ο Παναθηναικος έμοιαζε με δημόσιο οργανισμο
έφυγε ο Μπαρπαδάκος Ζεσουάλδο ?
ο Παναθηναικος έμοιαζε με δημόσιο οργανισμο
μεγάλο ανοιγμα με την πολυμετοχικότητα , το μεγάλο φαγοπότι λέω εγώ , τους άλλους δεν τους ξεραν τον Πατέρα δεν τον ήξεραν από τον Εθνικό ?ανοιγμα 30 μύρια ο Αλαφουζ , θα πνίξει κανα βαπόρι .
μεγάλο πρόβλημα του Αλαφούζου ε συγνώμη του Παο ,είναι ότι δεν έχει κανένα περιουσιακό στοιχείο , σαν να λέει εγώ την θα φάω?
τους ανήκει η Λεωφόρος λογο χρησικτησίας ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΙ ΛΕΕΙ ΘΑ ΠΝΙΞΕΙ ΚΑΝΑ ΚΑΡΑΒΙ
Δεν πολυμιλάει ο γιγας Αλ Αφουζ για καράβια τελευταία έφαγε από τους Αμερικάνους στο Μισισίπι ένα καμπλί μέχρι τις αμυγδαλές για μόλυνση από καράβι του και κάνει την πάπια τώρα...![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-11-12)
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-11-12)
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]Συμφωνία με Καπόνο!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ] NBA/Getty Images/Ideal Images
Σε προφορική συμφωνία με τον Τζέισον Καπόνο ήρθε ο Παναθηναϊκός.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η διοίκηση των «πράσινων» τα έχει βρει σε όλα με τον 31χρονο φόργουορντ, τον οποίο ο Αργύρης Πεδουλάκης θεωρεί ως τον καταλληλότερο για να ενισχύσει την περιφερειακή γραμμή της ομάδας του.
Ο Καπόνο (2,03μ.) αγωνίζεται στις θέσεις «2» και «3» και στο πρόσωπό του ο Αργύρης Πεδουλάκης βλέπει τη λύση στο πρόβλημα του μακρινού σουτ. Την περσινή χρονιά, ο 31χρονος άσος αγωνιζόταν στους Λέικερς, με τους οποίους είχε κατά μέσο όρο 2 πόντους και 0,5 ριμπάουντ και 10 λεπτά συμμετοχής σε 27 αγώνες.
Φέτος, έχει μείνει ελεύθερος από την ομάδα του Λος Άντζελες, με τον Παναθηναϊκό να τον πείθει να μετακομίσει στην Ευρώπη για πρώτη φορά στην καριέρα του.
Όλα αυτά τα χρόνια στο NBA, ο Καπόνο έγινε γνωστός από το πολύ καλό περιφερειακό του σουτ, έχοντας μάλιστα στο παλμαρέ του δύο κατακτήσεις στο διαγωνισμό τριπόντων του All Star Game (2007-200, ενώ το 2006 πανηγύρισε το πρωτάθλημα με τη Χιτ.
Σε 509 ματς κανονικής περιόδου στο ΝΒΑ έχει 6,7 πόντους με 43,4% στα τρίποντα και 1,7 ριμπάουντ σε 17,8 λεπτά συμμετοχής κατά μέσο όρο, ενώ σε 10 εμφανίσεις στα play offs έχει 9,8 πόντους με 53,6% στα τρίποντα και 1,8 ριμπάουντ σε 23,1 λεπτά συμμετοχής ανά αγώνα.
παιχτης που θυμιζει λιγο τον παουελ. μεχρι πριν 2-3 χρονια χρησιμος ρολιστας, τωρα αγνωστο σε τι κατασταση βρισκεται.
παντως κανονικα δεν εψαχναν ασσο και 5αρι?
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Τα 'χουν κάνει σαλάτα.. Πήρανε τον Ούκιτς για να παίζει με τον 3D στο 1-2 και μετά από 1,5 μήνα κατάλαβαν πως δεν ταιριάζουν στην ίδια πεντάδα.
Περίμεναν πόσο καιρό τον Λάσμε, είδαν πως δεν υπογράφει και κλείσανε τον Άρμστρονγκ. Ο Λάσμε δεν βρήκε καλύτερη πρόταση και δέχτηκε αυτή του Παναθηναϊκού με αποτέλεσμα να τους ξεμείνει ο Άρμστρονγκ..
Το περιφερειακό σουτ μέχρι στιγμής αγνοείται γι' αυτό και πάνε για Καπόνο..
Μπαλώματα είναι αυτά αλλά τέτοια ώρα τέτοια λόγια..
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (16-11-12)
Το θεμα ειναι αν ειναι καλοι παιχτες αυτοι που παιρνουν τωρα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Παλι βλεπω να τον πινει ο βαζελος σημερα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Αγουνίζετ' ου βάζελος? Τι ώρα και πού.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Τωρα παιζει,τον δειχνει η ετ1
differance (15-11-12)
η ρεαλ ειναι το φαβορι για την ευρωλιγκα?![]()
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
Οτι να ναι μπασκετ η ρεαλ,κερδιζει με 7 η βαζελα στο ημιχρονο.
Φορτσα Ροτσα Μπουμπλής.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πουτανα παντου τελικα αυτη η Ρεαλ...Κατα τα αλλα Βασιλισσα.![]()
Coach (15-11-12)
Bookmarks