panahs7 (13-02-11)
Πού είναι το παράξενο? Εγώ χτες έβαλα στοίχημα με κολλητό μου (βάζελο) πόυ έπαθε πλάκα με το γκολ του Φουστέρ, οτι θα είναι σίγουρα ένα απ' τα δύο κορυφαία γκολ της αγωνιστικής σύμφωνα με τη Νόβα κι οτι το δεύτερο θα είναι γκολ του Παναθηναϊκού κι ας μην είναι ωραίο. Τώρα μένει να βγει κορυφαίο του Βύντρα για να κερδίσω το στοιχηματάκι για τα καλά![]()
panahs7 (13-02-11)
Ενώ δεν το συνήθιζα, έχω δει τα τελευταία παιχνίδια της βαζέλας
για να δω ποια είναι τελικά αυτή η υπερομάδα που θα κάνει την μεγάλη ανατροπή.
Και αν και δεν κάνω ποτέ προγνωστικά, θα πω με βεβαιότητα
ότι οτιδήποτε λιγότερο από 3-1 θα το θεωρήσω κακό αποτέλεσμα.
Και το 1 τους το δίνω δώρο επειδή χαρίζει η ομάδα.
.
Εγω παλι βλεπω αντιολυμπιακούς, όχι αντι"πρώτους" Μένιο. Οταν ο βάζελος ήταν "αυτοκράτορας" (και ήταν στα πέτρινα δικά μας) κανείς δε σκιζότανε να τον κερδίσει. Μαντεύανε οτι θα εμφανιστεί ο Κόκκαλης; Οχι φυσικα. Προβλημά τους ήταν ο Ολυμπιακός. Θυμάμαι χαρακτηριστικά (για όποιον το θυμάται) σύνθημα οπαδών του ... ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΑΘΗΝΩΝ (!!!!!!!!!!!) που ευχόταν να πέσει κατηγορία ο Ολυμπιακός. Δεν είναι μανία κατά του πρώτου είναι μανία κατά του Ολυμπιακού.
Και πείτε το "παράρτημα" πείτε το οπως θέλετε. Η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και οι λοιποί απλως ενδιαφέρονται ΟΧΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ αλλα να χάσει ο Ολυμπιακός το πρωτάθλημα. Για να δωσω ενα ακραίο παράδειγμα θα πω οτι αν υπηρχε κανονισμος που να έλεγε οτι αν ο Ολυμπιακός κερδίσει 0-10 μεσα στη Τουμπα χανει αυτοματως το πρωτάθλημα κάθε χρόνο θα κερδίζαμε 10-0 στην Τούμπα. Για να σου δώσω να καταλάβεις πως το βλέπουν.
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
ANDREASPROEDROS (13-02-11), Eleni7 (13-02-11)
Haris1984 (13-02-11)
Ε,ενταξει εγω πιστεύω οτι στα "ζορικα" και οταν εχει αναγκη βαθμων ο βαζελος καθονται. Αλλιως γιατι αφησε τους καλυτερους παικτες του στον παγκο ο Χιμενεθ; Γιατί οι παίκτες της ΑΕΚ εμοιαζαν...νεκροί; Γιατί γέλαγε στα γκολ του βαζελου ο Αδαμίδης; Θα δεχθω οσα λες αν ειναι το ίδιο και περισσότερο (λογω περισσοτερων αγώνων) νεκροί και στο ματς με εμας.
Τι αντιδράσεις ήταν αυτές, ρε Χιμένεθ;
Ρε παιδιά, θα μας τρελάνει ο Χιμένεθ; Τρώει η ΑΕΚ το δεύτερο γκολ και ο Ισπανός αρχίζει να χαμογελάει. Κανείς δεν κατάλαβε τον λόγο.
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Ειρωνικά το έκανε; Γέλαγε με τους παίκτες του που άφησαν ξεμαρκάριστο τον Βύντρα; Με κάτι άλλο; Ποιος ξέρει…
Μετά από λίγο μειώνει η ΑΕΚ και ξαναμπαίνει στο παιχνίδι. Και ο Χιμένεθ ήταν… σκεφτικός. Έβαλε το κεφάλι κάτω και πήγαινε προς τον πάγκο… Μάλλον χαμένα τα’ χει κι αυτός με όσα έχει συναντήσει στην ΑΕΚ.
apo skylo.......
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Εγώ δεν ξέρω από στησίματα και τέτοια κόλπα...
Εγώ θυμάμαι την ομάδα του Μαύρου, του Αρδίζογλου και του Τάκαρου
του Νικολούδη (που μετά έπαιξε και για μας) και με πιάνει θλίψη.
Τα μόνα παιχνίδια που φοβόμαστε ήταν αυτά με την ΑΕΚ εκείνων
των παικτών... Μπαίναμε στη Φιλαδέλφεια και το γήπεδο μια κατηφόριζε
δεξιά και μια αριστερά (ανάλογα με το που ήταν η εστία μας) Αν παίζαμε
καλά, ας χάναμε, ήμασταν ευχαριστημένοι. Εντάξει, λέγαμε. Ότι έγινε,
έγινε. Στο Καραισκάκη θα τους πατήσουμε, αλλά αυτός ο που...ης ο
Μαύρος τι έκανε πάλι την τρέλα μου? Και υπήρχε ΘΑΥΜΑΣΜΟΣ και ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ
(οι Ολυμπιακοί ΔΕΝ είμαστε μαλάκες...) Ούτε κωλοφαρδίες, ούτε διατησίες
ούτε τίποτα.
Βλέπω αυτό το πράμα σήμερα (που ΔΕΝ έπρεπε να είναι Α κατηγορία αλλά να
έχει διαλυθεί) και με πιάνει αηδία. Η ίδια που πιάνει το Θωμά, το Γύφτο, τον
Τάκη και όλους τους άλλους παικταράδες του παρελθόντος, που ΚΑΝΕΝΑΣ πλέον
δε θέλει ούτε να μιλά για το ΠΑΡΑΜΑΓΑΖΟ της Λεωφόρου.
Μαρινάκη το τέρας το σκοτώνεις όταν είναι μικρό ακόμα....
Το σκάνδαλο με τις κασέτες.Μπέος:«Αναρωτιέμαι σε τι κόσμο μεγαλώνω τα παιδιά μου. Ο γιος μου δεν ήθελε να πάει σχολείο»!!
Eleni7 (13-02-11)
Eleni7 (13-02-11)
δεν μπήκα στον κόπο να διαβάσω το άρθρο του μαλάκα, γιατί είδα πως έγραφε πως ο Χιμένεθ πρέπει να νιώθει τυχερός που δεν έχασε 6-1.....αντίθετα ο Ολυμπιακός χθες έπρεπε να χάσει 3-0.....το ότι εμείς παίζαμε μονότερμα τον Άρη και αυτόν τον έπαιζε μονότερμα η ΑΕΚ σήμερα, μεταφράζεται σε 3-0 για τον Άρη και 6-1 για τον βάζελο.......το δημοτικό το έχει βγάλει αυτός?????
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
nikos7 (14-02-11)
Bookmarks