Για ποιο λογο παραξενευονται ολοι οι ειδήμονες με τα λαθη της αμυνας του βαζελου; Ακομα παιζουν βασικοι τα ταγαρια μαρινος,σπουροπουλος κλπ.
Βλεπουν μια αξιοπρεπη επιθετικη λειτουργια απο την ομαδα τους μετα απο καμια δεκαρια χρονια και εχουν παθει ομαδικη παρακρουση.Αληθεια για ποσο θα συνεχισουν να σκοραρουν σχεδον σε καθε ευκαιρια που κανουν;
Υ.Γ Αστειος βαζελος στο τηλεαστυ: "Για να μην επαναληφθουν τα περσινα οργια με τη διαιτησια στο καραισκακη να συμφωνησουν οι δυο ομαδες να καλεσουν διαιτητη απο το εξωτερικο"
βγαινουν στα ραδια οι γνωστοι δημοσιογραφοι του κωλου(τσιμας) και λενε οτι
ο λαγος αυτος ειναι η καλυτερη ομαδα που εχουν τα τελυταια χρονια και χαιρονται
να πηγαινουν στο γηπεδο να βλεπουν μπαλα γιατι η ομαδα ειναι πολυ καλη.![]()
πουτσα λοιπον μεχρι τα παπουτσα να βαλουν μυαλο οι πρασινες πουτανες
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Καλα οι βαζελοι νομιζουν πως εγιναν Μπαρτσελονα..!!!
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Reload -7- (08-11-11)
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
chainsaw (08-11-11)
αυτό που γράφουν τα ΑΡΔοσάιτ πως η Ίντερ τσεκάρει τον Καπίνο το ξεκινήσαμε ΚΑΙ ΠΑΛΙ εδώ στο φόρουμ ως πλάκα ή ισχύει?????? όχι, γιατί αν ισχύει, τότε έχουμε ελπίδες να πουλήσουμε Δασκαλάκη, Μέγιερι και Φράνκο με 5-6 μύρια τον καθένα....
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Βασικα εγω βλεπω την ειδηση για τον Καπινο ως προωθήση του παιχτη απο βαζελους ΑΡΔ..
chainsaw (08-11-11)
Ο φοβερός και τρομερός βάζελος, ο καλύτερος των τελευταίων ετών, έχει φέτος δύο (2) αποκλεισμούς τον Αύγουστο από τα κύπελλα Ευρώπης. Όχι έναν, ΔΥΟ. Και μάλιστα από καφενεία και τσιπουράδικα. Μιλάμε για παγκόσμια πρωτιά. ΑΛΛΑ ο φοβερός και τρομερός ΜΑΛΑΚΑΣ έκανε τον Ολυμπιακό σαν τα μούτρα του κι έτσι βλέπουμε τον βάζελο σαν υπερομάδα. Που βέβαια μπροστά στα σούργελα της σουπερλίγκ με τέτοια μοιάζει και καλά να πάθουμε και ας προσέχαμε (όχι εμείς, ο μαλάκας).
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (10-11-11), Kaine (09-11-11), sadi (09-11-11)
Κοσμα..Χαριζουμε φετος.
Αυτο ειναι ολο!
Οι μεγαλειώδεις ευρωπαικές πούτσες του πρέσβη συνεχίζονται με ελληνικό χρώμα αυτή την φορά.
Ο Πανιώνιος απέκλεισε τον Παναθηναϊκό
Στα προημιτελικά του EuroCup πέρασε ο Πανιώνιος, μολονότι έχασε από τον Παναθηναϊκό 14-13 στην παράταση του επαναληπτικού μεταξύ των δύο ομάδων αγώνα, που έγινε την Τετάρτη στη Νέα Σμύρνη. Οι «κυανέρυθροι» πήραν την πρόκριση χάρη στην επικράτησή τους με διαφορά δύο τερμάτων στον πρώτο αγώνα που είχν δώσει οι δύο ομάδες.
Αρκετά νεύρα υπήρχαν στο ματς και είχαν ως αποτέλεσμα την αποβολή με κόκκινη κάρτα του προπονητή του Παναθηναϊκού, Φάνη Κουντουδιού και του αναπληρωματικού τερματοφύλακα Ανδρέα Παπαδημητρακόπουλου.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Faithful (09-11-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Περιμένω ασάλιωτο γαμήσι από την ΤΣΣΚΑ απόψε.
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Καλα άστοχος ο Κιριλένκο, ο Τεόντοσιτς είναι σε άλλο γήπεδο. Ο Σισκάουσκας δεν μπορεί να τραβηξει εως το τελος σε αυτη την ηλικία που είναι, ο Κριάπα παλεύει και ο Κριστιτς λίγα πράγματα.....
Τροφοδοτικό: 1200 Watt GFX: Sparkle GTX 570 1280MB
ADSL: Forthnet 2Play 24Mbit/1024 Router: Zyxel 661HW-D1
M/B: EVGA nVIDIA Classfield 3 CPU: Quand Core i7 950 3.80 GHz Hard Disks: 7=8.0TB
RAM: 3*4GB RAM 1600MHz DDR3 Sound Card: Sound Blaster X-Fi Titanium Fatal1ty SSD: OCZ Vertex II 120GB Speakers: Logitech Z5500
Για τον πούτσο ομάδα η ΤΣΣΚΑ. Oύτε τα βασικά του μπάσκετ δεν ξέρουν εκεί στη Μόσχα.
Bookmarks