Αγαπούλες αύριο έχει Μάκαρο. Για να δούμε..
Έρχονται και τα δικά μαςΠροσφυγή στον Παναθηναϊκό και ο Σμαραγδής
Ο Νίκος Σμαραγδής (Φωτογραφία: Intime )ΑθήναΟ χορός των προσφυγών άνοιξε. Μετά τη πρόθεση του Λίμπερμαν Αγκάμεζ να καταθέσει προσφυγή στον Παναθηναϊκό, για τα περσινά του δεδουλευμένα, ο Νίκος Σμαραγδής το έκανε πράξη. Ο πρώην κεντρικός του «τριφυλλιού» κατέθεσε προσφυγή στην παλιά του ομάδα, με σκοπό να λάβει τα χρωστούμενα από την περσινή σεζόν.
Το έργο της πρόσφατης διοίκησης λοιπόν εκτός από την αποπληρωμή των φετινών χρεών σε παίκτες και τεχνικό επιτελείο του Παναθηναϊκού, είναι και να... νοικοκυρέψει και τα χρωστούμενα στους παλιούς παίκτες, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα αρχίσουν να καταθέτουν προσφυγές.
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Αγαπούλες αύριο έχει Μάκαρο. Για να δούμε..
ειναι ματς που θα μπορουσε να γινει γκελα αν παιξει καλα η Καβαλα...
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
αγαπουλες,με πειραματικη 11δα κατεβαινει αυριο η Καβαλα.με πιο πολλες ελλειψεις,απο,τι ειχανε παιξει και με εμας.ασσακι.
ANDREASPROEDROS (16-01-11)
Δηλωσεις Σισε
«Υπήρξαν συζητήσεις μεταξύ του συλλόγου και των μάνατζέρ μου, αλλά δεν υπήρξε κάτι συγκεκριμένο. Αν θα με ικανοποιούσε ένα τέτοιο ενδεχόμενο; Γιατί όχι; Αλλά από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάτι χειροπιαστό, δεν θέλω να μιλήσω για το θέμα γιατί θα ήταν έλλειψη σεβασμού στον Παναθηναϊκό. Σε κάθε περίπτωση, δεν θα είμαι αρνητικός σε επιστροφή στη Γαλλία»
Ερε γέλια που θα κάνουμε με τα βαζελια έτσι και τους φύγει!!!!!!!!!!!
Faithful (15-01-11)
ο Σισε θα φυγει το καλοκαιρι
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
chainsaw (15-01-11)
celticfrost (15-01-11), chainsaw (15-01-11)
βρε ασε να τους σκισουμε με το οπλο τους μαζι! ετσι κ αλλιως αν το χασουν φετος, γυρνανε σε παλιες εποχες
celticfrost (15-01-11)
Faithful (15-01-11)
δεν νομιζω να γκελαρουν αυριο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
θέλω βίντεο με αντιδράσεις βάζελων στο 1-1 (κερδισμένο πέναλτι στο ναό-->πέφτει το κατεστημένο κλπ) και στο 1-2...μετά θέλω και τα βίντεο με τις αντιδράσεις τους στο 2-2 (να η παράγκα, Τζίγγερ πούλα), στο 3-2(σίγουρα είναι 3-4 παίκτες οφσάιντ!!!!) και στο 4-2(σιγά το γκολ...)
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
Haris1984 (16-01-11)
Nαι αλλά ο Παναθηναϊκός θα έχει τους βασικούς του![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
παιδια οι βαζελοι εχουν βαρεσεις ενεσεις ... το τι λενε δεν παιζεται ..πχ εδω
Πέναλτι δεν υπάρχει και η μπάλα ήταν offside αν και δεν είχε Πολυ σημασία.το υποκατάστημα των Σερρών θα έκανε ότι του έλεγε η μαμά εταιρεία.εξάλλου ο σβέρκος με την σύμφωνη γνώμη της ομάδας του Πειραιά καταλήγει εκει.πιο στημένο κσι απο το πρωτάθλημα του Θωμά δυστυχώςΠιο στημένο και απο το παιχνίδι της Κέρκυρας.
0-0 ημίχρονο 4-2 τελικό .με πέναλτι (;) που είδε ο Ίδιος μπίδης που σφύριξε και στον πρώτο γύρο και προδίκασε το αποτέλεσμα .χειρότερα στημένο πρωτάθλημα δεν υπήρχε ούτε στις καλές εποχές της παράγκας
Τι κάθεσαι και διαβάζεις τι λένε τα ζώα...! Η Καβάλα σήμερα δεν θα γκελάρει και θα πάμε στο +8
Διαβάστε και το πρωτοσέλιδο του Δημητράκη να γελάσετε. Ο άνθρωπος πρέπει επειγόντως να εγκαταλείψει το άθλημα που ονομάζεται "το παίξιμο του πούτσου" και να το γυρίσει στο "φούστα μπλούζα και ελαφριά πούδρα".
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
ANDREASPROEDROS (16-01-11), celticfrost (16-01-11), Coach (16-01-11), Kaine (16-01-11), nbqgr (16-01-11)
Κοσμάαααααααααααααααααααααααααα![]()
Ρε γαμώτο, τι κάνω λάθος και παίρνω το 100 και βγαίνει ο Σπανούλης;
αυτό το "ενδεκάδα για πολλά γκολ κατεβάζει ο Φερειρα" ...... για κρατήστε το . έχω την εντύπωση πως θα μας χρησιμεύσει σε λίγες ώρες
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
ANDREASPROEDROS (16-01-11), celticfrost (16-01-11), Coach (16-01-11), Du3lisT (16-01-11)
Bookmarks