Για να νικήσεις τον Απόλλωνα Αναστασίου χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές όχι χειμερινούς κολυμβητές που κάνουν προπόνηση στις βουτιές για να πάρουν πέναλτυ.
Για να νικήσεις τον Απόλλωνα Αναστασίου χρειάζεσαι ποδοσφαιριστές όχι χειμερινούς κολυμβητές που κάνουν προπόνηση στις βουτιές για να πάρουν πέναλτυ.
http://thrillos.blogspot.com/
και αλλη κουτσα;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Du3lisT (02-12-13)
Καλά εσείς είστε ανέκδοτο από μόνοι σας
![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Rena (01-12-13)
πρεπει να τον πληρωνουμε τον τρακη για να βγαζει πρωτοσελιδα.τετοιο γελιο δεν εχει ξαναγινει
ακους εκει να φωναζουν για παιχνιδι με τον απολλωνα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τωρα σοβαρα.Μηπως αγορασε την εφημεριδα ο μαρινακης και τους κανει πλακα?![]()
8PYLOS (01-12-13), differance (01-12-13)
τους εχει κανει ο κοκκαλης και βλεπουν φαντασματα
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Τον σφάξανε τον παο. Αν δεν πιστεύετε βάλτε σκάι. Οι στραβοκλωτσιές και οι βουτιές είναι πέναλτι άσχετοι.
Sent from my GT-I8260 using Tapatalk
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
vasilis-thrylos7 (01-12-13)
Μπαίνει ο Γιαννακόπουλος στο ποδόσφαιρο είπαμε? Μαλαισία μου μυρίζει.«Ύποπτο» το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα
Ύποπτο για χειραγώγηση, χαρακτήρισε η ΟΥΕΦΑ το Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), αναμένεται η θέση της ΕΠΟ! ([Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ])
Σύμφωνα με το σάιτ parapolitika.gr, το παιχνίδι της 12ης αγωνιστικής Παναθηναϊκός-ΠΑΣ Γιάννινα (3-1), εμφανίζεται ως ύποπτο για χειραγώγηση. Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ αναφέρει ότι η ΟΥΕΦΑ έχει ενημερώσει την ΕΠΟ, πως κατά την διάρκεια της εν λόγω αναμέτρησης παίχτηκε μεγάλο ποσό στο σύνολο τερμάτων 3 έως 4.
Άπαντες αναμένουν την αντίδραση της ΕΠΟ, η οποία είναι πολύ σημαντική, καθώς μέχρι στιγμής η ομοσπονδία δεν έχει πάρει θέση, ούτε για να επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και για να διαψεύσει το γεγονός.
Gtakis (01-12-13)
kouzoulo (02-12-13)
Όχι ρε ούστημου, βγήκα για κοκτέηλς και δε μπόρεσα να δω την υπερεκπομπάρα (skai goal τη λένε?!) Τί είπε ο καθηγητής μαλακίας (εεεε... διαιτησίας) στέρησαν 35 μπενάλτυ και 11 αποβολές αντιπάλου από το τριφύλλι???
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τί έγινε μπούλη; Σε σημάδεψαν τα οργάνια; Ξέρεις να κλέψεις; Ξέρεις μετά να κρυφτείς; Ετσι γίνονται τα ντίλια μπούλη, δεν είναι για σένα αυτά, άντε να φας καμιά κρεμούλα να κάνεις φράπα και άσε τα πονταρίσματα στους μάστερς εφευρέτες...
There is a Dude in town
Ο Μαρινάκης παραδίδει ΔΩΡΕΑΝ μαθήματα στους Αγγελοπουλαίους για το πώς ξεμπροστιάζεις ένα λαμόγιο τύπου τράκη.
Δεν το κάνεις με κωλόχερα σε ένα αδιάφορο παιχνίδι, έχοντας αφήσει τους Κορομηλάδες και τους κορομηλένιους "πρωταθλητές" να συνεχίζουν ανενόχλητοι το έγκλημά τους...
Το κάνεις μαθαίνοντας τέτοιου είδους λαμογιές και βγάζοντάς τα στη φόρα.
Υ.Γ.: Τράκη, ρώτα πρώτα τον Νικόλα τον Πατέρα γιατί εξαφανίστηκε από προσώπου γης μετά από νταμπλ και χρονιά Champions League με την μπανάθα και ξαναέλα να ασχοληθείς με το ποδόσφαιρο!
...ΘΡΥΛΕ ΤΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ...
Bookmarks