Άργησαν αλλά το κατάλαβαν οι πισωγλέντηδες ότι τους δουλεύει ο Τσάκας χαχαχαχαχα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Γελάτε! Πίσω έχει ο Νούλης την ουρά! Και χωρίς Τσάκα πάλι θα χτίσει ένα τιμωρό Παναθηναϊκό!
Άργησαν αλλά το κατάλαβαν οι πισωγλέντηδες ότι τους δουλεύει ο Τσάκας χαχαχαχαχα!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
πιστευω το βασανιστηριο τους θα εχει και συνεχεια. απο τη μια να κανουν μεταγραφες τυπου ανακογλου, ντινα και απο την αλλη να τους κυνηγανε οι ερημιες, η εσωστρεφεια και ο εμφυλιος.
καθε μηνα θα εχουν το αγχος αν θα πτωχευσουν ή οχι.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Φαουλ πανω στη γραμμη της περιοης, καθαρο, δεν εδωσε τιποτα.
Αλαφουζε μιλα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιατί ο βαζελος παίζει με την Μπαρτσελόνα σήμερα και όχι για τη σουπα λιγκα;
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μονο ο βαζελος βαζει τετοια γκολ!!!!!
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΓΚΟΛ, ΓΚΟΛ!
Χωσέ Τοτσέ ις μπακ, ο εκδικητής έρχεται !!!!!
Κρατα γερα η παναθα το χ
Πεναλτι , οφσαιτ, επιθετικο φάουλ, χέρι, πόδι , μέση , κεφάλι και ημιανάπαυση ηταν τα δυο γκολ του Λεμπαντιακος, ΑΙΣΧΟΣ, ΑΙΣΧΟΣ, ΓΙΑΝΝΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΜΑΣΚΑ ΣΟΥ ΤΡΟΜΕΡΕ ΕΚΔΙΚΗΤΗ!
sadi (05-01-13)
ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΣΦΥΡΙΞΕ Ο ΡΕΦΕΡΗΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΓΙΑΝΝΗ;
Τουιτ!
Τι γίνεται ωρέ; Βαστάει η μπανάθα ή τον έφαγε πάλι ηρωικά; Ενημερώστε και τους ανίδεους αλλά πάντα αγωνιόντες σφόδρα θαυμαστές της...
Σάκηηηηηηηηηηηηηηη μίλα!!!! Θα βγει ο Αλαφουζ στο τουίτερ;
sirkostas (06-01-13)
Τουιτ! Τουιτ!
Τι εχασε ο Λεμπαντιακος ρε σεις;;;;;;
Ελένη το σκορ ειναι Τουιτ-ΤουιτΤουιτ.
Eleni7 (05-01-13)
Ελα απαναθα μπορεις να βαλεις γκολ!!!!!
Καλά πάλι τα μπέρδεψαν; Το ποδαρικό για τη νέα χρονιά είπαμε να κάνουν κι αυτοί πήραν όλο το πόδι και το έβαλαν εκεί που ξέρουν;
Μωρή μπανάθα δεν χορταίνεις με τίποτα.......
SKORPIOS7 (06-01-13)
ο τιμωρος τι γινεται ρε παιδια?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
7DeadlySins (06-01-13)
Bookmarks