XAXAXAXA! Στα ίσια και να ξαναφάτε παλιόπουστες!
Ρε, τον τσαλακώσανε κανονικά. Και η πρασινάδα σκούζει. ΕΤΣΙ. Με γούστα.
There is a Dude in town
XAXAXAXA! Στα ίσια και να ξαναφάτε παλιόπουστες!
Α, μπα? Τώρα ανακάλυψαν αυτοί ότι οι διαιτητές μπορούν να διαμορφώσουν ένα αποτέλεσμα? Όλα εδώ πληρώνονται τελικά!
Πρασινάκια, όταν γυρίσουν τα κόζια στο μπάσκετ, θα πείτε το δεσπότη παναγιώτη!!!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
οποιος χανει μιλαει για τη διαιτησια.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Ω,ρε Μπαναθαμ τι έχει χάσει ο Πλατανέας...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Περιμενω γαμησι του βαζελου απο ντορσει και παπ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Aπό Μπέο δε του το εύχεσαι απόψε?
εννοειται και ηδη διαβαζω κατι σφυριγματα τα χει παρει ο βολιωτης![]()
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μας συμφερει σημερα να χασει ο λαγος;γιατι αν χασει ισοβαθμουμε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Αν τους έλεγες ότι ο Ναβάρρο και ο Αμπρίνες, θα τελειώσουν το παιχνίδι άποντοι, η Μπαρτσελόνα θα έχει χειρότερο ποσοστό ευστοχίας στα τρίποντα και μόνο δύο παίκτες θα έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, εκ των οποίων κανένας πάνω από 20, θα πανηγυρίζαν προκαταβολικά.
Και όμως... Τα κατάφεραν...
"Μπάτμαν και μαλακίες..."
Εγώ είμαι το "μικρό επαρχιωτόπουλο" και κατ' άλλους, ο
"λάγνος, ημεδαπός λογιστής".
Π.Α.Π.
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
kouzoulo (01-02-14)
pirateeeeeee (01-02-14)
μια χαρα πουτσα φαγανε χθες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σωστός ο Στάθης, πρέπει να την ευχαριστήθηκαν και οι ίδιοι.
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
consigliere (01-02-14), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (01-02-14)
συνηθισμενοι ειναι ελευθερια
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
τα αχαστα εχει χασει ο οφη
Το τσίμπησαν τα βαζέλια
"I'm gonna make him an offer he can't refuse"
επιτελους
Ενας πόντος ακόμα, ένα βήμα πιο κοντά στη σωτηρία. Ερχομαcτε κι εμειc
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks