"ήταν ένα εύκολο απόγευμα" γιοζεφ κοσλευ
"εγώ ζήτησα την αλλαγη για να ετοιμαστώ και να φτιάξω το μαλλί για την απονομή" στάθης αλωνευτης
- ΑΕΛ-ΑΕΛ, ΝΤΙΠ-ΚΑΛΑ!
- Τ' ΑΛΟΓΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΟΥΖΑ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΑ ΒΑΖΕΛΙΑ ΓΙΑ ΠΑΡΤΟΥΖΑ!
- ΣΑΛΠΙΓΓΙΔ, ΤΣΙΜΠΑ Ν'ΑΡΧΙΔ!
- ΒΙΝΤΟΥΖΑ, ΤΡΟΥΜΠΟΝ!
"ήταν ένα εύκολο απόγευμα" γιοζεφ κοσλευ
"εγώ ζήτησα την αλλαγη για να ετοιμαστώ και να φτιάξω το μαλλί για την απονομή" στάθης αλωνευτης
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Γιαννάκη, εγώ στο είπα ότι θα μας το κάνει το δώρο η Αελάρα, εκείνο το πρωϊνό στην Μακρυνίτσα.![]()
ΑΕΛ-ΑΕΛ.....ΝΤΙΠ ΚΑΛΑ!!
Ο Μάντζιος,δεν είναι άσχετος.
Γαύρος είναι ο άνθρωπος, ρε παιδιά......![]()
Ο Ρέμος (Μακρυπούλιας), γιατί πανηγύρισε έξαλα το 2ο μπαλάκι;
Το θυμαμαι Κωστα, αλλα εγω ειμαι ο μονος εδω μεσα που δεν πανηγυρισα αυτο το τροπαιο. Οι λογοι γνωστοι.
Κι εσυ αν χαρηκες με την ηττα του βαζελου χθες, φαντασου ποσο θα χαιροσουνα αν στη θεση της ΑΕΛ ηταν ο ΘΡΥΛΟΣ μας.
Και οπως και να εχει ειναι λαθος να παιρνουμε χαρες απο τις ηττες των βαζελων, τι στιγμη που κι εμεις ειμαστε σε μαυρα χαλια. Δεν μπορω να πανηγυρισω την χθεσινη απωλεια του βαζελου τη στιγμη που εμεις αποκλειστηκαμε απο τον ΠΑΣ.
Και να σου πω και κατι αλλο? Αυτη την καταντια της βαζελινης βλεπει και ο Σωκρατες και σου λεει "γιατι να παρω παικταραδες, αφου το παιρνω και με τον Μπορχα".
Adios Lakerde ala Past.
Ο Βασσάρας έδωσε το πέναλτι γιατί ήταν ο μοναδικός Πανάθας (με το ΠΙ, κεφαλαίο) στον αγωνιστικό χώρο, εχθές.
Δεν έδωσε απλά ένα ακόμα πέτσινο πέναλτι υπέρ του βάζελου, αλλά έδωσε ουσιαστκά το δικαίωμα στην ελπίδα για την μη έλευση του Ντούσκο στην παιανία της ανυπαρξία και της καρπαζιάς.....![]()
Κωσταντη εχεις καμμια ιδεα ποιοι βαστουσαν το πανο με την Gate7 μεσα στους οπαδους της Λαρισας?
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Το 2-1 έχει κλειδώσει σαν σκόρ κατά του βάζελου στο νομό Μαγνησίας πλέον.
Μετά το μπαράζ της 10ετίας του 80', σειρά είχε η Αελάρα.
Αν και αυτή την φορά ο "καπετάνιος" δεν τράβηξε πιστόλι από το ξενοδοχείο (για γούρι περισσότερο), το κλίμα του Βόλου είναι σίγουρο πως δεν σηκώνει κρατικοδίαιτους νταβατζήδες......
Βάλλας, Νταμπίζας, Βενετίδης.
Ούτε τα φαντάσματα του Θρύλου δεν μπορούν να κερδίσουν, επί της ουσίας...
Tι κοινό έχουν η ομάδα μπάσκετ του λαγού με την ομάδα ποδοσφαίρου του λαγόυ?
Και οι δύο δεν ξέρουν ποδόσφαιρο!![]()
Στην Πράσινη τόσο στα ψιλά πέρασε η χθεσινή ξεφτίλα;![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
Bookmarks