Κάνουν τα μπάνια τους τώρα ... εκτός του ότι είμαι λίγο μεγάλη για να χρειάζομαι κηδεμόνες ... πέρυσι ενηλικιώθηκα.![]()
Καλα πιπινακι ελα με τον κηδεμονα σου και αμα εισαι καλο θα παραβλεψω!![]()
Κάνουν τα μπάνια τους τώρα ... εκτός του ότι είμαι λίγο μεγάλη για να χρειάζομαι κηδεμόνες ... πέρυσι ενηλικιώθηκα.![]()
Καλα σε λεω ψευτοπιπινιον!![]()
Όχι και ψεύτρα γιατρέ μου ... άντε γιατί πολλά μας τα είπατε σήμερις.![]()
Καλη αποτυχια στο βαζελο αποψε!![]()
Η Μπανάθα μέχρι στιγμής πάει πολύ καλά, παίζει ποδόσφαιρο αξιώσεων, έχοντας όλα τα μεγάλα και ακριβοπληρωμένα αστέρια της (τους εξής έναν, τον Χαραλαμπίδη) σε μεγάλη μέρα και δεν έχει απειληθεί σοβαρά παρά 3-4 φορές.
Άντε, με τη νίκη (είπα στον πατέρα μου)...
Αυτος ο Μπισκαν τι παιχταρας Θεε μου!![]()
Γιατι ο Νορβηγος ψαρας να παρει τον Τουρε γιατιιιιιιιιιιιι?![]()
Ας εμφανιστούν έτσι την Κυριακή...![]()
Ιδού η πιο ξέκωλη ομάδα του πλανήτη!!!
Εχούν χάσει οι άλλοι 5-6 γκόλ και βάζει γκόλ ο Μόρις!
Και το 2-0 ο αράπακος!
Sthn paratash me 3-1 kai me thn Wisla na paizei me 10....Pali toys anoikse toys vazelous apopse!!
Den peirazei omws...Eutuxws uparxei akomh o Kusba!! :P![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Νομίζω προς πρόκειται για άλλη μια τεράστια εμφάνιση της Ευρωπανάθας. Θα βάλω όλα μου τα λεφτά στην πρόκριση τους. Μη ρωτάτε γιατί!
Πάντως δεν με χαλάει ότι πάνε σε παράταση...
της Ευρωκωλαθρας εννοεις![]()
Ο τρόπος που επιτίθεται η Βίσλα θα γραφεί σε βίντεο ώστε να το μελετήσει ο μπαρμπέρης και να το εφαρμόσει σε πέντε χρόνια.
Τελικά είναι νόμος ότι η επιπολαιότητα πληρώνεται. Ένα τσουβάλι γκολ έχουν χάσει οι ηλίθιοι οι Πολωνοί ενώ οι άλλοι που είναι και γηπεδούχοι ούτε τις μισές προσπάθειες δεν έχουν.
Τέλος πάντων, ας ελπίσουμε ότι η παράταση θα κάνει την τύχη να ξεστραβωθεί επιτέλους.
Σημειωτέον, με λύπησε ιδιαίτερα το γεγονός ότι στα γκολ του ΠΑΟ ακούστηκαν (λίγα έστω) πανηγύρια από γύρω. Εγώ πάντως το χρέος μου το έπραξα, πανηγύρισα έξαλα το γκολ της Βίσλα.
Εμένα έκλεισε η φωνή μου στη γκολάρα της Βίσλα αλλά η ξεκωλίαση και η επιστήμη του να σημαδεύεις τα πόδια των αμυντικών έφεραν και πάλι τα αποτελέσματα της
Θέλω να δώ τί άλλο θα γίνει για να προκριθεί ο βάζελος. Ακόμα και με πλάτες και με χέρια μπαίνει η που......α η μπάλα. Και οι άλλοι παίζουν κουτσοί. Και αν ακούς το Θεοφιλόπουλο νομίζεις ότι παίζει ο βάζελος απέναντί στη Μίλαν!!!
Το σημερινό δεν ήταν εμφάνιση, ήταν ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ:
1. Γκολ από τον Μόρις με κεφαλιά ενώ δάγκωνε το βυζί του αμυντικού.
2. Γκολ του Παπαδόπουλου μετά από κόντρα.
3. Γκολ του Κώτσιου με τον σβέρκο.
4. Ένα τσουβάλι χαμένα γκολ από την Ρεάλ Μαδρί...εεε την Βίσλα.
5. Η Βίσλα παίζει με 9 αφού εκτός από αποβληθέντα, ο αρχηγός της είναι τραυματίας.
6. Ένας τερματοφύλακας χειρότερος από τον Λέμενς (ώ, ναι). Μετά τα ανέκδοτα για τις ξανθιές, καιρός να βγουν ανέκδοτα για ξανθούς γκολκίπερ.
Σας τα έλεγα, γιατί να πάρει αμυντικό ο ΠΑΟ; Αναλαμβάνει ο κώλος.
Το παιχνίδι την Κυριακή είναι άσσος καρφί.
Kala, autoi oi vazeloi mia zwh kwlofardoi! Tetoio fardos apo persi eixa na dw!!:P
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Κρίμα.
Αυτο που γίνεται με τον ΠΑΟ δεν πρέπει να έχει παγκόσμιο προηγούμενο. Γκολ με απίθανους τρόπους, με κόντρες, αυτογκόλ, κεφαλιές κοντών μέσα στα θηρία, τρελλά πράγματα. Εύγε στα παληκάρια, έδειξαν τα "αυγά" τους στη Βίσλα που αν δεν ήταν τόσο ζώα θα είχαν φύγει με ένα 2-4 από εκεί μέσα.
Τη μισή τύχη τους να είχαμε, κάθε χρόνο στους 8 ήμασταν. Τέλος πάντων, η κούραση πιστεύω θα τους επηρεάσει για τον μεταξύ μας αγώνα όσο κι αν είναι πάντα ένα ντέρμπι που αυτοί οι παράγοντες έρχονται σε δεύτερη μοίρα.
Σε γενικές γραμμές πάντως, δεν μου άρεσαν καθόλου και είναι αξιοσημείωτο ότι εδώ και χρόνια, όποιον παίκτη και να πάρουν τον "εξαφανίζουν", όποιον και να βάλεις μέσα το ίδιο αποκρουστικό ποδόσφαιρο βλέπεις. Βλέπεις ανύπαρκτους τους Κονσεϊσάο και Μπίσκαν και να διακρίνεται ένας τσολιάς (Κώτσιος) με 1-2 ξερά σουτ, ένας Χαραλαμπίδης και ένας Μόρις που πήρε κρίσιμες επιθετικά (!) κεφαλιές.
ΥΓ
Εγώ φταίω που δεν πήγα, το ομολογώ...
Ρε Θεέ, τί γίνεται;
Μόνο όταν παίζουμε εμείς είναι πάντα σε εγρήγορση;
Ας κέρδιζαν με ενα 4-0 απο το πρώτο να τελείωνε το παραμύθι. Πρέπει τώρα να ξενυχτάμε απο τα νεύρα μας δηλαδή;
Bookmarks