Ο Εισαγγελέας παρεναίβει για την ΑΕΚ για τον Ρίγκο ακόμη;
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Διάβαζα μερικά σχόλια, πλάκα έχουν οι λαγοί. Ο Τζίγγερ έχει βγει και κερατάς και δαρμένος.
Χαχαχαχα!
Μητρο!!! Ελα ρε σημερα ξερεις εσυ!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
και τωρα ΤΑΚΗ και ΚΩΣΤΑ γαμηστε τους.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Πιστολακια,αμα τους γαμησεις,θα σε παραδεχθω.
τρελο.
Αρκετά εκδηλωτικός ήταν ο εκφωνητής του γηπέδου της Νέας Σμύρνης, κατά την παρουσίαση της ενδεκάδας του Πανιωνίου. Χαρακτηριστικές οι εκφράσεις του όπως ο "υπέρμαχος Μάχο" (κατά την παρουσίαση του τερματοφύλακα της ομάδας), ο "πάντα μάχιμος" Γιάννης Κοντοές και ο "σημαιοφόρος της ομάδας" Κώστας Μήτρογλου.
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
φτουυυυυυυυυυυ
Βάλ' το ρε Μήτρο γαμώ το κέρατό μου!!!![]()
οχι ρε καγκουρααααααααα
exase τιποτα ο καγκουρας?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
καρτα ηταν αυτο του βυντρα
Bookmarks