ετσι οπως παμε ο πρωταθλητης θα παιζει προκριμματικα τον μαιο![]()
κ 7 να μας ρηξει η μπαγερν η δικη σας ξεφτιλα δεν υπαρχει,σας εχουν γλεντησει κ καρδιοχτυπησει ολοι οι γιδοβοσκοι,ολα τα αμπαλα,ολα τα χωρια ... α στα διαλα νουμερα!
ετσι οπως παμε ο πρωταθλητης θα παιζει προκριμματικα τον μαιο![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
dtakis80 (27-08-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-15)
xaxaxaxaxaxaxaxa
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
—John Lennon
Ο μαρινακης φταιει
Sent from my iPad using Tapatalk
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
iakov7 (27-08-15)
πω πω τι ντροπη οι γιδογαμιαδες τους περασανε μανικι
—John Lennon
Μουαχαχαχαχα!!!! Γειά σου Ευρωπέε μου![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
chainsaw (27-08-15)
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-15), Rena (27-08-15)
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
—John Lennon
ΚΑΜΠΑΛΑ στ'άλογο ο Παναθηναϊκός, βαδίζει τον δρόμο της ποδοσφαιρικής ντροπής, προς τον καναπέ..
—John Lennon
chainsaw (27-08-15)
ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΜΠΑΛΑ
So long
Ηλία φτιάξε θέμα "Ποια θέση πιστεύετε ότι θα κατακτήσει ο ΠΑΟ στους ομίλους του Γιουρόπα"![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
differance (27-08-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-15)
καλα τωρα σοβαρα, αποκλειστηκαν απο αυτη την ομαδα;![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
μπραβο μωρη καμπαλα.τους γαμησες τους πισωγλεντηδες.παρτε τα μουνια της λασπης,σιχαματα
της κοινωνιας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
differance (27-08-15)
με τα δυο γκολ που πετυχε ο ντοντο εγινε ο πρωτος σκορερ στην ιστορια της καμπαλα. Κανεις παιχτης τους μεχρι σημερα δεν ειχε πετυχει δυο γκολ συνολικα...
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Du3lisT (28-08-15), iakov7 (27-08-15), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (27-08-15), panahs7 (27-08-15), voskos_7 (28-08-15)
χαχαχαχα πεφτουν μπουκαλια,ντου απο κοσμο,μα γιατι?αφου σας αδικει ο βαγγελας,σας γκαμησε κ η ουεφα κ πανο κρεμασατε κ το κατεβασατε κ θωμαρχιδι εχετε κ αλαφουζο-χειλουδακη εχετε κ προπονηταρα εχετε κ εσσιεν εχετε ...
ΠΩΣ ΓΚΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?
ντροπή του έθνους
voskos_7 (28-08-15)
Ολο πορειες ειναι αυτοι οι ζελες τελικα.
Καθηστε ρε παιδια στον Καναπε, θα καουραστηκατε...
Τους αξιζε μπραβο.
Μια ουτσα απο μας μια 4αρα φετος...
κι ας σκουζουν σαν μικρα παιδια
Bookmarks