Eleni7 (15-01-12)
Eleni7 (15-01-12)
φατο ρε πουστοπαναθα επιτελους
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Καλή στιγμή για τον ΠΑγοΣ αλλά η Μπαναθα θα παρει άνετη νίκη.
Υ.Γ. Δεύτερο τετ α τετ για τον ΠΑγοΣ απέκρουσε ο Καρνεσιον.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Είμαστε και μεις αλλά είναι και αυτοί ρε παιδιά . Για πολλά γέλια .
Το πιο ανέκδοτο πρωτάθλημα ever !!
sadi (15-01-12)
ΧΑΧΑΧΑΧΑ
Οσοι δεν είδατε τον Ρουντολφ να κανει τσαμπουκα στον Πάντο και να πέφτει κάτω κρατωντας τον .... αστράγαλο του δεν εχετε δει ΤΙ-ΠΟ-ΤΑ ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κίτρινη στον Πάντουρα.
Μεγάλη ευκαιρία για την Μπαναθα χαμένη , αλλά δεν ανυσηχώ η αρμάδα θα πάρει πανεύκολη νίκη σήμερα. Δεν υπάρχουν τα Γιάννενα μπροστά στο μεγαλείο του Ροντι.
Ο Σιμάο καθάρισε τον Πάντο με κόστος μόνο μια κίτρινη.
γαμημενε αραπη
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο τοπικός πάγος, αυτό το φρικτό φαινόμενο, έχει επίσης την ιδιοτητα να σε μαγνητίζει. Ολοι παίζουν μόνο από την πλευρά του και όταν αυτό δε γίνεται η μπάλα πάει αυτόματα, μόνη της, προς τα εκεί.
Πως γίνεται τα λινκ του γαμωβάζελου να μην κολλάνε ποτέ;
Βάζελε. Εσύ φίλε βάζελε που κρυφά με διαβάζεις. Μην ντρέπεσαι που έχασες. Συμβαίνουν αυτά. Να ντρέπεσαι που υπάρχεις.
Πάντως τα Γιάννενα ομάδα για λύπηση.
Κώτσιος είναι ο γνωστός ζέλας; 3 φάσεις πάρε βάλε έχει κάνει
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ο Σπάθας να δεις Νίκο πόσες έχει δημιουργήσει. Αλλά τι να κάνει κι αυτός, περιμένει να πατήσει περιοχή η ομάδα
Θα το βάλουν πάλι στο 90 οι κωλόφαρδοι.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
Σίγουρα θα νικήσει η Μπαναθα , δεν υπάρχει ομάδα Γιάννενα, χειρότερη και απο αυτούς είναι.
Αυτό που έχασε τώρα ο ΠΑΣ (εστω και αν δοθηκε οφσάιτ) δεν το χάνει ποδοσφαιρική ομάδα.
Υπάρχει διάδοχος του Μαραντόνα, μάγος της μπάλας, και λέγεται Λουκάς Βύντρα.
Α ρε φάρδος.
ΜenoumeEuropi τραλαλι λιλαλαλο
ε αντε γαμηθειτε αμπαλοι
Bookmarks