Coach (18-11-11)
Eγώ τους δουλεύω όποτε θέλω, όσο θέλω και όπως θέλω. Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Coach (18-11-11)
Μωρε Κοσμα ναι, κι εγώ, αλλα πλεον εχει μπει "δηλητήριο" στο θέμα. Με πρωτεργατες οπως ειπα τις διοικήσεις των δύο "μεγαλων" (και ΠΟΛΥ ΜΙΚΡΩΝ ΑΘΛΗΤΙΚΑ, αφου κατεφυγαν σε τετοιες πρακτικές) , κυρίως στα επαγγελματικα αθλήματα. Αλλο δεν ηθελε η ανεγκέφαλη μαζα (εστω μικρή) για να αποτελειώσει οποιαδήποτε έννοια "ομορφιας". Ακομα και το δουλεμα γίνεται με κακο τροπο πλεον.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Δεν αναφέρθηκα σε σένα Σάκη, εξάλλου δεν είχα δει καν το post σου γιατί εκείνη τη στιγμή έγραφα. Σαφώς και συμφωνώ μαζί σου αλλά υπάρχουν αυτές οι μικρές (ή μεγάλες) χαρές που μου φτιάχνουν το κέφι. Και ενίοτε πέφτει γιούχα στα φιλαράκια.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Βασικα εγω ψιλοξέκοψα απο αυτα ακριβως γιατι δε μου κανει πια κανενα κεφι, και δε βλεπω και καμια ιδιαίτερη "χαρά", ασε που το δουλεμα παει σύννεφο απο τις "ομαδαρες" μας.
Έτερον εκάτερον. Και σε αυτές τα χώνουμε, κυρίως στο Καθιστό Μυτόβοδο αλλά και στους άλλους. Και με πολύ σκληρά λόγια νομίζω.
Αλλά αυτό δε μας στερεί το δικαίωμα να "δουλέψουμε" κάνα άτυχο βαζελοχανούμι, όταν μας κάνει κέφι.
Ε,ναι απλα δε μου κανει πια κεφι. Γιατι οπως σου ειπα βγαίνει πια ενα "μισος" στην επιφάνεια, και δε μου κανει ιδιαίτερη όρεξη. Ισως απλα κακογέρασα, αλλα ετσι το βλεπω.
Αν και συμφωνώ με πολλά από όσα λες ... σχεδόν απόλυτα ... αρνούμαι να βάλω μέσα μου κι άλλη μαυρίλα για κάτι που για 30 χρόνια μου προσφέρει στιγμές χαλάρωσης & εκτόνωσης.
Τα πράγματα ήταν αλλιώς ... με μπόλικη επίσης διαπλοκή και δούλεμα. Οι εποχές άλλαξαν και απλά το ανήθικο του επαγγελματικού αθλητισμού πήρε άλλες μορφές.
Το πρόβλημα δεν είναι εκεί ... αλλά στην προσθήκη ηλικίας & εμπειρίας. Όσο μεγαλώνουμε φθίνει ο ενθουσιασμός απέναντι σε θεάματα που πλέον δεν αναγνωρίζουμε μόνο επιδερμικά.
Αν όμως, δε δουλέψεις λίγο εσύ τον εαυτό σου, τότε θα βλέπεις ένα μαύρο σύννεφο σε καθετί που πριν σε ευχαριστούσε και κακό θα κάνεις σε εσένα και στη ζαχαρένια σου.
Απόλυτη ηθική σε θεάματα που προσφέρουν εταιρείες και επαγγελματίες δε θα βρεις ... όλοι το γνωρίζουν ... ακόμη κι αυτοί που νομίζεις/ουμε ότι γίνονται αντικείμενο χοντρής εκδούλευσης.
Όσο πιο πολύ ξεψειρίζεις το αυτονόητο ... τόσο πιο πολύ εσύ χαλιέσαι. Χαβαλέ κάνουμε, συζήτηση για κάτι δευτερεύον όπως είναι ο Ολυμπιακός. Μερικές φορές όμως, τα δευτερεύοντα είναι πρωτεύοντα για την ψυχολογία μας.
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
differance (18-11-11), panahs7 (19-11-11)
Αμάν με αυτή την καραμέλα.
Κανείς δεν άναψε καπνογόνο ... λίγο χιούμορ και πλάκα καλό κάνει ... αντίθετα τόσος καθωσπρεπισμός εκτός του ότι δεν είναι πιστευτός είναι και απόλυτα ξινός.
Δε χρειάζεται κανείς μάθημα εδώ πέρα για να δει ότι ο Παναθηναϊκός έκανε μια ανούσια ήττα χθες και ότι σε σχέση με εμάς στη σπυριάρα τους είναι αχτύπητοι. Κομπλεξικοί οι περισσότεροι Ολυμπιακοί δεν είναι για να πιστεύουν ότι έφτασε ο αντίπαλός τους τόσο ψηλά χάρη ΜΟΝΟ σε μια παράγκα όπως θεωρεί η πλειοψηφία των βάζελων για εμάς στην κανονική μπάλα.
Δεν είναι ανάγκη τα ποστ που γράφονται αυθόρμητα και καλαμπουρίζοντας, την ώρα μάλιστα διεξαγωγής των ματς, να τα ακολουθούν κηρύγματα με κλισέ ατάκες. Να το αποστειρώσουμε τότε λες και είναι νοσοκομείο.
differance (18-11-11), vasilis-thrylos7 (18-11-11)
Δεν αντιλέγω αλλα πλεον μπορω και ξερω οτι ο Ολυμπιακος (ή οποιαδήποτε ομαδα) δεν ειναι το πρωτεύον που φτιαχνει την ψυχολογία μου. Πολύ καλύτερα περναω οταν αραζω και μιλαμε για κατι εντελως ασχετο (οπως συνηθως αλλωστε κανουμε οταν ειμαστε η παρεα μαζι) παρα με τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός εκ των πραγματων ετσι οπως εχει καταντησει και αυτος και εγώ, πιο πολυ με μαυριζει παρα με φτιαχνει.
Αρα δεν ειναι θεμα αν θα αρνηθω ή όχι να με μαυρισει κατι που με "εφτιαχνε".Οκ μικρο με εφτιαχνε να κυλιεμαι στα χώματα με τα αλλα αγορακια, δε σημαίνει οτι θα το κανω και τώρα. Οταν κατι δε με φτιαχνει τοσο πολυ θα το αφησω πισω. Και αν και τα τοσα χρονια που ασχολουμαι με αυτο δε με αφηνουν να το ξεχασω εντελως (οπως τα παιγνιδια της παιδικης μου ηλικιας) τουλαχιστον θα το ελαχιστοποιήσω.
Πραγματικα ωρες ωρες με τρομαζει το γεγονος ποσο λίγη σημασία δίνω σε ενα ευρωπαϊκό παιγνίδι ή ενα ματς με το βαζελο πια. Ομως επαψε και να με τρομαζει γιατι το κατανοησα. Δεν ειναι οτι δε με νοιαζει, απλα δεν εχω "τι να κανω" την "μεγαλη επιτυχία". Δεν ειναι δική μου, δε με εκφραζει και δε τη χρειαζομαι. Φυσικα ολα θα αλλαζαν (καπως οχι πολυ) αν εβλεπα μπαλαρα και νικες, οποτε θα ελεγα "κατσε ρε φιλε , εδω διασκεδαζουμε κιολας, βλεπεις μπαλα". Αλλα αυτο το εχουμε ξεχάσει ολοι καιρο τώρα, και ξερουμε οτι δεν θα συμβει.
Αρα δε βγαζω μαυρίλα, περναω πολύ όμορφα με την παρέα , οποτε τι να κανω τον Ολυμπιακό; Αν τωρα η παρεα ειναι οι ... γνωστοι αγνωστοι κωλογαβροι,αυτο ειναι αλλο θέμα. Δεν "οφείλεται" στον Ολυμπιακο, αλλα σε ανθρώπους με τους οποιους ,με διαφορετικο τροπο με τον καθένα, "ταιριαξα".
Αυτο που προσπαθω να πω ειναι οτι "δεν εχω πια αναγκη" την "καβλα" για τον Ολυμπιακό, οπότε την αφήνω λιγο πισω.
Τωρα για την ηθική, συμφωνώ , δε θα τη βρώ. Εγω μιλάω για το δούλεμα που γινεται απροκάλυπτα στον κοσμο, και μαλιστα σε εποχή "κρισης" και καλα. Ενταξει, ας μη μας θεωρουν χαχόλους. Θα παω να τα ακουμπησω σε Κινέζικα, Σουβλακερί, Βιετναμέζικα, ρακάδικα και ενα σωρο άλλα και θα περασω και πολυ καλύτερα χωρις το άγχος αν το σουβλάκι θα παιξει καλα ή όχι. Αν δεν παιξει καλα το επιστρέφω και μου φερνουν τσαμπα αλλο. Το ακριβως αντιθετο δηλαδη με το γηπεδο.
![]()
chainsaw (19-11-11)
σημερα ερχεται η οργη του θρυλου
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Αμα δεν ερθει ο Τσακας δεν θα λεει τιποτα..
Ο κατρουλής τραυματίστηκε από.. σπαγγάτο.![]()
Τιποτα το ιδιατερο απο τον παναθηναικο που φανηκε στο πρωτο 25 λεπτο επειδη ειμασταν λιγο χαμενοι στο γηπεδο.
Γλιτωσε πολλα γκολ.
γελοια ομαδα..και ομως δεν κερδισαμε...απο το 30 κανανε καθυστερησεις
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Μαθαμε αν ηρθε ο Τσακας στο καραισκακη?
Σοβαρα το λεω.
Πούστρες
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Ελπίζω να τους ξαναδώ στο κυπελλάκι.![]()
Bookmarks