"Θα τον βάλω όπου χρειαστεί"
E RE GLENTIA PALI FETOS
![]()
... και το νέο πούλμαν της ΠΑΕ Παναθηναϊκός
![]()
![]()
Χμμμ... ελπίζω να πιάνει τα 150 γιατί τα γιαούρτια πιάνουν μεγάλες ταχύτητες...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΠΩ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΛΕΟΝ ΕΝΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ
![]()
---------------------
![]()
Τα καθισματα ειναι γαλανα και ο στρουμφογκρινιαρης με τον γιο του εχουν καλυτερα γιατι δεν πιανουν πατωμα. Αυτα δεν ειναι ωραια, αστε που αμα θελουν να αλλαξουν σταση θα πρεπει να πατουν το κοκκινο κουμπακι διπλα τους, εκτος και αν αυτο ειναι η ασφαλεια ζωης...
Το τελευταιο του Χρηστου ειναι το καλο γιατι κανεις και πεταλια...![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Κι επειδή οι Αμερικανοί δεν χαμπαριάζουν από μαλακιούλες του τύπου "Θέλω να πάω πίσω στην μαμά μου και το σπίτι μου γιατί φοβάμαι εδώ στην ξένη χώρα", οι Ρόκετς πακέταραν τον Σπανούλη και τον έστειλαν παραδίπλα στους Σπερς...
1925
Ρε παιδιά το γαμημένο πράσινο λαγοφορείο τι το μοστράρατε τώρα?????Η μόνη λογική εξήγηση είναι για να ξέρουμε τι θα κυνηγάμε φέτος με την Αγελαδίτσα ανά χείρας.......
live fast,die young and let behind you a beautiful body...
ΘΡΥΛΟΣ 7 8/2/81:
ΕΣΕΙΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ...
Οχι βέβαια γιατί είναι ανίκανος να παίξει στο ΝΒΑ αλλά θέλω να δείξω την άλλη νοοτροπία που δεν χαμπαριάζει από τέτοιες μαλακίες όπου έχουν πάρει διδακτορικό οι βάζελοι...
1925
"Αυτιά" τυπάρα θυμήσου την τεσσάρα.....![]()
Παντως στη Μπαναναθα η πιο ακριβη μεταγραφη που εχει γινει μεχρι τωρα ειναι το...πουλμαν!
Παντως ειναι για γελια...εμεις να παρουσιαζουμε Γκαλετι,Νουνιες και Μπραβο και οι αλλοι Πιθηγκουνη και Πουλμαν!
Προτείνω να προμηθευτούν έγκαιρα σεβαστή ποσότητα βαζελίνης όλοι οι κρατικοδίαιτοι, γιατί μετά την πρεμιέρα οι τιμές θα πάρουν τα ύψη!
Bookmarks