Τι πρόταση τους έκαναν? Ένα κοστούμι Βαλεντίνο?
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
5000 προστιμο κ διμηνος αποκλεισμος απ τα γηπεδα. Γαμωτο προλαβαινει το σεφ
Sent from my iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Οχι από τα γήπεδα...Από τα παρκέ....!! Γελοιότητες....
Με δίμηνο αποκλεισμό από τους αγωνιστικούς χώρους, για τα όσα είπε μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, τιμωρήθηκε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.
Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός απολογήθηκε μέσω υπομνήματος στον αθλητικό δικαστή του ΕΣΑΚΕ, ο οποίος αποφάσισε δίμηνο αποκλεισμό του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από τους αγωνιστικούς χώρους και πρόστιμο 5.000 για την συμπεριφορά του μετά τον αγώνα κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.
Ο αθλητικός δικαστής απέστειλε την απόφαση στα γραφεία της «πράσινης» ΚΑΕ, με τον ιδιοκτήτη του Παναθηναϊκού να μην έχει για τους επόμενους δύο μήνες δικαίωμα εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, χωρίς αυτό να ισχύει για τις κερκίδες και τα επίσημα των γηπέδων.
5.000? Ουαου! Πόνεσε πολύ ο κωλαράκος του!!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
To γαυροσυστημα λεει ο πρεζακιας.
Εντωμεταξυ ειναι υπερανω νομου ο τυπος και δηλωνει φορα παρτιδα οποιος τολμησει να ρθει να με βγαλει απ το ΟΑΚΑ?
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
φυσα ρουφα τραβατόνε πατατονε και αναφτονε . μπππππππππππρρρρρρρρρρρρρρρρ ξύπνα
![]()
φέρνει και για Αλβανός ε ? τι λέτε ?
![]()
δουλικός μπροστά σε μπιζνεσμεν , αφορητα τα κόμπλεξ του
Ξεκωλιαστηκε ο Ουκιτς και σημερα τι στο διαολο επαθε αυτος κ αρχισε να παιζει καλα!
κερδισανε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
έτσι μπράβο, να δίνουμε χαρά στους πεθαμένους ...
μπράβο πρόεδρε, μπράβο σπανιόλε ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Νικησανε ναι. Εβγαλε κατι ασιστ η διαμαντω απιστευτες. Τι νταμαρια ειναι οι δυο τους ψηλοι μαυροι. Ο, τι ακριβως μας λειπει.
Παντως το φςτςινο μς τον βαζελο δεν υπαρχει. Εχουν παρει τρια ματς ευρωλιγκας επειδη στο καθενα απο αυτα ενας παιχτης εκανε ρεκορ καριερασ!!! Μπραμος ματσιουλις κ τωρα ουκιτς!
7DeadlySins (26-02-13), BrazHlias (22-02-13), geovas77 (24-02-13), sadi (22-02-13)
Paneas (23-02-13)
Ξεφτιλισμενε διαμαντιδη , ειναι μεγαλο θρασσος να κλανεις την εθνικη απο τα 30 σου. Αλλα ας οψονται οι αρδ που σε διατηρουν σα το καλυτερο παιδι και μαλακιες τουμπανα.
Καλυτερο παιδι αυτος που απαρνηθηκε την εθνικη για τη βολεψη του, αυτος που τον ενοιαζε να σηκωνει κουπες καταπατωντας καθε αντιπαλο. Ποτε δε παραδεχτηκε κανενα καλπικο, διαμαρτυρεται συνεχεια χωρις να παιρνει τ.π εννοειται, παιζει μονιμως με αγκωνες, και φτυνει.
Που σε ερωτηση του γιατι δεν ειπε στον Γιαννακοπουλο να σταματησει να βριζει τονΣπανουλη, απαντησε δε ξερω τι εγινε ημουν συγκεντρωμενος στο παιχνιδι. Και μετατου αφιερωσε το τροπαιο.
Ε αντε και γαμησου ρε Διαμαντω οσο ταλεντο κι αν εχεις, ΠΟΤΕ. Δε προκειται να πιασει η προπαγανδα που κανουν για σενα. Δεν ειναι ετσι οι αρχηγοι, δεν ειναι ετσι οι παιχτες μ @@.
ΓΑΜΩ ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ!
Faithful (23-02-13)
sabar77 (23-02-13)
Bookmarks