Τίποτε: Ξυλάγγουρα είναι...
Τίποτε: Ξυλάγγουρα είναι...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
ρε αυτοι κερδισανε εκτος εδρας...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ντύθηκαν νικητές στις απόκριες;;;![]()
drizzt (20-02-18)
20 τρώει ο βαζελος...
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (23-02-18)
και από αύριο να σας ταίζουν
τα στάζει ο πρόεδρας ο μάγκας...
...για 3 μήνες λίγες χιλιάδες
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
BrazHlias (24-02-18)
chainsaw (25-02-18)
Aνακοινωση της καε βαζελος για τον αγωνα με τον ΟλυμπιακοΚοίτα να δείς που θα αλλάξουμε τα αθλητικά δρώμενα στην ελλάδα. Ούτε χαρτάκι δε θα πέφτει πια.Μην απαντήσετε σε προκλήσεις αντιπάλων και "τρίτων" που θέλουν το κακό της ομάδας μας. Στηρίξτε τους αθλητές μας μόνο με τη φωνή. Αποφύγετε τη χρήση λέιζερ και οποιαδήποτε συμπεριφορά που δεν συνάδει με τα φίλαθλα και Παναθηναϊκά ιδεώδη. Μην πετάξετε στο παρκέ ούτε… χαρτάκι και τους δώσετε την ευκαιρία να το "εκμεταλλευτούν". Πηγη sport24![]()
αν πεταξουν τιποτα τα αλλα ορκ της ελλαδας πρεπι η ομαδα να φυγει αμεσα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Rena (27-02-18)
Ει τρακη ετοιμασε κ@λοχαρτα για να πετάξεις, μπας και σταματησουν!!!![]()
βεντουζα χθες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εν τω μεταξύ εκεί που λέω πως δεν υπάρχει χειρότερο είδος φιλαθλων-οπαδών από τους μπαογκτσηδες,από χθες το βράδυ διαπιστώνω πόσο κομπλεξικοι και ξςφτίλες είναι οι βαζελοι,μιλάμε ότι έχω γίνει μπίλιες από την καφετέρια που έβλεπα το ματς μέχρι και στα social media με φίλους-γνωστους μου βάζελους....μιλάμε ότι οι τύποι ζουν σε άλλο πλανήτη...θέλω μια επική πουτσα την Κυριακή για να τους βουλωσουμε τα στόματα....δεν με ενδιαφέρει αν βγω τριτοτεταρτος αλλά θέλω ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ μεγάλο σκορ....άντε πια......
Στάλθηκε από το SM-G935F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
δεν εφαγε -3 ο ζελας για την υποθεση ταυλαριδη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ζελέδια, τα γνωστα χθες. Πούτσα, χάδια και μπατσάκια.
There is a Dude in town
differance (03-03-18)
Κει που δεν ειχαν στον ηλιο μοιρα εμφανιστηκε ο κωνσταντινου μ ενα σακο γεματο λεφτα λεει.....
Στάλθηκε από το SM-A520F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
φτου σου γαμωτο...κριμα.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Bookmarks