ΡΟΝΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΡΟΝΤΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ! ΡΟΝΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ!
χαχα μολις εβαλα το λινκ πλασαρε ο κλωναριδης. 2-0 η αεξαρα
ΡΟΝΤΙ ΣΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ! ΡΟΝΤΙ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ! ΡΟΝΤΙ ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΕΙΝΑΙ!
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Πούτσααααααα!
Sent from my iPhone 4S using Tapatalk
www.f1rstlap.com
2-0 γκολλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Χωρίς σάλιο ξεκωλιασμα στον βάζελο την επόμενη Κυριακή.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Αντίο βαζελάκια. Το πτώμα σας βρώμισε...
Coach (12-03-12)
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ ΚΟΥΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΞΑΝΑ!!!
Μωρή βαζέλα τι είναι αυτό που έπαθες;
![]()
Coach (12-03-12)
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!
sadi (11-03-12)
[YOUTUBE]FkqbyaVM9wU&feature[/YOUTUBE]
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ 18 ΤΟΥ ΜΑΡΤΗ...ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΓΑΜΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ....!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Πάμε παιδιά ξανά και ξανά και ξανά!!!!!!!!!!!!!!!!!
λινκ καποιος!!!!
Με +4 δεν νοείται να μην μπούμε μέσα να κομματιάσουμε το πράσινο πτώμα.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ΘΡΥΛΕ ΟΛΕ ΟΛΕ Ο ΟΛΕ Ο ΟΛΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
In Ronti we trust.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Faithful (11-03-12)
Faithful (11-03-12)
Κάτι μου λέει πως η πράσινη αύριο θα ασχολείται ακόμη με τον τελικό κυπέλλου στο μπάσκετ.![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Bookmarks