Αντε να τους στειλουμε και φετος νωρις.
Μην τους δωσετε την ευκαιρια να παλεψουν ουτε για το uefa
Τσοντα το καταντησατε το θρεντ του καημενου του βαζελου! Τσοντοσαιτ! Ντρεπομαι για λογαριασμο σας!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Αντε να τους στειλουμε και φετος νωρις.
Μην τους δωσετε την ευκαιρια να παλεψουν ουτε για το uefa
μηπως πρεπει να στειλουμε και ενα copy στον δημουτσο για να μαθει το παιδακι?
δημουτσο πες αλευρι, ο Λουα -λουα σε γυρευει
μια @ουτσα ΝΑ θα φαμε λεει ο κοουτς
Δεν το πιστεύω, ο Εκι ζει και αναπνέει γαι το ντέρμπυ...από την Αργεντινή!
Μετά τις περσινές 11άδες των δώδεκα παικτών, η ηχώ αναλώνεται φέτος, σε τηλεψυχαναλυτικές πρακτικές για την τεχνιτή δημιουργία κλίματος ευφορίας!![]()
Απων ο Νινης απο το ντερμπυ...Μεγαλη απωλεια!![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Και ο Νίνης από ότι διαβάζω εκτός ντέρμπι μάλλον, και ο Ντογιέ εκτός προπονήσεων λόγω αμυγδαλύτιδας...
Τι έγινε, τους δείξανε σε βίντεο την τεσσάρα και αποχωρούν ένας ένας σιγά σιγά;;![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
έτσι όπως έχουν τα πράγματα
μάλαρτζ
νιλσον-εναρχίδι-γκούμας-βύντρα
-ΤΖΙΟΛΗΣ-καραγκούνα-ματος-ΛΕΟΝΤΙΟΥ-
παπαδόπουλος-μάντζιος.
μετά πως να μην χτυπήσεις απο τα πλάγια.
Εγώ θέλω να ξεκινήσουν με τους ομογενείς εξ Αλβανίας.
Ή τουλάχιστον να πέράσουν αλλαγή, για να τελειώνουμε κάποια στιγμή με την φούσκα των ταλαντούχων σωτήρων τους.
Από παντού τους έχουμε... παίζουν με 2 κεντρικά χαφ εκ των οποίων μαρκάρει ο... μισός! Επομένως το κέντρο είναι κόκκινο από τώρα. Στα πλάγια εφόσον εμείς θα έχουμε ψηλά Γκαλέτι και Λούα Λούα, βύντρα και νίλσον δεν θα τολμάνε να ανέβουν ούτε μέχρι τη γραμμή του κέντρου. Εννοείται πως ο Πάτσα και ο Ντομί θα κάνουν γιογιό τον τζιόλη και τον λεοντίου. Μπροστά, ο μάντζιος είναι άμπαλος, ο παπαδόπουλος ξέρει μόνο από μπισκότα, οπότε κλείδωσε το διπλάκι.
TO DIPLO TO EXOUME STO TSEPAKI ANTE GI AYTOUS TORA XEKINANE TA MPANIA
ΑΠΟ ΚΟΥΝΙΑ ΓΑΥΡΟΣ
AGROTIS ΑΝΤΟΝΙΣ 7
προβλεπω να τρεχω παλι σε γιατρους φετος
περσυ μου ειχαν πρηξει τα @απαρια με τον νινη
φετος θα μου τα πρηξουν με το δημουτσο
γιατι μου το κανουν αυτο?
μάθατε τον παιχταρά που παίρνει ο βάζελος. τζον πέντσιλ. ω ρε γλέντια. έχει να πέσει πολύ γέλιο
Bookmarks