Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Βαζελα-κουρελα-μπουρδελα-λαγουδια-κουνελια-κοτες-φραγκοκοττες-τριφυλλια αρακαδες-πιθηκοι-μαιμουδες-ρουφιανοι-κωΛοφαρδοι-προδοτες-ισκαριωτες και μαυραγορητες, εγω δεν θα παψω να σας βριζω "οποτε τα παιρνω αναποδα"... Δεν θα σας βρισω την Μανα και την οικογενεια, αλλα δεν θα με εχεται ποτε στην σιωπη εσεις ρε ακολουθοι του ισκιου μας! Αντε γιατι πολυ μας τα ζαλισατε ρουφιανες...Αμαν πια!!!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
Γειά σου Μανώλο μου!![]()
Ρε τους ξεχάσαμε αυτούς τους χαμένους...
Πάο γαμιέσαι... (για να τα ξαναπιάσουμε από την αρχή...)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Βέβαια δεν σχολιάσαμε καθόλου το πριμ που τους έδωσε ο σωφέρ........
Λοιπόν, θα ήθελα να ενισχύσω και εγώ προσωπικά το πριμ νίκης του λαγού μετά από δώδεκα ολόκληρα χρόνια............
Έτσι λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Προσφέρω στους παίκτες του λαγού το ποσό των 500.000 ευρώ.
ΑΛΛΑ θα το πάρουν ως εξής:
Μου χρωστάνε 100.000 που τα τελευταία 11 χρόνια, ο Ολυμπιακός έχει πάρει 10 πρωταθλήματα
Μου χρωστάνε 100.000 που πέρσυ δεν βγήκανε ούτε δεύτεροι
Μου χρωστάνε 100.000 που πέρσυ κάνανε δύο ήττες από τον Ολυμπιακό
Μου χρωστάνε 100.000 που αποκλειστήκανε από την Λανς στο Ουέφα
Μου χρωστάνε 100.000 επειδή μείνανε εκτός διακδίκησης του πρωταθλήματος νωρίς
Μου χρωστάνε 100.000 επειδή αποκλείεται να κάνουν μόνο νίκες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.
Κάνοντας λοιπόν την σούμα, φεύγοντας από την σημερινή προπόνηση, οι παίκτες του αγαπητού σωματείου της Παιανίας, να περάσουν από το ταμείο και να μου ΚΑΤΑΘΕΣΟΥΝ τις 100.000 ευρώ που ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ.
Καλό το πριμ???????![]()
![]()
![]()
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Red-Army : 09-03-07 στις 09:17
Χεχεχε... δωστε μου πραμα αδερφια μου Κωσταντη, Αντρικο και Σωτηρα...
Σιγα μην σκυψουμε το κεφαλι σε αυτους που αυτο παρακαλουν να δουν απο μας...! Χασαμε οπως χασαμε, "με γεια και με χαρα"! Αλλα εμεις σαν αδελφια αγαπημενα δεν το βαζομαι κατω, αλλα ο αγωνας συνεχιζεται...![]()
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Δε πα να γαμηθούνε όλοι τους ρε συ Κυριάκο................
Τι με νοιάζει τι κάνουνε στο μπουρδέλο τους?????
Απλά διευκρινίζω, ότι εκτός από μοσχαροτροφή, πλέον παράγουν και μπόλικο κουτόχορτο για να τρώνε οι οπαδοί τους.........
Μεγάλη μου αγάπη......
Πάντως και να θέλει να έρθει αυτός δεν τον θέλουμε εμείς. Παίχτης που έχει φορέσει τη πράσσινη (λαχανί τώρα τελευταία) κολοφανέλα δεν ταιριάζει στον Ολυμπιακό (μην θυμηθώ τώρα το άγαλμα και τους υπόλοιπους που μαζέψαμε και αρχίσω πάλι τα σκληρά). Χώρια που ισχύει και το ρεφρέν του τραγουδιού "Πως είναι έτσι το παιδί, και τι μεγάλη μύτη"!!!
Μεγάλη μου αγάπη......
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Προφανώς μου κάνεις πλάκα. Είναι δυνατόν να έχουμε τερματοφύλακα που δεν έχει έξοδο, πηδάει μόνο πάνω από απλωμένη εφημερίδα και στα φάουλ με απευθείας εκτέλεση κλίνουμε τα μάτια ; Μας έχει κάνει καρδιακούς. Χώρια που για μένα παίχτης όταν ανήκει στις επιλογές του Ρεχάγκελ και (κυρίως) του Τοπάλίδη είναι για τα μπάζα.
Μεγάλη μου αγάπη......
Άσε που μου ανέβηκε τώρα το αίμα στο κεφάλι και θυμήθηκα τον καριόλη τον βαζελοβοηθό της Εθνικής. Εννιά χρόνια ο Νέρι και δεν έκανε να δοκιμαστεί σε ένα παιχνίδι της Εθνικής, ένα γκόλ έβαλε ο μετροπόντικας ο Αλβανός και θα πάρει βασική φανέλα. Από πότε έγινε Έλληνας το τσογλάνι ; Και μη μου αρχίσει ο κάθε ψευτοδημοσιογράφος ότι και καλά κατά το αρχαίο ρητό "Έλληνας είναι όποιος έχει Ελληνική παιδεία". Που την βρήκε την παιδεία (και μάλιστα την Ελληνική) το Αλβανάκι ; Στο σπίτι του όπου δεν μιλάνε Ελληνικά και έχουνε πάνω από τα κρεββάτια τους την σημαία της Τσαμουριάς ή στην παρέα του όπου είναι μαζεμένες "όλες οι φυλές του Ισραήλ" και βρίζουν την Ελλάδα που τους ταϊζει ; Άσε γιατί τα πήρα στο κρανίο άσχημα (καμία σχέση με σένα).
Μεγάλη μου αγάπη......
19 Μαρτίου 2014 ... πλησιάζει ...
Φίλε gagrig,
ο PanDeMon7 γράφει σε λίγες αράδες ό,τι χαρακτηρίζει τις ικανότητες του Νικοπολίδη. Αν τον αντιπαθείς επειδή προέρχεται από το βάζελο, είναι δικαίωμά σου φυσικά. Αλλά δεν νομίζω ότι μπορείς να αμφισβητήσεις την ποιότητά του.
Σε μια τελική, έχεις υπόψη σου κάποιον καλύτερο που θα μπορούσε να έρθει στον Ολυμπιακό με τα λεφτά που δίνουμε για τερματοφύλακα;
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Πάντως πλάκα πλάκα θα μου μείνει αλησμόνητη η φάση της διπλής ευκαιρίας στο παιχνίδι που όταν η μπάλα βγήκε έξω, φάνηκε στο πλάνο ο Παπαδόπουλος να τραβάει τα μαλλιά του!
Όσο για το Νικοπολίδη, τα είπαν όλα ο oikon7 και ο Pan de mon 7.
Bookmarks