τι εγινε τωρα?
Κορυφαίο να δημιουργηθεί από τον Αλαφούζο νέα κίνηση για επιστροφή Τζίγκερ-Ροντι.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
τι εγινε τωρα?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Το έληξε για να γλυτώσει την τιμωρία με αφαίρεση βαθμών ο βάζελος.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μπουκαρανοι βαζελοι προς την κερκιδα των γηπεδουχων.
Φτου το τελειωσε ο μαλακας. Απο πουμκι ως που;;; Με ποιο δικαιωμα;;;
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Σημερα ενας βαζελος πηγε να μου κανει τον εξυπνο λογω του αποτελεσματος του ντερμπυ, εστω και στο -16! Πισω στο χωμα οπου ανηκετε σκουληκια! -19!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
differance (16-12-12)
-19...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Καλά το έληξε χωρίς να παιχτούν οι καθυστερήσεις;;;
Η ΠΑΡΑΓΚΑ ΦΤΑΙΕΙ
Πάνω που θα έμπαινε ο Διαμαντίδης να ισοφαρίσει με τρίποντο
Η παραγκα ξαναχτυπησε και δεν διακοπηκε το ματς,οι βαζελοι το προσπαθησαν να διακοπει για να ληξει 2-0 αλλα το κοκκινο παρασκηνιο εδρασε και παλι...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
differance (16-12-12)
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Πείτε μου λίγο, σε ποιο site "αρθρογραφεί" ο Βασιλαράς?
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
BrazHlias (16-12-12)
Μα γιαυτό το έβαλα σε εισαγωγικά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
sadi (16-12-12)
sadi (16-12-12)
Bookmarks