Εννοειται ρε
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τωρα αρχισε να πινει ρε λαμογια; πριν δυο χρονια δεν επινε;
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Εννοειται ρε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
εν τω μεταξυ, τον εκθετουν πολυ τον παιχτη με αυτο που λενε. Λογικα θα ερθει καποια απαντηση απο τον παιχτη ή τον μανατζερ του.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ε κλασσικος τρακης...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
panahs7 (25-07-15)
Kι εμένα μου έκανε εντύπωση αυτό που λέτε... Δηλαδή οι υπόλοιποι παίκτες δεν έχουν τέτοιους όρους στο συμβόλαιό τους; Κι αν θέλουν βαράνε πρέζα στο μάτι και δεν τρέχει τίποτα;
Ισως να ειναι αλλο πραγμα η τιμωρια απο τους διοργανωτες του πρωταθληματος πχ, και αλλο το αν θα διακοπει το συμβολαιο του παιχτη.
Απο την αλλη, μπορει να μην τα βρηκαν για αλλο λογο και να "βγηκε" προς τα εξω οτι χαλασε γι'αυτο το λογο η συμφωνια.
Πάντως είναι ανήθικο να βάζεις τέτοιους όρους στους παίκτες, ασχέτως αν κάνουν χρήση ή όχι. Είναι σαν να παραδέχεσαι έμμεσα ότι κάτι ξέρεις. Αφού ξέρεις λοιπόν, τον καταγγέλλεις, δεν τον παίρνεις στην ομάδα σου.
Ποιό το νόημα του όρου όταν βάσει κανονισμών ο αθλητής έχει άμεση τιμωρία οπότε και η ομάδα μπορεί να προχωρήσει σε διακοπή συμβολαίου; Μήπως απλά ο βάζελος στον όρο ανέφερε για μεγάλο ποσό ως πρόστιμο ώστε να βγάλει τα σπασμένα;;; Λέω εγώ τώρα
Du3lisT (25-07-15)
Μηπως του προτειναν λιγα λεφτα κι επειδη τους εφτυσε προσπαθουν να τον ξεφτυλισουν με αυτον τον τροπο;;;
τραγικοι βαζελοι.τραγικο πρωτοσελιδο.απευθυνεται αποκλειστικα σε καμμενους βαζελους
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
The Dude (26-07-15)
Τον Σλούκα τον πήραν τελικά; 4 έδιναν...![]()
There is a Dude in town
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Το σίριαλ της απόκτησης του Στεφάν Λάσμε από τον Παναθηναϊκό συνεχίζεται, αφού οι "πράσινοι" φέρονται να επανήλθαν για τον Γκαμπονέζο πρώην σέντερ της Αναντολού Εφές και κάνουν την... ύστατη προσπάθεια να τον αποκτήσουν, παρά το γεγονός ότι η συμφωνία δεν προχώρησε.
![]()
Bookmarks