Βρε βρε καλως τους!!!! Καλως τα τα παιδια μας!! Κι ελεγα εγω... θα αποκλειστουν τα ζωα και θα μας στερήσουν την ηδονή μιας νέας εκτός έδρας τεσσάρας.. Φοβοι και αμφιβολίες πέρασαν απο το μυαλό μου αλλά ευτυχώς ο διαιτητής παπαρίδης βοήθησε τα ΜΕΓΙΣΤΑ ώστε να μην φτάσουμε στο σημείο του (δίκαιου) αποκλεισμού.
Και οι οιωνοί συνεχίζουν να ισχύουν. Πλησιάζει ο Φεβρουάριος - Μάρτιος το δίμηνο δηλαδή του γλεντιού!! Εκεί που η θεική και απερίσπαστη απο διαιτητές κληρωτίδα θα μας φέρει τους πισωγλετζέδες σαν θείο ΔΩΡΟ για μια ακόμα φορά!!! Κι εκει οι δικοί μας παίκτες να είστε σίγουροι πως δεν θα αστοχήσουν σαν αυτούς της Καλαμαριάς (το σκορ πριν το 1-1 θα έπρεπε να ειναι 6-0) και θα σας φιλοδωρήσουν με πολλά μα πάρα πολλά τεμάχια!!!
Οσο για το ΚΑΤΑΦΑΝΕΣΤΑΤΟ πέναλτυ τι να πω. Να δούμε τι θα γράφουν αύριο οι 5 ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΕΣ εφημερίδες σας βλάκες....
Μου έφτανε σήμερα που είδα τους παικταράδες σας να πανυγυρίζονυ έξαλα την πρόκριση λες και απέκλεισαν την BARCELONA!!! Μπράβο ρε ζώα... Αυτά ειναι πια τα χάλια σας. Να πανυγυρίζεται σαν τρελοί μια πρόκριση αμφίβολης αξίας (οι 30 τελικές προσπάθειες της Καλαμαριάς σε αντίθεση με τις 16-17 του βάζελου αυτό καταδεικνύουν!!) γιατί εσεις ξέρετε καλά πως ο αποκλεισμός θα έφερνε (μετα την βροχη μπρατσακίων στο κολυμβητήριο) νέα βροχή ΓΙΑΟΥΡΤΙΩΝ και άλλων γαλακτοκομικών προιόντων... Μην επαναπαυθείτε πάντως. Η βροχή δεν ακυρώθηκε.. Απλά ματαιώθηκε μέχρι την (αναπόφευκτη) συνάντηση μας. Και εκεί θα βρέξει κι άλλα πράγματα εκτός απο γιαούρτια!!
Κου κου!! Γυρίστε πίσω να δείτε. Μάλλον ερχόμαστε.. χαχαχαχα
Bookmarks