εγω πιστευω πως ο ΠΑΟ δεν ηταν καλυτερος και δεν το εδειξε στο γηπεδο(αλλα το εδειξε στην προπαγανδα των ΜΜΕ).
εγω πιστευω πως ο ΠΑΟ δεν ηταν καλυτερος και δεν το εδειξε στο γηπεδο(αλλα το εδειξε στην προπαγανδα των ΜΜΕ).
εγώ πιστεύω ότι ο ΠΑΟ ήταν καλύτερος στην πασαρέλα. Με designer το Βασίλη κάνουν και γαμώ τις ομάδες
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
captain-cook (22-03-11), gavritis (22-03-11)
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ:ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΤΟ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ 2010-2011
ποσο μαλακες ειναι...ηθικοι πρωταθλητες με -10????????????![]()
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Faithful (22-03-11)
τους δικους μας που μπουκαρανε και τους προτρεπανε να στειλουν κενο σμς στο 54080 τους ειδατε?![]()
ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (22-03-11)
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Και καλα η αεκ ειχε και ενα λογο να φωναζει,ο βαζελος με -135 απο και ως που ηθικος πρωταθλητης??Και για ποια ηθικη μιλανε τελος παντων??Την ηθικη της φουστας του σισε?Μια ζωη κομπλεξικοι και γελοιοι.
Είναι σίγουρο ότι την έφτιαξαν βάζελοι τη σελίδα αυτή; Γιατί, αν ισχύει, δεν πάμε καθόλου καλά...
Σύλλογος μεγαλος δεν υπαρχει αλλος
δεν υπαρχει αλλος πιο δυναμικος
και χιλιαδες φίλοι οταν δουν καντήλι
κανουνε ευχέλαιο και αγιος ο θεος
Παναθηναϊκε, Παναθηναϊκε
πρωταθλητή σ' ολα τα σπορ παντοτινε
Πρεφα ταβλι και μπαρμπουτι Παναθηναϊκος
πορτες πλακωτο και φεύγα πρωταθλητης παντοτινοοοοοοοοοοοοος
Ο παναθηναϊκος, ο παναθηναϊκος ο παναθηναϊκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
1 κλικ πιο κατω απο περυσι η Μπαρτσελονα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
μονο ενα?
Κι αυτοι οτι να ναι σφυριζουν
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Να χασεις γαμημενη πουτα
Bookmarks