να και το ξεκαρφωμα.ουχαχαχαχαχα
να και το ξεκαρφωμα.ουχαχαχαχαχα
Reload -7- (13-02-11)
Έλα μωρή κούλα.!!Στάχτη στα μάτια!!
Φιόγκος, o μικρός τυμπανιστής...
ο,τι εκανε η αεκ το εκανε.τωρα θα βαλει και κανα μπαλακι η Σισσυ,να ολοκληρωθει οπως πρεπει το επος του οακα.
Ακόμα και αν πάρει κάτι από το ματς η Άεκ, από ότι ακούω υπάρχουν αμφισβητούμενες φάσεις κατά του βαζέλα,τι καλύτερο δηλαδή για να κλαφτούν για διαιτησία για 1000η φορά...
ΠΑΟ ΠΑΟ ΠΑΟ!!!
Σήμερα καίμε το κερί από μπροστά, γιατί την άλλη
Κυριακή θα το κάψουμε από πίσω!!
Χάρη!! Πειράζουν την ομαδάρα μας!
Αφήστε ήσυχα τα γκέι, ρατσιστές παλιόγαυροι!!!
ελα...ψηνεται το μπαλακι του Σισσε λεμε,ψηνεταιιιιιι
po ρε λιγο πιο σιγανη να ταν η μπαλια θα βγαινε τετ ατ τετ
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΜΠΑΝΑΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
εν τω μεταξυ πριν το γκολ υπαρχει φαουλ σε παιχτη της αεκ αλλα δε γαμιεται
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ειμαι μεγας.τελος.
Αφήστε τους να χαρούν αυτήν την εβδόμαδα.Φαντάζομαι πρωτοσέλιδο πράσινης του στυλ ''ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ'',''ΤΕΛΕΙΩΣΤΕ ΤΟ ΧΑΡΤΙΝΟ'' και άλλα τέτοια...
Το επόμενο Σάββατο θα είναι ωραία...
ποσό μικρή ομάδα έχει γίνει η aek...
Oυστ μωρη κουλα!!!
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
ωραια τα αδελφακια.ουχαχαχαχαχα.
και ανυπαρκτο οφσαιντ στον Μπλανκο..
ειλικρινα παντως,αν ημουν αεκτζης,η εστω φιλοαεκτζης,θα ντρεπομουν παρα πολυ για τον εαυτο μου.να μαι επι χρονια δηλαδη το υποτακτικο του βαζελου και που και που να γλυφω κανα κοκκαλακι(βλεπε προκριση στο Κυπελλακι).
Στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ άκουγα μόλις τον Παναγιωτόπουλο πολύ εκνευρισμένο να λέει, ότι οι παίκτες της ΑΕΚ θα πρέπει να πάρουν το βίντεο του αγώνα
και να το δουν μετά, γιατί τέτοιες αντιδράσεις δεν υπάρχουν ούτε σε παιδικό πρωτάθλημα. Είναι ένα συνονθύλευμα παικτών
που δεν αντιδρά και αφήνει τους παίκτες του παναθηναϊκού να αλωνίζουν ανενόχλητοι...
Εντάξει το ξέρουμε ότι το δίνουν αλλά να το λένε και οι δικοί τους, ε πως να το κάνουμε, είναι μια πρόοδος.
Πάνω απ΄όλα ειλικρίνεια...
Haris1984 (13-02-11)
αληθεια ο Βγενοφουσκας τι εκανε σημερα μετα απο καιρο στα επισημα?λογω και της.....εταιρης ομαδος του αρματος?ουχαχαχχαχα.
Bookmarks