Το ότι ο Ταυλαρίδης ήταν offside στη φάση που έχασε το τετ-α-τετ δεν το λένε πουθενά οι λιγδιάρηδες.
Ο Ταυλαρίδης που έπρεπε να αποβληθεί δεν πιάνεται έτσι??? Λα λα λα λα λα λα λα λα ΠΟΥ ΤΣΑ!!!!!!!!!!!!!!!! Άντε γεια βαζελάκια!!!! Καλά πλέι ωχ!!!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Το ότι ο Ταυλαρίδης ήταν offside στη φάση που έχασε το τετ-α-τετ δεν το λένε πουθενά οι λιγδιάρηδες.
ρε παιδια ειναι δυνατον να μιλαμε για ενα οφ σαιτ 5 εκατοστων (οσο και το πουλι του αλαφουζου);
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εμένα δε με νοιάζει αλλά αφού το παίζουν ότι "υψώνουν το λάβαρο της επανάστασης απέναντι στη βρωμιά" να τα λένε όλα όπως είναι... Μισό βήμα offside, γιατί όχι...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
panahs7 (14-03-16)
Πολύ συνειδητοποιημένο τον κόβω, ώστε να ξέρει ότι θα πέσει κατηγορία και να μη τον απασχολεί...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Η παε βαζελος εβαλε δικηγορους για τα "αθωα" παιδια που μπηκαν φυλακη, γιατι οηγαν στη Λευκαδα για καφε και τους μπουζουριασαν.
Οι ιδιοι βεβαια οι βαζελοι δημοσιως ποσταρουν κατι τετοια
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αναρωτιεμαι ποση μαλακια χωρα ο ανθρωπινος εγκεφαλος
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ανανεώνει για 2 χρόνια με 1.5 εκατ. ευρώ το χρόνο ο Ουίλιαμς.
Πολυ μεγαλη κινηση. Φυσικα οι ομαδες ανανεωνουν τους παιχτες τους μεσα στη σεζον και δε φτανουν να κανουν πλειστηριασμους μετα.
Ελπιζω και στη δικη μας διοικηση τα παθηματα να ειναι μαθηματα.
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Μπραβο τo πρεζακι... φτιαχνει καλη ομαδα και για του χρονου.
Συγνωμη estai αλλα γινεσαι λιγο ρατσιστης.![]()
estai (16-04-16)
εμας δεν μας εκανε ο διαμαντιδης;
καλη πουτσα και σημερα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (15-04-16)
Τους έχει πάει η τύχη 100-0 τους βάζελους αλλά και πάλι δεν μπορούν
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Νομιζω τους εχει ψιλογαμησει ο τζορτζεβιτς. Πολυ σπανια ριχνω ευθυνες στους προπονητες, αλλα νομιζω πως ο παναθηναικος μπορουσε να κανει περισσοτερα με το υπαρχον ροστερ.
Για την απομακρυνση του παππα ισως εχει δικιο, αλλα ο παραγκωνισμος του γιανκοβιτς μου κανει μεγαλη εντυπωση. Περσι με τον ιβανοβιτς εδειξε καλα πραγματα, φετος ειναι εξαφανισμενος για να παιζει ο παβλοβιτς. Ο παβλοβιτς τον οποιο εχει βγαλει απο το ροστερ του πρωταθληματος, αλλα τον εμπιστευεται στην ευρωλιγκα και χθες ηταν πολυ κακος.
Επισης οι καλαθης-γκιστ παιζουν χειροτερα απ'οσο μπορουν και ο ραντουλιτσα δινει λιγοτερα απ'οσα ολοι περιμεναν. Για το χρονο που παιρνουν οι παπαγιαννης χαραλαμποπουλος, ουτε λογος.
Ο παναθηναικος μεχρι στιγμης "κρατιεται" απο συγκιριες. Η πρωτη ηταν το 2/2 απεναντι μας, η δευτερη το λαχειο που λεγεται φελντειν και τους κραταγε μεχρι πριν λιγες βδομαδες, η τριτη ο ουιλιαμς που μπηκε φουριοζος και πηρε πανω του 5-6 παιχνιδια και η τεταρτη ο απιστευτος διαμαντιδης.
Μια ομαδα χωρις κανενα μπουσουλα μοιαζει, αλλα βεβαια αν στο τελος παρουν πρωταθλημα τι σημασια θα εχουν ολα αυτα;
Άσχετος ειναι
Χτες επέμενε στον κακο Ουίλλιαμς κ τον Πάβλοβιτς κ στο πρωτο ημιχρονο ξεχασε τον διαμαντιδη
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks