Eίναι κρίμα να μην τους ανεβάσει επιθεώρηση φέτος ο Σεφερλής .
Τέτοια κωμωδία ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να γράψει .![]()
Eίναι κρίμα να μην τους ανεβάσει επιθεώρηση φέτος ο Σεφερλής .
Τέτοια κωμωδία ούτε ο καλύτερος σεναριογράφος δεν θα μπορούσε να γράψει .![]()
SKORPIOS7 (09-01-13)
Το ακουσα και αυτο
Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ
1 Ο αλαφουζας μπορει να ειναι φιλος αφου τα λεφτα μιλανε με τα λεφτα
2 Τι εντολες να παρει?Ηθελε δηλαδη ειδικο σχεδιο για να πανε κατα διαολου?![]()
Mήπως τον κατέστρεψε ο Μαρινάκης για να ψωνίσει κάναν Χριστοδουλόπουλο τζάμπα?![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (09-01-13)
Γυρναει στον παο?
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Faithful (09-01-13)
Που γράφτηκε αυτό? Αν και μου φαίνεται τόσο πιθανό όσο μου φαινόταν κι η καταστροφή του κόσμου πριν καναδυό βδομάδες.
κερδισανε σημερα, ξεκιναει η αντεπιθεση
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Το Νίνη τον θέλω κι εγώ! Είμαστε δύο Ηλία!
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Faithful (09-01-13)
Καντους 3
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Red Sting (10-01-13)
τι λετε ρε παιδια, ειμαστε τοσοι πολλοι?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Faithful (09-01-13)
SKORPIOS7 (12-01-13)
Παντως το σεναριο αυτο δεν παιζει γι αρκετους λογους.... Και ειμαι στο σημειο να πω δυστυχως που δε θα γινει.
Τι έχασε στο τέλος ο Πλατανέας ρεεε... Ήρωας πάλι ο Καρνέησον.
Ρε σεις, αυτοί δεν έχουνε βρακί να βάλουνε στον κώλο τους και θέλουν λέει πίσω τον Σισέ... Ήμαρτον Παναγίτσα μου.... Τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Αλαφούζος για να γλιτώσει το γιαούρτωμα... Αλήθεια οι βάζελοι γιατί δεν τον έχουν δείρει ακόμη αυτόν? Τον πιστεύουν?
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
SKORPIOS7 (12-01-13)
καλή διάλυση να έχουν, παρέα με το χανουμάκι ...
φυσικά η διάλυση να συμβεί όταν επιστρέψει ο Σισέ να τους ράψει και καμία φούστα να βγούνε όλοι μαζί στη Συγγρού ...
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
SKORPIOS7 (12-01-13)
Εγω θελω να κανουμε ολα τα ιατρικα τεστ κι αν τα περασει να παρουμε τον Λετο,τσαμπα ειναι.
Θα ξενερωσουν απ την ζωη τους.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Bookmarks