sirkostas (06-09-12)
και εμεις πηραμε απο τον μιραλας 7,2....
για να τα φτασουν αυτα πρεπει να γραφτουν 150.000 προβατα...εεεε μελη ηθελα να πω...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sirkostas (06-09-12)
sirkostas (06-09-12)
αυτοί είναι ένα καρναβάλι μόνοι τους
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Αυτό το βάλατε πουθενά;Έχω πεθάνει στο γέλιο από χτες του το είδα!!!
Ο Γιώργος Καραγκούνης μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Απίστευτο δημοσίευμα για τον Γιώργο Καραγκούνη απο την μεγαλύτερη εφημερίδα της Ισπανιας και Ευρώπης
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
![]()
Χαχχαχχα
Εν τω μεταξυ βλεπω το ματς με τον πας. Στο πρωτο ημιχρονο ειχανε οσες ευκαιριες και ο πας.
Στο δευετρο, στη φαση με τον κατσουρανη ειναι δικαιολογημενη η καρτα. Σφυριζει το φαουλ ο διαιτητης κι ο κατσουρανης παει κ τον βριζει . Του δειχνει κιτρινη κι ο κατσουρανης συνεχιζει να βριζει οποτε του δειχνει κοκκινη. Και καλα κανει.
Μολις εδωσε τη καρτα αρχισαν να φωναζουν τα ζωα πουτανας γιοι ολυμπιακοι, ο,τι να ναι. Μετα δε μονο κατι γραυγες ακουγονται, ουτε συνθηματα ουτε παλμος τπτ.
Ανυπαρκτοι σε ολα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
6 αγων στον κατσου
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
θρύλε για πάρτι σου θρύλε μαζί σου, εμείς οι άρρωστοι οι οπαδοί σου....
Εγω παντως τιποτα απο τα δυο δεν θα προτιμουσα.![]()
panty (06-09-12)
Ο Λέτο με χωρίστρα!!!!!!!!!!!!!
![]()
πως ειναι ετσι ρε;
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
consigliere (07-09-12), Du3lisT (08-09-12), Red Sting (07-09-12), sirkostas (07-09-12), ttg_red (07-09-12)
Παιρνει λεει καραβουτα η φουλαμ
Faithful (07-09-12)
Κοντά στη Φούλαμ ο Καραγκούνης!
(Φωτογραφία: Intime )
Aθήνα
Πολύ κοντά στο να φορέσει τη φανέλα της Φούλαμ βρίσκεται ο Γιώργος Καραγκούνης. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 35χρονος παίκτης είναι από την Πέμπτη στο Λονδίνο και είναι σε συζητήσεις με την βρετανική ομάδα.
Υπενθυμίζεται οτι ο Ελληνας διεθνής αποχώρησε από τον Παναθηναϊκό, αναζητώντας ομάδα στο εξωτερικ, όπου είχε θητεία στην Ιταλία (Ίντερ) και στην Πορτογαλία (Μπενφίκα).
Newsroom ΔΟΛ
μπράβο ρε τυπάρα , σε αυτην την ηλικία έσπασε τα ρολόγια , είναι στην πρεμιερ η Φούλαμ έτσι ?
Μπράβο του αν καταφέρει και βρει συμβόλαιο στη Πρέμιερλιγκ σ' αυτή την ηλικία.
Μπράβο του και καλή του επιτυχία. Απ' τους κορυφαίους Έλληνες μπαλλαδόρους τα τελευταία χρόνια και σίγουρα ο κορυφαίος εν ενεργεία.
ΜΟΥΡΑΤΗΣ (08-09-12)
θα περιμενω με μεγαλο ενδιαφερον να παρακολουθησω αγωνα του!
στους βαζελους δεν εκανε, προτιμουσαν τον...ζεκα
iakov7 (09-09-12)
Bookmarks