Coach (05-03-12)
Coach (05-03-12)
στα @@ μου το πέναλτι, ο μπαουγκς και ο βάζελος, αλλά αυτό το πράγμα είναι μια κακή συνήθεια που δεν λέμε να την κόψουμε. και δεν αναφέρομαι μόνο σε εσένα , αλλά σε ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. πραγματικά τώρα διαβάζοντας τα μπολντ βλέπεις να έχεις διαβάσει και να έχεις απαντήσει στο δικό μου ποστ ή σε κάποιο άλλο??
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Κ@βλα να βλέπεις και τα 2 ματς στη δουλειά παρέα με ΟΦΗτζήδες και βάζελους. Η φράση "στην υγειά σας και καλοχώνευτο", αποκτά άλλη έννοια!
Αν είναι και το αφεντικό βάζελος, μιλάμε για παράδεισο!!!![]()
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Λαθος!! Αμα εχω αρχιζω και σε τραβαω λιγο εξω απο την μεγαλη περιοχη και μεσα στην μεγαλη περιοχη, εγω εχω την μπαλα και εσυ εχεις πεσει πανω μου και με αγγαλιαζεις ενω επιχειρω να κανω σουτ, ε τοτε αυτο ειναι πεναλτυ...Αλλος μπορει να ειναι θηριο και να μην πεσει, αμα εγω εχω πεσει πανω του και τον παρενοχλω συστηματικα δεν θα το σφυριξει?
Δηλαδή αν ξεκινήσει το τράβηγμα έξω απ' την περιοχή, συνεχιστεί μέσα και τότε πέσει ο επιθετικός, ο διαιτητής θα σφυρίξει φάουλ έξω απ' την περιοχή;
edit: Το Στολτίδη στο ματς με τη Στανταρ όταν έβαλε το νικητήριο γκολ τον τράβαγε ένας απ' τη φανέλα μία ώρα, έπρεπε να μη μετρήσει γκολ και να σφυρίξει πέναλτυ για την παρενόχληση;
κοιτα αν το τραβηγμα αρχισει 20 μετρα εξω απο την μεγαλη περιοχη, προφανως θα το σφυριξει εξω απο την μεγαλη περιοχη, αν ομως ο αντιπαλος αρχιζει να παρενοχλει τον παικτη 1-1,5 μετρο απο την μ.περιοχη και συνεχιζει και μεσα ε τοτε λογικο επακολουθο ειναι το πεναλτυ..Στην δευτερη περιπτωση αμα ο παικτης ειναι 1-2 μετρα εξω απο την περιοχη δεν το σφυριζει κατυεθειαν ο διαιτητης για να δει πως θα συνεχιστει, ε αμα δει οτι συνεχιζεται το ιδιο, τοτε το δινει...
Μπορείς να μου βρείς ένα πέναλτυ που να χει δωθεί χωρίς να πέσει κάτω ο επιθετικός;
το χθεσινο..! Αρχικα δεν επεσε κατω...Το σφυριξε πριν πεσει..!!
edit: Κοιτα πως τον αγκαλιαζει, παει να πεσει, αλλα συνεχιζει, αυτο και μονο ειναι πεναλτυ...Μετα πεφτει κατω..!
Οκ μάλλον είμαι τρελός γιατί στο βίντεο που βλέπω εγώ όχι μόνο πέφτει ο Αθανασιάδης αλλά αρράζει κι όλας πριν σφυρίξει ο διαιτητής πέναλτυ. Τι να πω ρε παιδιά..
ε δεν πεφτει κατευθειαν, οπως πεφτουν οι αλλοι, συνεχιζει, συνεχιζει ε και μετα απο τοσο σπρωξιμο και κρατημα, λογικο δεν ειναι? αλλα αυτο που προσπαθω να σου πω, ειναι οτι ο διαητητης εχει ηδη παρει την αποφαση να το σφυριξει πριν πεσει, μονο και μονο απο το τροπο που τον εμποδιζει, αφου εχει καβαλησει πανω του και πριν πεσει...!!!
καλώς, δηλαδή αν είμαι μόνος μου με κενή εστία κι εσύ με κρατάς για να μην σουτάρω και πέσω κάτω την ώρα που έχει ήδη γυρίσει ο τέρμας και 2-3 αντίπαλοι, τότε δεν θα πάρεις κόκκινη, αφού όταν έκανες το πέναλτι (όταν έπεσα δηλαδή σύμφωνα με το σκεπτικό σου) δεν ήσουν τελευταίος παίκτης και δεν ήμουν σε προφανή θέση για γκολ.
όσο για το χθεσινό συμβάν δεν υποστήριξα πουθενά ότι έπρεπε να πάρει κόκκινη ο Σαριέγκι όπως τα έκανε ο Βοσκάκης. αφού σφύριξε το 17ο πέναλτι που του έκανε ο Σαριέγκι κι όχι το πρώτο, τότε καλώς δεν έβγαλε κόκκινη. τα πρώτα 5 πέναλτι που κάνει ο Βάσκος όμως στον Αθανασιάδη είναι κόκκινη κάρτα άνετα. όχι καραμπινάτη, αλλά σωστή
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
τι να μπω και να μην μπω ρε φιλε μου!!! θελει πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι ειναι πεναλτυ πριν ο αθανασιαδης πεσει κατω. Τον αδειαζει, τον περναει, ο αλλος τον κυνηγαει δεν πεφτει συνεχιζει, και μετα που τον καβαλαει λογικο επακολουθο ειναι να πεσει...Το προηγουμενο που ακολουθησε δεν ειναι πεναλτυ, για εσενα πεναλτυ ειναι μονο το που πεφτει?
Ύπάρχει μία ουσιαστική διαφορά στο φάουλ και στο πέναλτυ, κι άρα στο πότε σφυρίζεται το καθένα.
Στο πέναλτυ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ, στο φάουλ ο διατητής μπορεί να μην σφυρίξει όσο υπάρχει πλεονέκτημα του παίκτη, το πέναλτυ όμως σφυρίζεται με την μία
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Παιδιά, θα σας τα analύσω εγώγιατί δεν καταλάβατε καλά τι έγινε σε αυτή τη φάση.
Γίνεται η καμινάδα. Ξαφνικά Ο ΚΩΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟΥ ερεθίστηκε
Η μπάλα πάει στον Κλάους από ψηλά. Αμέσως ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ η 13
Βάζει το Παοκι πλάτη το Γιουσουφ και τον ξεφτιλίζει . ΣΤΟ ΚΑΠΑΚΙ ξεκινάνε τα ΠΙΣΟΚΟΛΗΤΑ στη Λεωφόρο
Κάνει και το πέναλντι ο κατσιαπλιάς και σφυρίζει ο διαιτητής. Ξεκινάνε ταυτόχρονα και τα γρήγορα πλάφα πλούφα στην Παιανία
Το βαράει το πέναλτυ ο Αράπης, μπαίνει γκολ, και ακούγεται το κλασσικό "ΟΛΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ για πάρτυ σου μωρό μου"και ΤΕΛΟΣ, τσιγαράκι και άραγμα.
Έτσι έγιναν τα πράγματα παιδιά. Άμα ξαναδείτε τη φαση στο βίντεο πιο προσεκτικά θα το καταλάβετε![]()
7DeadlySins (05-03-12)
Bookmarks