Apache (20-11-15)
Olympiacos is the most successful Greek football club.
the only club from Greece to have won a major European cup.
the first club outside the big 4 leagues to win a trophy since 2011.
Apache (20-11-15)
ΚΑΤΑΓΜΑ Ο ΚΑΛΑΘΗΣ
Ο διεθνής γκαρντ υπέστη κάταγμα στο παράμεσο του δεξιού του χεριού και του τοποθετήθηκε νάρθηκας στο χέρι.
Κοιτα χαρα
Sent from my iPhone using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
voskos_7 (10-11-15)
Γιατί και οι αυτοί, που ήρθαν, σου φάνηκε να βάλανε μυαλό;;;
Δεν μου προκύπτει από πουθενά...
Και μόνο που βλέπω σε τέτοιο ποστ, άσχετα τα κεφαλαία, ότι υπάρχει ορθογραφία, μπορώ να πάρω στα σοβαρά τους συντάκτες, ό,τι και αν λένε: Εκτός, πλέον, αν γράφουν ορθογραφημένα από αντίδραση στον φούλη...
Μου ήταν αδιάφορος τελείως, μέχρι φέτος, ώσπου έπεσε το μάτι μου επάνω του και παρατήρησε πόσο μπάσταρδος έχει γίνει, κυρίως γιατί, δεν τον θυμόμουν τέτοιο...
Και μιλάμε για παιχνίδια που δεν έπαιζε εναντίον μας...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
BrazHlias (11-11-15)
Ειδα στο facebook και αλλα ποσταρισματα στα οποια τα χωνουν στον καραφλουζο. ΜΑλιστα εχουν βαλει και μια φωτογραφια απο ενα κυπελλο μπασκετ με τον ταρπλεϊ που λενε πως ειναι εκει διπλα και πανηγυριζει.
παντως διαβασα θα παιξει εναντιον της ζαλγκιρις με ναρθηκα, οποτε δεν ειναι κατι σοβαρο.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Σας παρακαλώ, κάντε τους το χατήρι!!Με επιστολή της στην ΕΠΟ (τον πρόεδρό της Γιώργο Γκιρτζίκη, αλλά και την ΚΕΔ), η ΠΑΕ Παναθηναϊκός κατέθεσε αίτημα, σύμφωνα με το οποίο ζητά ξένους διαιτητές στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στην Λεωφόρο που θα διεξαχθεί το Σάββατο (21/11, 19:30). Όλο το προηγούμενο διάστημα οι άνθρωποι των πράσινων έλεγαν ότι είναι επιτακτική ανάγκη, τουλάχιστον στο εν λόγω ματς να οριστούν ξένοι διαιτητές, εκφράζοντας διαρκώς την έλλειψη εμπιστοσύνης τους προς τους Έλληνες ομολόγους τους.
Έτσι έκαναν πράξη τα λεγόμενά τους, ζητώντας και επίσημα πλέον από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ξένους ρέφερι, θεωρώντας ότι με αυτόν τον τρόπο θα υπάρξει δικαιότερη διαιτησία. Πλέον αναμένουμε την απάντηση-αντίδραση της ΕΠΟ, ενώ όσον αφορά την στάση της ΠΑΕ Ολυμπιακός, δια του αντιπροέδρου του, Σάββα Θεοδωρίδη, είχε τονίσει πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν θα είχαν πρόβλημα να αγωνιστούν με ξένους «άρχοντες» κόντρα στον Παναθηναϊκό.![]()
Φτου ρε πούστη, δεν γίνεται. Εν τω μεταξύ, δεν ξέρουν ούτε τους κανονισμούς στο πρωτάθλημα που συμμετέχουν..Απαντάει αρνητικά η ΕΠΟ την Δευτέρα
Εγγράφως θα απαντήσει η ΕΠΟ στον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Δευτέρα (16/11) για ορισμό ξένου διαιτητή στο ντέρμπι της 11ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό και η απάντηση που θα δώσει θα είναι αρνητική. Από την Ομοσπονδία δεν τοποθετήθηκαν σήμερα καθώς ο πρόεδρος της ΕΠΟ Γιώργος Γκιρτζίκης είναι στο Λουξεμβούργο για το φιλικό της Εθνικής. Όπως ισχυρίζονταν στο Πάρκο Γουδή, ορισμός ξένου διαιτητή δεν προβλέπεται πουθενά από την σύμβαση διαιτησίας την οποία έχει υπογράψει η Ομοσπονδία με την UEFA ενώ τόνιζαν ότι “καμία ομάδα δεν έχει το δικαίωμα να υποβάλει πρόταση για ξένο διαιτητή ακόμη και αν υπάρχει σύμφωνη γνώμη του αντιπάλου της”.
Μάλιστα, προσέθεταν ότι σύμφωνα με τον κανονισμό διαιτησίας το μόνο που προβλέπεται είναι το ακριβώς αντίθετο: να στείλει δηλαδή η ΕΠΟ διαιτητή σε ξένο πρωτάθλημα. Στο άρθρο 36, παράγραφος 6 του κανονισμού διαιτησίας αναφέρεται χαρακτηριστικά ότι... “Εάν ζητηθεί από ξένη Ομοσπονδία η αποστολή διαιτητών για να διευθύνουν αγώνες των πρωταθλημάτων της, η Κ.Ε.∆. ορίζει αντίστοιχους διαιτητές μόνο εφόσον το αίτημα γίνει δεκτό από τον Πρόεδρο της ΕΠΟ”.
Διαβαζω οτι πανε για γκαρντ, δεν καταλαβαινω τον λογο, απο τη στιγμη που σε ενα μηνα το πολυ θα εχουν μποχωριδη και παππα. Εκτος αν παρουν κανενα παιχτη με μηνιαιο συμβολαιο για να αποφορτισουν λιγο τους καλαθη-διαμαντιδη.
Παντως με τη νικη τους στο κυπελλο, πηραν μεγαλη ανασα, αν τους ειχαμε κερδισει θα βρισκοντουσαν με την πλατη στον τοιχο...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Apache (20-11-15)
Και πάλι, είναι άβολη η θέση: Έχουν συνηθίσει η πλάτη να είναι ελεύθερη και να πιάνουν τοίχο με το μπροστινό...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
differance (17-11-15)
οποιον και να φερουν ειναιδικος μας ο τιτλος
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Θα τους κερδίσει ο Μπαρτζώκας ή θα πάθει κοκομπλόκο μέσα στο ΟΑΚΑ;;
Πέρσι ήταν ολοφάνερη η υπεροχή του Ολυμπιακού έναντι του βάζελου σε όλους τους τομείς, κάτι που αποδείχτηκε εύκολα και στο γήπεδο. Στη φετινή περίοδο, και ξέχωρα από τα φορμαρίσματα-ντεφορμαρίσματα των δύο ομάδων μέχρι τώρα, η μάχη προβλέπεται περισσότερο αμφίρροπη.
Προσωπικά, και ως "τρίτο μάτι", μετά τον τραυματισμό του Γιανγκ και με τα μέχρι στιγμής ροστερς των δύο ομάδων, δεν θα ήθελα να μπω σε βιαστικά προγνωστικά σχετικά με τα ποια ομάδα είναι το φαβορί για τους τελικούς του Μαίου. Αν δεν αλλάξει κάτι στον έναν από τους δύο με κάποια μεταγραφή ή τραυματισμό που θα αλλάξει τις ισορροπίες, τότε πάμε για σκληρούς και αμφίρροπους τελικούς, όπως συνήθως.
Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός χρειάζεται έναν παίκτη ακόμα που να μπορεί συστηματικά να τραβήξει το σκορ και ο βάζελος οπωσδήποτε έναν ψηλό της προκοπής. Με αυτές τις προσθήκες θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι την κατάκτηση της Ευρωλίγκα, που έχει πεθαμένες ομάδες σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια (ειδικά Μπάρτσα-Ρεάλ δεν βλέπονται μέχρι στιγμής ή τουλάχιστον παρουσιάζονται χειρότερες σε σχέση με προηγούμενες χρονιές, Μακάμπι-Μιλάνο απλά για λύπηση, η Λαμποράλ ντροπή για όσους κάποτε αγαπήσαμε την Ταουγκρές, η Έφες μέτρια όπως πάντα. Οι ΤΣΣΚΑ-Φενέρ-Μάλαγα σταθερά καλές, αλλά όχι καλύτερες από τις Ελληνικές).
Sorry για το off-topic, ίσως αυτές οι προσωπικές εκτιμήσεις να ταίριαζαν καλύτερα στο thread της Euroleague.
Kingdoms Rise and Kingdoms Fall
BrazHlias (20-11-15)
Ο Πράνιτς ζήτησε απ' τον προπονητή της Κροατίας, να μην παίξει στο φιλικό γιατί ήταν κουρασμένος κι είχε ενοχλήσεις και δεν ήθελε να ρισκάρει για το ντέρμπι. Τελικά πήρε τ' αρχίδια μας.
Από την Δευτέρα (16/11) έγινε γνωστό ότι ο Πράνιτς λόγω κάποιων ενοχλήσεων στον προσαγωγό δεν θα έδινε το παρών στο ματς και πήρε σχετική άδεια για να μην μεταβεί με την υπόλοιπη αποστολή στην Ρωσία αλλά να επιστρέψει στην Αθήνα.
Εκεί κάπου μπαίνει και το άρθρο 31 του ΚΑΠ παρ. 2 (β) το οποίο σημειώνει πως όταν ένας παίκτης αποκλειστεί από την Εθνική του μετά δεν μπορεί να συμμετέχει σε αγώνα της ομάδας του αν δεν περάσουν οκτώ ημέρες. Άρα οι οκτώ μέρες συμπληρώνονται στις 25 Νοέμβρη.
Χαρακτηριστικά ο ΚΑΠ προβλέπει : "Ποδοσφαιριστής ο οποίος αποκλείσθηκε από Εθνική ομάδα, λόγω τραυματισμού ή ασθενείας του, δεν δύναται να μετάσχει σε αγώνα της ομάδας του πριν από την παρέλευση οκτώ (ημερών από τον αγώνα της Εθνικής ομάδας στον οποίο δεν συμμετείχε για την πιο πάνω αιτία, χωρίς να υπολογίζεται η ημέρα του αγώνα της Εθνικής.
Η τυχόν συμμετοχή του είναι αντικανονική και τιμωρείται και αυτεπάγγελτα από τη διοργανώτρια. Εξαιρούνται οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν με την ομάδα τους, λόγω τραυματισμού ή ασθένειας, σε αγώνα πρωταθλήματος ή Κυπέλλου, αμέσως προηγούμενου από τον αγώνα της Εθνικής".
Faithful (21-11-15)
εχουν τον εσιεν δεν πειραζει.![]()
10-21 στην 1η περίοδο οι Ρώσοι. Μπαρτζώκα γάμα τους.
66-74, 3 λεπτά πριν το φινάλε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Μπράβο ρε Μπαρτζωκα! 71-77 τελικό
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Bookmarks