Σελίδα 17 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 713141516171819202127374757671172173174175171017 ... ΤελευταίαΤελευταία
Εμφάνιση αποτελεσμάτων σε εξέλιξη 321 έως 340 από 62377

Θέμα: ΠΑΟ

Το avatar του χρήστη Wappy

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 4 φορές σε 3 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

H ισχυρή βούληση των Θρασυβουλαίων και η θρασύτητά τους, είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα με 3-2 από τον ευρωπέο παο... της Φυλής έγινε δλδ...

Το avatar του χρήστη Coach

Thanks
    6.723
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 5.218 φορές σε 3.590 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Το τελευταίο ποστ είναι ειρωνικό ... κύριοι συντονιστές συνιστώ την προσοχή σας ... ο γρουσούζης και είρωνας χρήστης να πάθει αυτό που ζητάει το πινακιδάκι του ... άντε γιατί πολύ τον αντέξαμε.

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Kαι που να ΠΑΟ
    Θα το φωνάζω δυνατά θα το ζητάω
    και που να ΠΑΟ
    σε άλλη χώρα και πλανήτη θα το ΠΑΟ
    που δεν υπαρχουνε Θρασύβουλοι ρωτάω
    για να μαθω επιτελους που να ΠΑΟ
    Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 0 φορές σε 0 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

ειναι φοβερο σε μια απλη ερωτηση να δεχεσαι τοσο περιπλοκες απαντησεις! διοτι καστανη μεν αλλα λογω καλοκαιριου και ηλιοφανειας,κατι ξανθιες ανταυγειες τις αποκτησαμε γιατι εχω παρατηρησει πως εχουν αρχισει και με επηρεαζουν!

γιατι πως αλλιως να εξηγησω στον εαυτο μου που δεν λεει να καταλαβει πως ο ΠΑΝΑΘΑΣ επελεξε μια τοσο δυσκολη ομαδα για φιλικο! καλα δεν φοβαται μην εχει κανενα τραυματισμο απο ενα τοσο ζορικο παιχνιδι; και μου θελει και ευρωπη μετα! τι αναλογια δυναμεων να υπαρχει με την ομαδαρα του Θρασυβουλα; θελει δλδ να καταρακωσει την ψυχολογια του ερμου του 2 φορες ριβαλντο και να μην μπορει να τρεξει στο ματς με ,πως την ειπαμε; αυτην τελοσπαντων!

εξηγηστε μου, γιατι δεν καταλαβαινω που λεει και ο πρωην συναδελφος Καψης!

χρειαζομαι κομωτηριο μαλλον κατεπειγοντως!!!! :o

Επάγγελμα ωραίος Το avatar του χρήστη presidente

Περιοχή
    The Island
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Δράμα στον ΠΑΟ!Χτύπησε Ο ΒελιΓκέκας!
    Αλί,αλί και τρις αλί! Πως θα περάσουμε τώρα τη Βίσλα;;
    Του χρόνου πάλι με υγεία

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Α φιλενάδα ξέχασα να σου πω ... καθότι και μεγάλη κουλτούρα ... εκτός από σπίρτο ... ότι Θρασύβουλα λέγανε και το συνθέτη της Βουγιουκλάκη σε μια ταινία ... με βαθιά πολιτικοκοινωνικοοικονομικομπλαμπλαμπλα νοήματα ... με τη γνωστή σοφή ατάκα "Θρασύβουλα είσαι βλάκας" ... τον συνθέτη αυτόν τον υποδυόταν ... ψάξε ψάξε δε θα το βρεις ... ο Παπαμιχαήλ
    κλπ κλπ κλπ.

Το κόβω γιατί θα γράψω κι άλλα ... αλλά δε φταίω ... ημικοιμάμαι ακόμα... θυμήθηκε μες στον ύπνο μου το αδέρφι μου να με πάρει να μου πει κάτι που είχε ξεχάσει το απόγευμα!!! ... ο Χριστός και η Παναγία ... 2 η ώρα το πρωϊ ... υπάρχουν και χειρότερα να μου πεις ... αλλά ... φαντάσου λοιπόν τι μπορώ να σκαρφιστώ ημικοιμισμένη και με ημικρανία έτσι όπως με ξυπνήσανε.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Βισλα τη λενε! α να γεια σου!!!!!

πεσε κοιμησου! φοβαμαι τι αλλο μπορει να θυμηθεις!!!! :P

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Μπα μη φοβάσαι αυτή τη στιγμή λειτουργεί το αριστερό ημισφαίριο του κρανίου μου ... το δεξί είναι που έχει την ξανθιά τούφα και την ημικρανία ταυτόχρονα.
    Και παρεμπιπτόντως άμα με ξυπνήσουν πάνω στο καλό ... μετά θέλω ώρες να τα ξανακαταφέρω ... σε αντίθεση με το αδέρφι μου που τον έχει στο τσεπάκι ...

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ολε ολε ολε, ολε ολε ολα!!!! το αγαπημενο μου καναλι δεν ειπε τιποτα για το ματς του ΠΑΟ με Θρασυβουλα!

ειδε πουθενα κανεις τα ηρεμιστικα μου;;;; κανεις;;;;;;

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από FIREWOMAN
    ειδε πουθενα κανεις τα ηρεμιστικα μου;;;; κανεις;;;;;;

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

ενταξει λοιπον! θα τα καταφερω μονη μου! τι να γινει... μου φαινεται πρεπει να το βγαλω απο τους προγραμματισμενους σταθμους της τηλεορασης μου αυτο το καναλι ή να εχω ετοιμη παντα τη λιστα με τα διανυκτερευοντα φαρμακεια!

. Το avatar του χρήστη Red-Army

Περιοχή
    Αθήνα
    Thanks
    0
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 10 φορές σε 2 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Πάντως ήταν επιτυχημένο το δύσκολο τεστ του )Ευρω)Παναθηναϊκού χθες.

Δύο φορές κατάφερε ο εξαιρετικα δύσκολος αντίπαλος να προηγηθεί, αλλά παρόλα αυτά ο μέγας, ο τεράστιος, ο εκπληκτικός ΠΑΟ κατάφερε και γύρισε το ματς, και πρόσθεσε έτσι άλλη μια περίφανη νίκη εκτός έδρας στο Ευρωπαϊκό παλμαρέ του..........

Τι?????? Δεν έπαιζε στο Champions League χθες????? Φιλικό με τον Θρασύβουλο ήταν?????

ΟΚ, ΟΚ, μισό λεπτό να αλλάξω την ανάλυση του αγώνα............

Σε ένα πολύ καλό τεστ για τις ρεζέρβες του ΠΑΟ εξελίχθηκε το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Θρασύβουλου. Ο Μαλεζάνι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολλές ευκαιρίες.

Φωτιά επίθεση με 3 γκολ και πολλές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με μικρολαθάκια στην άμυνα που εκμεταλλεύτηκε ο πολύ τυχερός χθες Θρασύβουλος, ο οποίος και κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή και έχασε με το πολύ τιμητικό για την εξέλιξη του αγώνα 3-2.

''Σε λίγο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι'' είπαν οι πρωταγωνιστές της συνάντησης από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ ο προπονητής δήλωσε: ''Είμαι πολύ ευχαριστημένους από την προσπάθεια των παικτών μου. Θα διορθώσουμε τα μικρολαθάκια της άμυνας. Σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι. Έβγαλα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το πολύ δύσκολο φιλικό''

Από την μεριά της ομάδας του Θρασύβουλου, μίλησε μόνο ο προπονητής ο οποίος και εξέφρασε την βεβαιότητά του για πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League. ''Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Έκανε πολλές φάσεις και είμασταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που σκόραραν ΜΟΝΟ 3 φορές. Τα δικά μας γκολ ήταν ΄ΠΟΛΥ τυχερά και προήλθαν από κάποια λάθη της άμυνας του ΠΑΟ που είμαι σίγουρος ότι σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα τα έχουν διορθώσει. Άλλωστε η ομάδα του ΠΑΟ έχει πολλούς και ποιοτικού ποδοσφαιριστές.''

Αφήστε ρε τους λαγούς να κοιμούνται στην ησυχία τους!!!!!!!! Τι βαράνε ξυπνητήρια??????

Τς τς τς τς τς τι κακοήθεια υπάρχει σε αυτό το forum ρε παιδί μου.......

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

"Τα πάντα είναι ατμός"
    Θρασύβουλας

Thanks
    6.723
    Ignore User

Προεπιλογή

Όντως ο Βέγγος πώς μου ξέφυγε; Όπα και ο γρουσούζης κουλτούρα.
    Αρχίζω να ανησυχώ.

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sotiris7
    Πάντως ήταν επιτυχημένο το δύσκολο τεστ του )Ευρω)Παναθηναϊκού χθες.

Δύο φορές κατάφερε ο εξαιρετικα δύσκολος αντίπαλος να προηγηθεί, αλλά παρόλα αυτά ο μέγας, ο τεράστιος, ο εκπληκτικός ΠΑΟ κατάφερε και γύρισε το ματς, και πρόσθεσε έτσι άλλη μια περίφανη νίκη εκτός έδρας στο Ευρωπαϊκό παλμαρέ του..........

Τι?????? Δεν έπαιζε στο Champions League χθες????? Φιλικό με τον Θρασύβουλο ήταν?????

ΟΚ, ΟΚ, μισό λεπτό να αλλάξω την ανάλυση του αγώνα............

Σε ένα πολύ καλό τεστ για τις ρεζέρβες του ΠΑΟ εξελίχθηκε το χθεσινοβραδυνό παιχνίδι κόντρα στην ομάδα του Θρασύβουλου. Ο Μαλεζάνι έδωσε χρόνο συμμετοχής σε παίκτες που μέχρι τώρα δεν είχαν πολλές ευκαιρίες.

Φωτιά επίθεση με 3 γκολ και πολλές κλασσικές ευκαιρίες, αλλά με μικρολαθάκια στην άμυνα που εκμεταλλεύτηκε ο πολύ τυχερός χθες Θρασύβουλος, ο οποίος και κατάφερε να αποφύγει τη συντριβή και έχασε με το πολύ τιμητικό για την εξέλιξη του αγώνα 3-2.

''Σε λίγο χρόνο θα είμαστε έτοιμοι'' είπαν οι πρωταγωνιστές της συνάντησης από την πλευρά του Παναθηναϊκού, ενώ ο προπονητής δήλωσε: ''Είμαι πολύ ευχαριστημένους από την προσπάθεια των παικτών μου. Θα διορθώσουμε τα μικρολαθάκια της άμυνας. Σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα είμαστε έτοιμοι. Έβγαλα πολύ χρήσιμα συμπεράσματα από αυτό το πολύ δύσκολο φιλικό''

Από την μεριά της ομάδας του Θρασύβουλου, μίλησε μόνο ο προπονητής ο οποίος και εξέφρασε την βεβαιότητά του για πρόκριση του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Champions League. ''Ο Παναθηναϊκός ήταν πολύ καλύτερος. Έκανε πολλές φάσεις και είμασταν ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΥΧΕΡΟΙ που σκόραραν ΜΟΝΟ 3 φορές. Τα δικά μας γκολ ήταν ΄ΠΟΛΥ τυχερά και προήλθαν από κάποια λάθη της άμυνας του ΠΑΟ που είμαι σίγουρος ότι σε 1-2 εβδομάδες το πολύ θα τα έχουν διορθώσει. Άλλωστε η ομάδα του ΠΑΟ έχει πολλούς και ποιοτικού ποδοσφαιριστές.''

Αφήστε ρε τους λαγούς να κοιμούνται στην ησυχία τους!!!!!!!! Τι βαράνε ξυπνητήρια??????

Τς τς τς τς τς τι κακοήθεια υπάρχει σε αυτό το forum ρε παιδί μου.......

ΜΙΑ ΖΩΗ ΓΑΥΡΟΣ........ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ 8-2-1981
    αν δεν ηξερα τι ευγενης και ανωτερος ανθρωπος εισαι, θα ελεγα πως ζηλευεις που ο Ολυμπιακος δεν ειχε την ευκαιρια να παιξει με μια ομαδα τετοιου μεγεθους! και να θριαμβευσει φυσικα οπως ο παναθας! μαλλον ευκολα μπορουν να παρεξηγηθουν τα λογια σου, ομως ξερω τα αγνα και ειλικρινα κινητρα σου και οτι δεν κρυβεις ζηλεια, κακεντρεχεια και φθονο... το οτι ειμαστε γαυροι δεν σημαινει πως δεν μπορουμε να αναγνωρισουμε το καλο, το καλυτερο και το.. πρασινο..!!!!!

Vade retro κατσαπλιάδες Το avatar του χρήστη sadi

Περιοχή
    Graecum est,non legitur
    Thanks
    11.700
    Του είπαν 'Ευχαριστώ' 35.785 φορές σε 19.670 μηνύματα
    Ignore User

Προεπιλογή

Σαφώς και όλοι αντηλήφθηκαν την εσκεμμένη παραπληροφόρηση του Σωτήρη όσον αφορά το ματς του Ευρωπεου βάζελου. Να σας πληροφορήσω εγώ σωστά γιατί ο φίλτατος φόραγε κόκκινα γυαλιά όταν έβλεπε το ματς.
    Επίθεση κανόνι και πλευρά ξυράφι ο Παναθηναϊκός.Η άμυνα γρανίτης ηττήθηκε μόνο 2 φορές και αυτές μόνο λόγω του Κοκκαλικού κατεστημένου και της Ολυμπιακής παράγκας που έδρασαν και πάλι χθες αφαιρώντας από τους κανονισμούς το οφσαϊντ και επέτρεψαν στους παίκτες του φίλα προσκείμενου στους ερυθρόλευκους Θρασύβουλα να σκοράρουν κάνοντας ταυτόχρονα στην ίδια φάση φάουλ, πέναλτι, οφσαιντ, μπρος πίσω ,βήματα και πιάνοντας αντένα. Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός έδωσε δείγματα της ποιότητάς του σαν ομάδα και σκόρπισε ρίγη τρόμου στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;

Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    Σαφώς και όλοι αντηλήφθηκαν την εσκεμμένη παραπληροφόρηση του Σωτήρη όσον αφορά το ματς του Ευρωπεου βάζελου. Να σας πληροφορήσω εγώ σωστά γιατί ο φίλτατος φόραγε κόκκινα γυαλιά όταν έβλεπε το ματς.
    Επίθεση κανόνι και πλευρά ξυράφι ο Παναθηναϊκός.Η άμυνα γρανίτης ηττήθηκε μόνο 2 φορές και αυτές μόνο λόγω του Κοκκαλικού κατεστημένου και της Ολυμπιακής παράγκας που έδρασαν και πάλι χθες αφαιρώντας από τους κανονισμούς το οφσαϊντ και επέτρεψαν στους παίκτες του φίλα προσκείμενου στους ερυθρόλευκους Θρασύβουλα να σκοράρουν κάνοντας ταυτόχρονα στην ίδια φάση φάουλ, πέναλτι, οφσαιντ, μπρος πίσω ,βήματα και πιάνοντας αντένα. Σαφέστατα ο Παναθηναϊκός έδωσε δείγματα της ποιότητάς του σαν ομάδα και σκόρπισε ρίγη τρόμου στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο.

τωρα εσενα επειδη σε ξερω καθως και τα μη ανωτερα κινητρα σου, θα ελεγα πως πρεπει να ντρεπεσαι που παραπληροφορεις τον ανυποψιαστο κοσμο που δεν ειδε το παιχνιδι! οπως τα λες, θα νομιζουν πως ο παναθας ηταν απλα πολυ καλος ή καλυτερος του Θρασυβουλα! πες την αληθεια επιτελους! βροντοφωναξε πως αυτος ο Παναθηναικος εχει ηδη εξασφαλισει Κυπελο, πρωταθλημα και Ευρωπη!

ναι ας μην κρυβομαστε... μετα απο αυτο το παιχνιδι, ολα τα συμπερασματα και τα προγνωστικα, ειναι εις βαρος μας... Θρασυβουλας speaking!

Επάγγελμα ωραίος Το avatar του χρήστη presidente

Περιοχή
    The Island
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από sadi
    κάνοντας ταυτόχρονα στην ίδια φάση φάουλ, πέναλτι, οφσαιντ, μπρος πίσω ,βήματα και πιάνοντας αντένα.
    Ξέχασες το βούλιαγμα μπάλλας και τις 2 άκυρες εκινήσεις
    Του χρόνου πάλι με υγεία

Περιοχή
    laSpa
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Παράθεση Αρχική Δημοσίευση από presidente
    [quote:720bffea91="sadi"] κάνοντας ταυτόχρονα στην ίδια φάση φάουλ, πέναλτι, οφσαιντ, μπρος πίσω ,βήματα και πιάνοντας αντένα.
    Ξέχασες το βούλιαγμα μπάλλας και τις 2 άκυρες εκινήσεις [/quote:720bffea91]

πολύ σωστά!!! και αν ενθυμούμαι καλώς, έβαλε καύσιμα μαζί με αλλαγή ελαστικών!!!

. Το avatar του χρήστη mark

Περιοχή
    Piraeus Port
    Thanks
    0
    Ignore User

Προεπιλογή

Mr. (h mallon Dr. -to piasate to yponomoumeno?-) Alberto Malezani :

«Ακόμα κι αν αποκλειστούμε, υπάρχει ένα πλάνο πενταετίας γι' αυτή την ομάδα. Αυτή η ομάδα θα αφήσει εποχή. Ο χρόνος δεν είναι φίλος όταν απαιτούνται ριζικές αλλαγές. Η Μάντσεστερ, όπως κι εμείς, αποφάσισε να αλλάξει ριζικά την ομάδα της, με αποτέλεσμα να της πάρει χρόνια για να ξαναγίνει ανταγωνιστική»

Pragmatika...H monh diafora pou vriskw anamesa stis 2 omades einai to xrwma sthn fanela...

Mpouaxaxa Re mpas kai ntoparei kai ton eauto tou o kyrios? Ta exei xamena? Re ti douleia exei to kafeneio tou me thn omadara?

Σελίδα 17 από 3119 ΠρώτηΠρώτη ... 713141516171819202127374757671172173174175171017 ... ΤελευταίαΤελευταία

Bookmarks

Δικαιώματα - Επιλογές