chainsaw (28-10-10)
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
chainsaw (28-10-10)
Ας μας γραψει καποιος αν βρει τους διαλογους απο το ξεχεσμα Μητερα
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Τελικά έπεσα έξω, είναι καλύτερη ομάδα από την Κοζάνη. Προηγείται
με γκολ των Γάλλων υπεραστέρων Σισέ και Γκοβού Σινγκλ Μαλτ.
Πολυ χαιρομαι για το θριαμβο της μπαναθας στην Κοζανη.
Μπορει να πιστεψουν ξανα οτι εχουν ομαδαρα.![]()
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Oι ΑΡΔ το πιστεύουν πάντως
Τρεις μέρες πριν από το ντέρμπι του Σαββάτου, ο Παναθηναϊκός ξεμπούκωσε στη Κοζάνη, σκοράροντας πέντε φορές. Έπαιξε ο Γκοβού, που έβαλε και γκολ, δοκίμασε Σισέ και Πετρόπουλο μαζί ο Νιόπλιας.
(sport24)
Περιμένω άρθρο του Βασιλαρά για την υπερομάδα που αναστήθηκε στη Δυτική Μακεδονία και θα μας ξαπατώσει το Σάββατο![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
δεν υπήρχε καλύτερο αποτέλεσμα από το 0-5!!!!! δεν περιμέναμε από την Κοζάνη να κόψει τον δρόμο του πρέσβη προς το κύπελλο Ελλάδος , συν του ότι φέτος τους θέλω στον τελικό!!! με το 0-5 πέφτουν ξανά στο κρεβατάκι τους με ανοιχτά τα ποδάρια περιμένοντας τον γαμιά τους!!! αν έχαναν ή κέρδιζαν 0-1 τώρα θα προβληματίζονταν και θα παρέμεναν ξύπνιοι...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
sabar77 (27-10-10)
Θα είναι έτοιμοι κι από πίσω κι από μπρος και θα πάρουν το άσπρο "αποτέλεσμα μας" που τόσο πολύ ορέγονταιΕρωτώμενος για το ντέρμπι, ο Νιόπλιας τόνισε ότι «δεν υπάρχουν φαβορί σε τέτοια παιχνίδια, αφού είναι θέμα ημέρας» και ξεκαθάρισε:
«Σίγουρα είμαστε στενοχωρημένοι από την ήττα με την ΑΕΚ, όμως δεν τελειώνει η ζωή και το ποδόσφαιρο με μία ήττα. Θα είμαστε έτοιμοι από όλες τις πλευρές με τον Ολυμπιακό για να αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
chainsaw (28-10-10), consigliere (27-10-10)
Δεν ΄μ' αρέσουν αυτάΟι κακές καιρικές συνθήκες που πλήττουν το μεγαλύτερο μέρος της χώρας δεν επέτρεψαν στο «τριφύλλι» να πάρει τον δρόμο της επιστροφής, με αποτέλεσμα να προστεθεί ακόμη μία ημέρα στην… ταλαιπωρία του ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο.
Ο καιρός έχει παίξει περίεργο παιχνίδι στον Παναθηναϊκό, καθώς όχι μόνο αναβλήθηκε το ματς των «ερυθρόλευκων» με την Ηλιούπολη και πιθανότατα θα είναι πιο "φρέσκοι" το Σάββατο, αλλά ήρθε μετά και ο… αποκλεισμός στην Κοζάνη για να "δέσει" το γλυκό
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
φοβουνται να κατεβουν οι φουστηδες?
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Σισέ-Πετρόπουλος μαζί?? ελπίζω να το δοκίμασε για να το εφαρμόσει το Σάββατο. θα γελάσει ο κάθε πικραμένος αν κατέβει με 4-4-2 η προπονητάρα...
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
chainsaw (28-10-10), differance (28-10-10)
χαθηκατε ξανά? χαθηκατε ξανά?
ρωτηστε 'να ταριφα, πως παν για οακά.
Αν είχα μια ευχή, θα ήταν να φτασω καποια στιγμη, να γινω τοσο Ολυμπιακός όσο ο Σάββας Θεοδωρίδης.
chainsaw (28-10-10)
Ο Κατέλης εβαλε τους βασικους με τη Κοζανη! Αν ο Σισέ πχ τραυματιζόταν απο τακλιν του Χατζημανέστρα, τοτε θα τους εφταιγε ο αναδρομος Κρόνος!
Το κακό είναι οτι κάποιοι δικοί μας δεν θα έχουν κανένα παιχνίδι στα πόδια τους αν χρειαστεί να παίξουν. Πχ Ζαιρί, Ουρτάδο, Νέμεθ, Μοντεστό. Ισως πρεπει να αλλάξει τα σχέδια του ο Βαλβερδε
Πωπω, την ξεκώλιασαν την Κοζάνη και είναι Κοζανίτης ο Νόμπλιας. Ούτε που τη λυπήθηκε, αρχίζω και τρέμω![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Tσ τσ τσ... Άκου την ξεκώλιασαν...
Την ξεμούνιασαν είναι το σωστό![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks