0-2 με σισε
να το το ανοιγμα ποδιων.συγκρινετε πως παιζει σημερα ο Εργοτελης και πως θα παιξει με εμας.προκλητικα παραρτηματοφοροι.
0-2 με σισε
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
ολο τα ιδια κ τα ιδια
50 μπαλιες απο την αμυνα στον σισε, ε η μια θα μπει
καλυτερα μπας κ εμινει ακομα ο Νικονιοπλια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
consigliere (03-10-10)
0-2 με Τσισου.οπως σας τα ελεγα.Εργοτελης δεν υφισταται στο γηπεδο.δεν πειραζει ομως..ας νομισουν πως εχουν ομαδα και ας διατηρησουν το Νικονιομπλια!
3? γεια σου εργοτελαρα
0-3...
Ευτυχώς μένει το νικονομπλι
αυτοι ειναι χειροτεροι και απο τον ΟΦΗ.χαχαχααχχαχα
Έλα ρε Χάρη, μη βλέπεις φαντάσματα. Παράρτημα μας είναι κι εμάς δηλαδή ο Ολυμπιακός Β. ή ο Αστέρας Τρίπολης?
σορρυ,αλλα ο Βολος χτες μια χαρα επαιξε στο β ημιχρονο.εδω μιλαμε για μια πεθαμενη ομαδα που ξαφνικα εγινε υπερηχητικη,και για μια ομαδα που μεχρι προτινος εβγαζε το λαδι καθε αντιπαλου της,και τωρα εγαφε 3 μπαλακια σε 10 λεπτα στην εδρα της κιολας.και δεν ειναι μονο αυτο,αλλα και η γενικοτερη εικονα τους,που δνε μπορουν να αλλαξουν μια μπαλια.ε οσο να ναι,εμενα αυτο μου λεει πολλα.
απλα αυτοι ΝΑΙ ελεγαν χτες παραρτημα τον Βολο κ τις προαλλες τον Αστερα
επισης εμφανως βελτιωμενη η φυσικη τους κατασταση σ αυτο το ημιχρονο. Εμπεν ή....?![]()
Δεν ξέρω αν είναι περίπτερο οι Κρητικοί αλλά όταν παίζουν με τους
σέξυ ΔΕΝ τηρούν ούτε τα προσχήματα! Μπαίνουν μέσα, όχι απλά
για να χάσουν αλλά για να ξεφτυλιστούν με σκοπό και τους πόντους
να χαρίσουν αλλά και το ΗΘΙΚΟ των ανύπαρκτων να ανεβάσουν.
Μιλάμε για ολοκληρωμένη θεραπεία!
Εντάξει έχουν παραρτήματα παντού, το πάνω χέρι παντού και μόνο ο καημένος ο Ολυμπιακός είναι με το φωτοστέφανο στο κεφάλι. Πως γίνεται ο Παναθηναϊκός να κερδίζει πάντα βρώμικα δεν το καταλαβαίνω.
Αντε Σισσυ παλι πρωτο σκορερ θα σε βγαλει ο Καραγεωργιου...
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΕΕΙ ΘΕΟΣ ΕΜΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ε αφου ετσι ειναι βρε Σταθη.εν προκειμενω το ματσακι κανει μπαμ πως ειναι αβαβα.οπως αναμενοταν μερες τωρα.ουτε τα προσχηματα οπως λεει ο Δημητρης.και ολα βασει ποδοσφαιριοκης λογικης.δε ειναι δυνατον μια ομαδα που σερνεται απο την αρχη της χρονιας να ριχνει 3 μπαλακια σε 10 λεπτα σε μια δυσκολη,υποτιθεται,εδρα.αφου εδω ο αλλος,το Λετο του εκανε αμυνα με τα ματια ,στη σεντρα για το 1ο γκολ.
Μαργαριτα,κανενας γυμναστης δεν κανει θαυματα σε 10 μερες...![]()
μα δεν ειναι δικαιολογια βρε Σταθη...αυτο που βλεπουμε ειναι,στο συγκεκριμενο ματς!με τα ιδια μας τα ματακια!
τωρα ρε βλακες???
σαριεγκι-μπουμσονγκ = ΑΠΟΛΑΥΣΗ
Bookmarks