Τίποτα που να μην ξέραμε...![]()
Τίποτα που να μην ξέραμε...![]()
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Οι βάζελοι έχουν τόση τσίμπλα στα μάτια που βίντεο με τον χρηματισμό να τους δείξουν θα πουν ότι είναι στημένο...
Να θυμίσω δηλώσεις των τότε ποδοσφαιριστών του Αστέρα που τους έταξαν χρήμα και άσυλο...
Το άρθρο της γερμανικής Μπιλντ που κατονόμαζε ορθάνοιχτα την δωροδοκία...
Τον ίδιο τον Πούσκας να παραδέχεται ότι μπήκε στα καμαράκια της ΟΥΕΦΑ τότε και χρησιμοποίησε θεμιτά και αθέμιτα μέσα για να παίξει ο τιμωρημένος Δομάζος στον επαναληπτικό...
Την δήλωση τώρα της Δέσποινας που τότε απολάμβανε σαν άλλη αυτοκράτειρα τις ζητωκραυγές στην λεωφόρο...
Η Χούντα προσπαθούσε με κάθε τρόπο να αποπροσανατολίσει τον κόσμο από την πολιτική δίνοντάς του αθλητικούς άθλους με κάθε κόστος... Δεν είναι τυχαίο νομίζω ότι Αεκ στο μπάσκετ και Πάο στο ποδόσφαιρο κατάφεραν ό,τι κατάφεραν επί Χούντας...
Οπότε βαζελάκια... με γειά το κουστουμάκι... ζήστε με αυτό, δικό σας είναι...
1925
Καινούργια κόλπα από τους βάζελους, επιστημονικά! Οταν κανονίζεται παιχνίδι, πρέπει να ενημερώνονται και οι ποδοσφαιριστές! Απολαύστε επιχείρημα Κωνσταντίνου...
Γιατί δεν μας το είπαν;
«Πρόκειται για ένα αφελές παραμύθι και για μια δήλωση λάσπης! Εμείς, οι παίκτες, αγωνιούσαμε ακόμη και όταν βρισκόμασταν στο ξενοδοχείο, πριν αρχίσει το ματς. Ξέραμε ότι οι Γιουγκοσλάβοι είχαν πολύ καλή ομάδα και λέγαμε ότι θα ήμασταν ευχαριστημένοι ακόμη κι αν κερδίζαμε με 1-0 για να ικανοποιήσουμε τον κόσμο μας που μας είχε συμπαρασταθεί, αλλά και για να αποκλειστούμε με ψηλά το κεφάλι. Αν ο αγώνας ήταν στημένος θα έπρεπε κάποιος να το είχε πει και σε εμάς. Να ερχόταν και να μας έλεγε: ‘παιδιά χαλαρώστε. Είναι όλα κανονισμένα’. Κανείς δεν ήρθε και κανείς δεν γνώριζε τίποτα. Ούτε εμείς, ούτε ο Πούσκας».
Μα και σεις να μην λέτε τίποτα... αφού αλλιώς τα έχετε συνηθίσει τα παιδιά... να ενημερώνετε...
1925
Τα τρελά αγόρια έχουν αρχίσει να κελαηδάνε... ο ίδιος ο Κωνσταντίνου συνεχίζει και "προδίδει" τις σχέσεις της Χούντας με τους πράσινους... απολαύστε, ξανά...
Ο Βασίλης Κωνσταντίνου θυμάται τη συμπεριφορά της κυρίας Παπαδοπούλου μετά τη λήξη του ιστορικού αγώνα, αναφέροντας:
«Και αφού λοιπόν ο αγώνας ήταν στημένος, όπως μας λέει τώρα, γιατί όταν τελείωσε και μέσα στον πανζουρλισμό, η κυρία Παπαδοπούλου έστειλε σε μένα τέσσερα – πέντε άτομα για να μου πουν να πάω και να τη συναντήσω στη θύρα 3, στα επίσημα, όπου καθόταν; Προφανώς το έκανε για την απόκρουση του 84’ επειδή έδιωξα την μπάλα σε κόρνερ σε εκείνο το σουτ του Κάρασι. Θα το έκανε όμως αν το παιχνίδι δεν ήταν καθαρό; Θα μου έλεγε μπράβο και θα με φιλούσε, όπως συνέβη; Πήγα στην κερκίδα, για την ακρίβεια σκαρφάλωσα για να φτάσω, και μου έδωσε συγχαρητήρια, ενώ μου είπε: ‘Μπράβο αγόρι μου, δώσαμε ένα καλό μάθημα στους Γιουγκοσλάβους’! Υπάρχουν φωτογραφίες και μαρτυρίες για όλα αυτά. Γιατί λοιπόν χαιρόταν τόσο πολύ;»
Ο Ασλανίδης
Ο Β. Κωνσταντίνου θυμάται κι ένα άλλο περιστατικό:
«Θέλω να πω ότι η κ. Παπαδοπούλου και ο τότε ΓΓΑ Κώστας Ασλανίδης είχαν στείλει τον Βλαδίμηρο, που επίσης είχε διατελέσει ΓΓΑ, πίσω από την εστία μου για με εμψυχώσει στο τέλος. Είχε έρθει πίσω από το τέρμα μου και με παρότρυνε. Εκείνος είχε κρατήσει ώρα και μου έλεγε συνεχώς: ‘Γερά Βασίλη, τελειώνει. Εφτά λεπτά θέλει. Πέντε λεπτά. Τέσσερα...’. Για ποιο λόγο τον έστειλαν; Αφού το ματς –όπως λέει- ήταν κανονισμένο. Ντροπή κ. Παπαδοπούλου! Δεν είναι δυνατόν να βγαίνει και να λέει τέτοια πράγματα. Για αυτό έμεινε τόσα χρόνια στην αφάνεια και τώρα βγαίνει ρίχνοντας λάσπη».
Πού να γινόταν και καμιά έρευνα... θα θέλαμε καινούργια νεφρά από τα γέλια...
1925
Αντρέα μάλλον άλλαξαν στύλ σ' αυτό το παιχνίδι. Σου θυμίζω το θρυλικό "ρουλα- λά ρούλα- λά, πές τα όλα Βουτσαρά" , όπου ο Βουτσαράς κατήγγειλε ότι τους ενημέρωσαν ότι το παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν στημένο και αυτοί αδρανήσανε με συνέπεια να μην το πάρουνε. Τα μαθήματα γίνονται παθήματα Αντρέααααα.....
---------------------
![]()
ΜΠΟΧΑ,ΒΡΩΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ Η ΙΣΤΟΡΙΑ,ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΣΤΙΑ Η ΘΥΡΑ 13.ΔΟΥΡΟΣ ΖΛΑΤΑΝΟΣ,ΔΕΔΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΡΑΚΗΣ,ΒΑΣΣΑΡΑΣ ΟΡΦΑΝΟΣ,ΜΠΑΤΣΟΙ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ.ΚΟΥΠΑ ΣΤΟ ΚΕΡΜΑ,ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ,ΓΟΥΕΜΠΛΕΥ ΣΑΣ ΠΗΓΑΝΕ ΜΕ ΤΑΝΚΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΥΣΤΙΑ.ΡΟΤΣΑ ΠΙΣΤΟΛΙΑ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ,ΛΕΦΤΑ ΜΕΣ ΣΤΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ,ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΗΤΗ
---------------------
![]()
ΕΛΛΑΣ- ΕΛΛΗΝΩΝ -ΧΟΥΝΤΟΒΑΖΕΛΙΚΩΝ.
Παττακος προς δεσποινα παπαδοπουλου που τρωει τις νυχαρες τις απο την αγωνια....Μην κανεις ετσι το εχουμε πληρωση το παιχνιδι...Και μετα τον΄''αγωνα'' ο πρεσβης!της Γιουγκοσλαβιας περιχαρης΄΄ ειδες Δεσποινα το ειχατε πληρωση το παιχνιδι.Και πριν το επος αυτο του 3-0 ηταν το επος με την εβερτον.Ελεγε ο ρεφερι της συναντησης αυτης Με ειχαν παει στον ιπποδρομο και σε καθε ιπποδρομια μου εδιναν(μανζαβελακης)ενα ματσο λεφτα και μου ελεγαν μπραβο ΚΕΡΔΙΣΕΣ!!!
ΧΑΙΡΕΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΟΜΑΔΑ.
Τα ξεραμε μεν αλλα ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΕΣ ΓΕΝΙΕΣ
φτερα στα ποδαρια καρδια μες τα στηθια που γραφουν θριαμβους σαν παραμυθια..
Καλημερα κ χρονια πολλα.....Δεν καταλαβα..Γιατι κανουν τον΄΄ΑΛΕΚΟ''τα βαζελια?Δεν ηταν στημενο το ματs οπωs k oλη η πορεια τουs για το Γουεμπλει?Το τρενο που ηταν γεματο πορτοκαλια(στην πεινα καλα ειναι κ αυτα)κ τουμπαρε πριν φθασει ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ,ποιοσ το χε στειλει?Οι νεοι αs ρωτησουν καποιο μεγαλυτερο τουs να τουs πει την ιστορια....Και εγω ετσι το γνωριζω..απ τον βαζελο πατερα μου...Κυριοι ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Κ ΔΟΜΑΖΟ...σοβαρευτειτε...Εποχη Χουνταs ηταν k δυσκολα ξεχνιουντε τετοια πραγματα κ καταστασειs
Τιποτα δεν ξεχνιεται οσο δεν το θελουμε φιλε. Και οτι και να λενε απλα γίνονται αστείοι...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Μήπως πρέπει να στείλουμε το βιντεάκι στον Τριανταφυλόπουλο να το κάνει το επόμενο θέμα στην Ζούγκλα;
Γιατί ψάξε - ψάξε όλο και κάτι ακόμη θα βρει (ποιος ξέρει άραγε σε αυτές τις "Ευρωπαϊκές" πορείες ποιοι άλλοι φουκαράδες ανατολικοί έγιναν "λαδοπόντικες").![]()
Μεγάλη μου αγάπη......
τρελος εισαι ? αν δεν εχει Ολυμπιακο μεσα η υποθεση τιποτα δεν βγαινει στην επικαιροτητα
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Bookmarks