Ου κακα λογια...![]()
Η Μαριαννα για να ικανοποιηθει πρεπει να αρπαξει ενα παλουκι σε μεγεθος οσο ειναι η διαφορα του πρωτου με τον τελευταιο στην βαθμολογια. Μαριαννουλα μην ξεχνας οσο νυχτωνει το αγγουρι μεγαλωνει.
Ου κακα λογια...![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Αναρωτιέμαι...
Σε κάθε γκολ του Ολυμπιακού, ποιό κωλαράκι πονούσε πιο πολύ, της χανούμας ή του λαγού;
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Επίθεση κατά αιωνίων!
"Έχει καταντήσει κουραστικό να λέμε τα ίδια και τα ίδια για την διαιτησία. Ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει τη διαιτησία και αυτό είναι κάτι που συμβαίνει χρόνια και δεν γίνεται μόνο τώρα. Γνωρίζουμε ότι τα περισσότερα πρωταθλήματα τα έχει πάρει με αυτόν τον τρόπο. Στο χθεσινό ντέρμπι νομίζω ότι έπρεπε να δοθεί ένα πέναλτι στην ΑΕΚ και αυτό είναι κάτι που δεν το είδα μόνο εγώ αλλά όλη η Ελλάδα. Είδαμε ότι η διαιτησία έκανε και πάλι το θαύμα της", είπε αρχικά η μεγάλη δόξα των "πρασίνων".
πηρα τηλεφωνο στο ψυχιατρειο και τους ρωτησα γιατι τον αφησαν ?
μου απαντησαν οτι βγηκε μετα απο εισηγηση (εγγυηση) του ντεμη νικολαιδη αλλα μου υποσχεθηκαν οτι θα τον παρουν παλι μεσα
Δομάζο...
μην κουνιέσαι,
απλά σε δοκιμάζω....
1925
Ρε τον κερατουκλη τον Δομαζο...που εισαι λαγοστρατηγε;
Και που ειχες γινει ταρανδος απο το κερατο ο Ολυμπιακος εφταιγε!
Δεν ντρέπεστε ρε σεις να τους πειράζετε αυτούς?????
Άσε που τώρα που η Motor Oil έφαγε μεγάλο πρόστιμο από την επιτροπή ανταγωνισμού για την ταυτόχρονη με τα Ελληνικά Πετρέλαια αύξηση των αεροπορικών καυσίμων δεν θα μπορέσουν να................. ολοκληρώσουν τις τεράστιες μεταγραφές που είχαν σχεδιάσει να κάνουν το καλοκαίρι............
Σας παρακαλώ... φέρτε μου πνευμόνια να γελάω...
Το καινούργιο κόλπο της Ηχούς!!!!
Απολαύστε Μαθηματικά "Η Ηχώ" Εδώ τα καλά μαθηματικάαααα, πάρε πάρε, πάρε...
6-2-1908 εως 6-2-2007 είναι... 100 χρόνια!!!
![]()
1925
Εχουν γιορτη σημερα??Θα εχουν και γλυκα??
Και φυσικα θα ακουσουμε παλι τα γνωστα αφιερωματα στο Γουεμπλει και την δοξασμενη ευρωπαικη πορεια του βαζελου (βλεπε 5αρα απο Μαντσεστερ κλπ κλπ)
Κανονικα αυτοι επρεπε να γιορταζουν απο το 1925 και μετα γιατι απο τοτε τους γλενταμε οπου τους βρισκουμε.
Πρασινοπουτανακια μου!![]()
Θεωρούμε απαραίτητο να διευκρινίσουμε εξ΄ αρχής ότι τα όσα θα παραθέσουμε στην συνέχεια δεν αφορούν σε καμία περίπτωση την διοίκηση, τους ποδοσφαιριστές και την πλατιά μάζα των φιλάθλων του ΠΑΟΚ. Με την ευκαιρία θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε για την άψογη φιλοξενία τους και τις προσπάθειες που έκαναν και τους διαβεβαιώνουμε ότι θα σταθούμε αρωγοί σε κάθε προσπάθειά τους ώστε να κερδίσουν τον πόλεμο κατά της βίας.
Στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου της Τούμπας, υπήρξε απαράδεκτη συμπεριφορά μερίδας φιλάθλων του ΠΑΟΚ την οποία είδε και άκουσε όλη η φίλαθλη Ελλάδα, με πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις τα παρακάτω:
Χυδαία ρατσιστικά και αντεθνικά συνθήματα φωνάχτηκαν κατά του Σωτήρη Νίνη, ένα κύπελλο με καφέ προσγειώθηκε στο κεφάλι του νεαρού ποδοσφαιριστή μας, μία μπότα εκτοξεύτηκε κατά του Αντρέας Ίβανσιτς όταν πήγε να εκτελέσει κόρνερ, ενώ καρέκλες εκσφενδονίστηκαν μεταξύ άλλων προς τον Κώστα Χαραλαμπίδη.
Ας δούμε πως αντιμετώπισαν τα ανωτέρω γεγονότα οι αρμόδιοι για την διεξαγωγή του αγώνα:
Ο διαιτητής κ. Ι. Τσαχειλίδης ενώ διέκοψε αρκετές φορές τον αγώνα για ρίψη αντικειμένων και συνθήματα παρέλειψε να αναφέρει τα γεγονότα αυτά στο φύλλο αγώνα.
Ο παρατηρητής της Super League κ. Κ. Γάσπαρης ενώ συνέταξε 6σελιδη έκθεση, παρέλειψε να αναφέρει όλα τα ανωτέρω.
Η έκθεση της αστυνομίας που υπογράφεται από τον Ταξίαρχο Χ. Νικολόπουλο επιδίδεται σε γενικές και αόριστες αναφορές αλλά παραλείπει να αναφέρει (!) τα συγκεκριμένα γεγονότα.
Όλα αυτά που κατέγραψαν οι κάμερες και που είδε και άκουσε ολόκληρη η φίλαθλη Ελλάδα, τα εντεταλμένα για την διεξαγωγή του αγώνα όργανα «παρέλειψαν» να τα αναφέρουν στις εκθέσεις τους!
Φωτεινή εξαίρεση αποτελεί η έκθεση των παρατηρητών της ΔΕΑΒ κ.κ. Μανώλογλου, Μαστρογιάννη οι οποίοι κατέγραψαν με ακρίβεια τα συμβάντα.
Από την παράθεση όλων αυτών των στοιχείων τα συμπεράσματα προκύπτουν αβίαστα και είναι θλιβερά. Η ανικανότητα και η ανευθυνότητα οδηγούν στην συγκάλυψη. Η επίκληση «ανθρώπινου λάθους» ή «παράλειψης» θα συνιστούσε απίστευτη αστειότητα. Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει ανάγκη από τέτοιες «υπηρεσίες».
Για να μην του πούμε οριστικά καληνύχτα και καλή τύχη
Θα θέλαμε για μία ακόμη φορά να τονίσουμε ότι η ανακοίνωση μας δεν έχει να κάνει με την διοίκηση και τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
ΒΡΕ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΙΝΩΣΗ
ετσι για την πλακα να πουμε οτι και εμεις γραψαμε κατι
Α ναι ξεχασα για το μπουκαλι στην κεφαλα του νινη φταιει ο κοκκαλης
Εχει ακριβυνει το μελανι και επιπλεον στη ΠΑΕ ειναι ολοι οικολογοι και δεν θελουν να χαλανε χαρτι αρα να καταστρεφονται περισσοτερα δεντρα!
ΡΕ ΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΓΕΝΝΕΘΛΙΑ? Ε ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΑΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΧΡΟΝΑΚΙΑ ΤΟΥ ΜΗΝ ΚΟΙΤΑΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΟΥΠΕΣ, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΟΜΑΔΑ(ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ) ΓΙ' ΑΥΤΕΣ!!!!!!!!! Η ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΒΑΖΕΛΟΙ ΑΠΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΚΗ ΤΟΥΣ ΤΥΧΗ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΖΩΝΤΑΝΟ ΜΟΝΟ ΣΤΙΣ ΒΙΤΡΙΝΕΣ ΤΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΜΑΣ!!!!!!!!ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!!!!!!!!![]()
...ΕΧΕΙΣ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΕ ΤΟΝ ΠΥΡΙΝΟ ΣΟΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕ ΛΥΓΑ ΠΟΤΕ!!!!!
Ποιος ειναι αυτος ο στρατηγος το νουμερο το δεκα ....![]()
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Bookmarks