![]()
Καλώς ήρθες Τσιβριλ σκυλάραπα του κερατά.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
λέγεται πως τον περίμεναν πολλοί οπαδοί της Λάτσιο έξω από το κέντρο που έκανε τις ιατρικές εξετάσεις. για να τον αποθεώσουν λένε τα ρεπορτάζ......μήπως τον περίμεναν για τίποτα άλλο λέω εγώ.........
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Ο αραπης βρηκε το στοιχειο του![]()
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τωρα που χρεοκωπησαν οι βαζελοι βρισκουν παιχτες δωρεαν, να δουμε τι αλλο θα δουμε! Τα χαλασε ο βιτολο με τους μπαουγκαρες και κατεληξε στο πρασινο σιχαμα. Αν ηταν ο Ολυμπιακος στην μεση να δουμε τι θα ακουγαμε. Τωρα που ειναι ο ποα, που τους ειχε παρει και τον Σαλπιγγιδη, μουγγα οι Μακεδονομαχοι!
ΕΙΝΑΙ ΟΜΑΔΕΣ ΚΙ ΑΛΛΕΣ, ΣΠΟΥΔΑΙΕΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ, ΜΑ ΜΙΑ ΜΟΝΟ ΘΕΛΩ ΚΙ ΑΓΑΠΩ, ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!
chainsaw (13-07-11)
Μπαναθα τι ομαδαρα φτιαν'ς! Τα τσακισε τα θεριά!
ΒΙΤΟΛΟ ΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
iakov7 (14-07-11), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (14-07-11)
Βιτόλο, Βιτόλο,
έλα με τον κώλο
Ναι, καλό μου ακούγεται![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ολοι ετσι ερχονται
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
βάζελοι σας πήρανε χαμπάρι ρεεεεεεεεεεεεεε
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (14-07-11)
Ο μόνος παίκτης των τριφυλλοφόρων που μου αρέσει.![]()
talos (14-07-11)
Στην έξοδο κι ο Σάτο!
Η κατάσταση στον Παναθηναϊκό είναι τέτοια που όσο το δυνατόν φθηνότερα συμβόλαια τόσο το καλύτερο και δε θα πει «όχι» σε όσους φέρουν κι αυτοί προτάσεις. Παίκτες της ομάδος ήδη έχουν στα χέρια τους προτάσεις από μεγάλες ομάδες της Ισπανίας και της Τουρκίας κι η πόρτα δύσκολα θα κλείσει.
Επόμενος προς αποχώρηση είναι σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ρομέιν Σάτο. Ο Κεντροαφρικανός φόργουοντ έχει το δεύτερο υψηλότερο συμβόλαιο στην ομάδα (1,8εκ. ευρώ ετησίως μέχρι το 2013) κι είναι δυσβάσταχτο για τη νέα οικονομική πολιτική. Το όνομά του «έπαιζε» αρχικά για μείωση, η οποία ούτως ή άλλως θα ήταν μεγάλη και δύσκολα θα δεχόταν να παραμείνει. [Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
ρε πουστη τωρα που διαλυεται ο αβζελος ηταν η ευκαιρια να το παρουμε. τους αφηνεις να νομιζουν οτι δεν πολυασχολεισαι κ μετα φερνεις 3 παιχταραδες με συνοπτικες διαδικασιες.
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Ο βαζελος εχει προπονητη και θα τις καλυψει τις τρυπες...Εδω εγινε πρωταθλητης Ευρωπης με το βαζελο ο...Βουγιουκας!
Εμας λυπαμαι..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Μετην ευκαιρια επεσα σημερα επανω σε ενα ιστορικο βιντεο που δειχνει το "ηθος" της μπαναθας...τετοιος αγωνας δεν εχει ξαναγινει!!
[YOUTUBE]V69NpMFTH1k[/YOUTUBE]
Ω,ρε τι θυμήθηκες...
Bookmarks