν την κοινωνία
Άγνωστος έβαλαν φωτιά στην καφετέρια του γιου του Κώστα Ρήγα, πρώην διαιτητή του μπάσκετ και νυν υπεύθυνου της διαιτησίας στην Ευρωλίγκα, στον Άγιο Δημήτριο. Το κλειστό κύκλωμα τηλεόρασης κατέγραψε το περιστατικό και η αστυνομία ψάχνει τον δράστη.
Ένας άνδρας έφτασε στο μαγαζί τα ξημερώματα της Πέμπτης και έλουσε με βενζίνη το πατάκι της εισόδου του μαγαζιού, ενώ στη συνέχεια άναψε φωτιά. Ένας γέιτονας αντιλήφθηκε γρήγορα το περιστατικό και κάλεσε την πυροσβεστική και έτσι οι ζημιές ήταν περιορισμένες. Ο δράστης φορούσε κουκούλα, αλλά το βίντεο κατέγραψε το αυτοκίνητο με το οποίο έφτασε στο σημείο και στην αστυνομία υπάρχει αισιοδοξία ότι θα φτάσουν στα ίχνη του. Η αστυνομία συνδέει το περιστατικό με το παιχνίδι της Ευρωλίγκας ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μπαρτσελόνα την Τρίτη, για το οποίο οι "πράσινοι" φωνάζουν ότι αδικήθηκαν από τους διαιτητές. Ο κ.Ρήγας, που βρίσκεται στη Βιτόρια για το ματς Κάχα Λαμποράλ-Μακάμππι Τελ Αβίβ, ενημερώθηκε για το περιστατικό, όμως δεν θέλησε να τοποθετηθεί δημόσια. πηγή: ελευθεροτυπία
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Mπεεε
και ξανάΜπεεε τόσα χρόνια στο Ελλαδιστάν
Χαχχαχαα
Πήγε σα κονιόρδος και νόμιζε πως θα βρει συμμάχους. Τον έκλασαν όλοι στη μάπα και την έκανε με ελαφρά...
There is a Dude in town
Το βλέπω δύσκολο να φύγει. Το λέω γιατί θα είναι καταστροφή να το κάνει αν δεν έχει βρει ακόμα δυο-τρεις ομάδες να το κάνουν.
Εκτός αν θέλει να ρίξει το μπατζετ και το κάνει έτσι ώστε να μην φανεί σαν επιλογή του. Πόσοι θα κάτσουν να παίζουν με αντιπάλους κάτι περίεργους; ο καλαθης, ο σιγκλετον, ο ριβερς, ο γκιστ; γιατί αν είναι τόσο μάγκας και τους κρατήσει τότε θα είναι επιτυχία.
Θα πάρει και τρία τέσσερα Τσάμπιονς λιγκ και θα έχουν να το λένε οι ζελεδες.
Βασικα ειναι οι ρητρες.... εχει υπογραψει συμβολαιο πως θα τη κανει ετσι
Παντως απο εκει που εγραφαν οτι θα χει συμμαχους κ το πρωι οτι τους επεισε να κανουν εκλογες.... εφαγε ακυρο απο ολους
Για να καταλαβουμε και εμείς οι ασχετοι, σε όρους ποδοσφαίρου σημαίνει οτι άφησε το cl για να παίξει στο ουέφα;;
Ουτε καν ουεφα δεν ειναι το champions league του μπασκετ....
Εκτος αν του πουν να δωσει λιγοτερα χρηματα για να φυγει. Γιατι να σκασει τα 10 αποκλειεται.
Rena (12-04-18)
Top basketball leagues in the world outside the NBA
1. EuroLeague
2. EuroCup
3. Spain's Liga ACB
4. Turkish Basketball Super League (BSL)
5. Russia's VTB United League
6. Italy's Lega Basket Serie A (LBA)
7. France's LNB Pro A
8. The Greek Basket League
9. The Basketball Bundesliga (BBL)
10. FIBA's Basketball Champions League (BCL)
11. Adriatic League (ABA)
12. Australia's National Basketball League (NBL)
13. Israeli Basketball Premier League
14. Chinese Basketball Association (CBA)
*12/2017 από Fran Fraschilla, a former head coach at Manhattan, St. John's and New Mexico, is a college basketball analyst and international draft expert for ESPN
Rena (12-04-18)
Xa!!!
Nαι εκεί να παίξουν, τους ταιριάζει.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Δεν είχε τελικά την ΤΣΣΚΑ και την Μακάμπι στο πλευρό του; Έτσι δεν έλεγαν οι ζελεδένιοι;
Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Τους είχε μωρε απλά πήγαν για κατούρημα κατα τη ψηφοφορία
Sent from my iPad using Tapatalk
η προπαγάνδα πάει σύννεφο από τους μασώνους
Bookmarks