Και τωρα τα ζωα πετανε αντικειμενα χαχχαχαχ
Gkoooooooooooool
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Και τωρα τα ζωα πετανε αντικειμενα χαχχαχαχ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Έληξε; Πόσο;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠ ΤΕΛΟΣ
ρε απ οταν εβαλα νοβα ο βαζελος γαμιεται![]()
Έληξε 1-1;
Eleni7 (24-09-12)
Μου άρεσε απόψε η Μπανάθα.
Ωραίο, γρήγορο ποδόσφαιρο, πάνω κάτω η μπάλα, αυτοματισμοί με πολύ θέαμα
και ουσία και μαεστρική καθοδήγηση από τον πάγκο απ' τον μεγάλο Φερέιρα.
Πιστεύω κι εμείς να μπορέσουμε στη συνέχεια του πρωταθλήματος να παίξουμε
τόσο ωραίο ποδόσφαιρο και να μην είμαστε χάλια όπως χθες με την τεσσάρα.
Ευχαριστώ για την κατανόηση.
Ο αυτιστικός του φόρουμ.
Γιάννης Καλογήρου Πρόεδρος ΠΕΦΟ Σίφνου στο FBΕυχαριστούμε τον Παναθηναϊκό που έκοψε βαθμούς απ τον Ατρόμητο γιατί αρκετά μας είχε πλησιάσει.
Τον ευχαριστούμε και μεις
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Τα καταφερε η μπαναθα και τσιμπησε το βαθμουλακι,να δειτε που ψεμματα ψεμματα θα μεινουν στην κατηγορια τελικα.
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Το 'χε προβλέψει ο Γέροντας "όταν ο Χασάπης με την Ρομφαία (Σπάθα) κατακρεουργήσει τον Πρέσβη στα Λειβάδεια, και όταν ο τραγουδιστής (Ιγγλέσιας) Σοδομίσει τον τρυφερό πωπό (του Καρνέζη) τότε η μάνα (Α6άρα) θα πεταχτεί στα τάρταρα (Β' Εθνική)"
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Με την πλακίτσα θα μείνετε παλιόγαυροι.
Η μπανάθα ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ στην κατηγορία και θα ΣΚΑΣΕΤΕ απ' το κακό σας!
περισσότερες ευκαιρίες ο ατρόμητος και αν κάποιος δικαιούταν τη νίκη ήταν αυτός. επίσης αν ο οσφπ κέρδιζε τέτοιο πέναλτι θα μας έπρηζαν τα @@ για 2 μήνες
iakov7 (25-09-12)
Κατι δε ζωα βαζελοι τα χουν με τη διαιτησια χαχχαχαχ
Bookmarks