Faithful (29-07-12), VALVERDES_7 (29-07-12)
"Και τώρα η είσοδος της ελληνικής αποστολής!"
"....."
"Και τώρα η είσοδος των υποψήφιων επενδυτών!"
"....."
"....."
Faithful (29-07-12), VALVERDES_7 (29-07-12)
σωστο
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Aυτο το μαλακομπουκωμα που εκδιδει την Πρασινη εκτος της μαλακιας που τον διακρινει ξεχναει κιολας. Στο σημερινο του πρωτοσελιδο αναφερομαι περι ντοπας...Στανταρ θα εχει ξεχασει (ετσι στα γρηγορα) τις περιπτωσεις Βαβζινιακ, Χριστοφιδελη, Γιαννουλης (εδω ειχαμε το απιθανο, ο αθλητης να ομολογει οτι τα κουμπια του τα εδωσε ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ), Σανμαρτεαν, Μπιουφορντ. Σιγουρα θα υπαρχουν και αλλοι.....Τι λες ρε κακομοιρη..
*****8.23*****
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-12)
Μ' αρέσει που ασχολείσαι, ρε συ Γιάννη. Αυτή η εφημερίδα απευθύνεται αποκλειστικά σε υβρίδια που προέρχονται από διασταύρωση τούβλου με αγκινάρα.
Οι βάζελοι που γνωρίζω είναι οι πρώτοι που γελάνε κάθε μέρα με τα πρωτοσέλιδά της.
DaRkSaGa79 (30-07-12), differance (30-07-12), Du3lisT (31-07-12), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (31-07-12)
differance (30-07-12)
Τοτε με το τροχαιο που χε προκαλεσει ο Μπατιστ στην Κηφισιας....τι ειχε γινει τελικα; Εννοω ειχαν παει σε δικη, πως τελειωσε το θεμα?
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Γιγαντομαχία απόψε στα χάιλαντς! Κρίμα που το πήρε το ΟΤΕ και δε θα το δω. Περίμενα πως και πως να δω τον Πίου-Σισσοκό να γελάσω λιγάκι.
chainsaw (31-07-12)
θα το δουμε απο το internet για να γελασει λιγακι το χειλακι μας
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Εμπαινε Βλάση, έμπαινε!
Επίθεση Τσάκα σε Αλαφούζο
Ο Βλάσης Τσάκας με δήλωσή του καλεί τον Γιάννη Αλαφούζο να προχωρήσει σε μηνύσεις ώστε οι δύο πλευρές να τα πουν στα δικαστήρια, ενώ αναφέρεται και στην "Παναθηναϊκή Συμμαχία".
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βλάση Τσάκα:
"Καλωσορίζουμε την αντίδραση του ανθρώπου που ηγείται της Παναθηναϊκής συμμαχίας, προς το πρόσωπό μου και τον προκαλούμε να προχωρήσει άμεσα σε αυτό που δημόσια προανήγγειλε: την αγωγή εναντίον μου!!
Αφού θελήσατε να αγριέψετε το παιχνίδι και να το στείλετε στις δικαστικές αρένες, να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Εκεί θα ειπωθούν τα πάντα και η κάθε πλευρά θα ανοίξει τα χαρτιά της για να μπορέσουν να καταλογισθούν οι ευθύνες για το κατάντημα του Παναθηναϊκού μας.
Όταν το 1,7 εκατομμύρια φιλάθλων μας (σύμφωνα με τις δικές σας έρευνες) σας γυρνά την πλάτη και διαψεύδει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, όλα τα φούμαρα που πουλούσατε τόσο καιρό, εσείς μάλλον νομίζετε ότι... κάνουν πλάκα. Το ποσοστό που ακολούθησε μέχρι στιγμής το εγχείρημα σας, αγγίζει το 0.2598%: ειλικρινά θυμίζει ποσοστά, του κατά τα άλλα συμπαθούς, Βασίλη Λεβέντη.
Αν είχατε ευθιξία και κάνατε replay τις δηλώσεις σας, ήδη θα είχατε μαζέψει τα μπογαλάκια σας. Εσείς όμως συνεχίζετε το παιχνίδι για την πλήρη απαξίωση της ομάδας. Χωρίς κανένα πλάνο δίχως τον παραμικρό σχεδιασμό η ομάδα μας πηγαίνει στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σαιζόν (κρισιμότατο για εσάς για οικονομικούς λόγους) χωρίς επίσημο φιλικό προετοιμασίας εδώ και 15 ημέρες.
Ευχόμαστε στην αγαπημένη μας ομάδα να ντυθεί ευρωπαϊκά σήμερα και παρόλο που οι προσδοκίες μας, με το σχεδιασμό που έχει γίνει, δεν είναι μεγάλες, η καψούρα για την ομάδα μας αφήνει να πιστεύουμε για κάτι καλό.
Θα είναι μια δύσκολη χρονιά, επειδή κάποιοι επέλεξαν να μην ανοίξουν την Α.Μ.Κ, να εμποδίσουν την είσοδο του HRH Prince Faisal bin Abdulaziz bin Nasser bin Abdulaziz Al Saud στην ΠΑΕ και να συνεχίσουν να κάνουν δώρα στους απέναντι για άλλη μια χρονιά.
Βλάσης Τσάκας"
Faithful (31-07-12)
Θα γελασουμε σημερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
link?
Faithful (31-07-12)
Faithful (31-07-12)
το βαλανε οι μαλακες φτου
σωστος Πανο, βιαστηκα να μιλησω
panahs7 (31-07-12)
panahs7 (31-07-12)
Bookmarks