Rena (08-09-13)
Το εληξε ο αλητης! Αλλα 20 λεπτα καθυστερηση υπηρχαν μίνιμουμ! Ντροπη παραγκα! Ντροπη!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Rena (08-09-13)
Στο πέναλτι δεν υπάρχει πλεονέκτημα. Εδώ έπρεπε να δώσει πέναλτι και να μη μετρήσει το γκολ...![]()
επαιξε φιλικο και εχασε απο την παναχαικη;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ειχε κυριαρχια ομως Σταθη.Οποτε παλι εδειξε το μεγαλειο του.
Να μην πω για το πεναλτι που επρεπε να επαναληφθει γιατι ... γιατι... γιατι... εεε... γιατι.... γιατί δεν μπήκε.
Δεν πειράζει μωρή μπανάθα.Απο τη μια ο Κιάσος,απο την άλλη η παράγκα πως να νικήσεις?
Επισης δεν του δοθηκαν τουλαχιστον αλλα δυο πεναλτυ που επρεπε να τα παρει,επειδη εχανε ηδη με 2 γκολ πριν παρει το πρωτο πεναλτυ.
Εκεί που έχεις ταξιδέψει εσύ.... Μη δώσει ο θεός να ταξιδέψουμε ποτέ Παναθα μου...
pirateeeeeee (08-09-13)
panahs7 (08-09-13)
Εφυγα παω να θρηνήσω για το κυνηγι που τρωμε απο τη παραγκα.
Πες τα πρόεδρε!
![]()
Αυτο το στατιστικο δειχνει ανικανοτητα επιτευξης γκολ ή ατυχια?
Μαλλον μιλαει για παραγκα διακριτικα.
ποσο τραγικοι ποσο....
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Ρε παιδια ψευτικο ειναι το τουιτ. Εχει σταματησει να τουιταρει ο προεδρας. Τωρα προσπαθει να μαθει πως δουλευει υο ιντσταγκραμ
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Instagram?Για να μας δειχνει φωτογραφιες απο τα ασανσερ που κλεινεται με τιτλο "Εκει που εχω κλειστει εγω?"
Rena (08-09-13)
Αν εχω καταλαβει καλα μεσω Instagram ανεβαινουν φωτογραφιες πχ απο το κινητο σου.
Αλλα συμβαινουν και ατυχηματα.Πχ Καπως ετσι ανεβηκε γυμνη φωτογραφια της γυναικας του Γκανιθαρες,αν θυμαμαι καλα,επειδη ο γιος επαιζε με το κινητο.![]()
Reds (08-09-13)
Bookmarks