Εδώ που τα λέμε βλέποντας τα πρώτα 3 λεπτά αναρωτιέμαι ποσο χαμηλά έχει πέσει η Λίγκα της Ελλάδας....
Ομαδαρα δεν εχουμε σε καμια περιπτωση αλλα οι αλλοι ειναι τελειως μπουρδελο!
Εδώ που τα λέμε βλέποντας τα πρώτα 3 λεπτά αναρωτιέμαι ποσο χαμηλά έχει πέσει η Λίγκα της Ελλάδας....
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
lefaman72 (30-09-12)
Αρχισε το ματς. 5.000 λαοθαλασσα χαχαχχαχα
Sent from my new iPad using Tapatalk HD
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΑ ΡΕ ΟΙΚΟΔΟΜΕ ΣΤΑ ΓΟΝΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΣ ΓΙΑ ΠΕΝΑΛΝΤΙ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ρε Χριστοδουλόπουλε πόσα κιλά καραγκιόζης παίζει να είσαι; Οσα και ο διαιτητής που δε σου κοτσάρισε την κάρτα...
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Re malaka raguos dose pasa!!!!
Αν ειναι δυνατόν χάνει και κλασικες ο Αστέρας.... δύο απανωτές...
Ai sixtir kolompala
ολο και το κυνηγάνε οι αρκάδες
Ξεφτίλα. Εμένα αυτό το θέαμα μου προξενεί οίκτο και όχι χαρά. "Αυτό" συναγωνιζόμαστε και καλά εντος συνόρων;
Nikolaos_Kokkinos (30-09-12)
Κανένα λινκ που να μην κολλάει υφάρχει;
Ασικειται ο αστερας απο το 0-0
0-0 στα πρωτα λεπτα αντι για 0-4...η ανακοινωση εχει ηδη αρχισει να συντασσεται![]()
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Κοιτα ρε που πηγε να βαλει γκολ ο οικοδομος. Σοβαρευτειτε εκει στον αστερα
Καλα τι εκανε τωρα ο τσαμπουρης? τη πεταξε κορνερ χωρις λογο
Καλά έκανε και την έστειλε κόρνερ. Οταν ο αμυντικός δεν είναι σίγουρος τι γίνεται πισω από την πλάτη του έτσι πρέπει να αντιδράει.
εχει κατι στραβοκλώτσηδες η βαζέλα μέσα
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Bookmarks