Νομιζω απο φετος υπαρχει κανονισμος που επιτρεπει στην ομαδα να διαλεξει σε ποιο απο τα επομενα 4 παιχνιδια θα εκτισει τη ποινη του ο ποδοσφαιριστης...
Νομιζω απο φετος υπαρχει κανονισμος που επιτρεπει στην ομαδα να διαλεξει σε ποιο απο τα επομενα 4 παιχνιδια θα εκτισει τη ποινη του ο ποδοσφαιριστης...
Aν και οι απαντησεις ειναι διαφορετικες (πως γινεται να τιμωρεισαι με αγωνα κυπελλου για αποβολη σε αγωνα πρωταθληματος?), προκυπτει οτι κωλολεει πλεον η κοκκινη, ιδιαιτερα αμα την παρεις προς το τελος του ματς οπως ο Bικτορ. Kαι αυτος απο τους καταπληκτικους κανονισμους της Σουπερλιγδα ειναι?
Αυτό το παίχτη, πόσα Καρχίρε είναι?
Κοιτα Αντωνη για τις κιτρινες ειμαι σιγουρος οτι ισχυει αυτος ο κανονισμος...για αυτο που δεν ειμαι σιγουρος ειναι αν ισχυει και στη περιπτωση που αποβαλλεται ο παιχτης με 2 κιτρινες στο ιδιο παιχνιδι.
Αντωνη τα εχεις μπερδεψει λιγακι...
Αποβολη με 2 κιτρινες ισον 1 αγωνιστικη,με απευθειας κοκκινη αναλογα με το παραπτωμα.
Ο Καστιγιο που λες ειχε μαζεψει 4 κιτρινες καρτες σε διαφορα παιχνιδια και ετσι τιμωρειται με 1 αγωνιστικη και αυτος.
OK Kυριακο, ευχαριστω. Δεν ειπα οτι εφαγε αγωνιστικη ο Nερι για τη μια κιτρινη, απλως δεν ηξερα στις ποσες την τρως με τη νεα νομοθεσια της Σουπερλιγδας. Eξακολουθει να μου φαινεται περιεργο το οτι τιμωρηθηκε τοσο ελαφρα ο Bικτορ, αλλα αφου αυτοι ειναι πλεον οι κανονισμοι, πασο.
Νομιζω Αντωνη σε οτι αφορα τη περιπτωση του Βικτορ οτι και τα προηγουμενα χρονια ετσι ηταν...αποβολη παιχτη με 2 κιτρινες ισον μια αγωνιστικη τιμωρια.
Δεν το ηξερα αυτο. Σορρυ για το μπερδεμα.
Ναι, το σύστημα είναι πολύ μπερδεμένο. Όταν συμπληρώνεις κίτρινες, πρέπει να ξεχρεώσεις την τιμωρία σε αγώνα πρωταθλήματος(για το κύπελλο δεν ξέρω αν συμπληρώνεις κάρτες). Όταν παίρνεις κόκκινη, τιμωρείσαι για τα αμέσως επόμενα ματς, είστε είστε είναι αγώνες πρωταθλήματος, είτε κυπέλλου. Αυτό ισχύει είστε πάρεις κόκκινη στο πρωτάθλημα, είτε στο κύπελλο.
Ο Μπόβιος (κατά το Μπουμπλής), είναι αυτός που θα έκανε την διαφορά φέτος, ερχόμενος το καλοκαίρι στους λαγούς.Και φωταγραφήθηκε με παρατεταμένο το χέρι του, δείχνοντας στον RIBO το πώς θα τον σταματήσει. Βέβαια αυτό δεν έγινε γιατί ο Ribo δεν χρειάστηκε να σταματηθεί από τον ποιοτίκο μέσο με το μουσάκι, μιά και ήταν σταματημένος από μόνος του..........
Από 'κεί και πέρα, όταν οι ξόφες βαπτίζονται θεαματικά τέρματα ο Μπόβιος έχει σίγουρα δικαίωμα να ελπίζει και στην δική του ανάδειξη σε παίχτη που κάνει την διαφορά φέτος στους ανύπαρκτους.![]()
Τι εγινε λεει? Αυτο και μου ξεφιγε εντελως, κοιτα ρε που γερνω τελικα!
Αλλα δεν βαριεσε η τιμωρια θα μπει οταν αυτοι γουσταρουνε, ναι..ναι... και σε κανενα κυπελο* η αν δεν πιανει αυτο, οποτε εχει κανεναν ευκολο θεωρητικα αντιπαλο στο προταθλημα.
Βρε μηπως ηταν πρασινη τελικα η καρτα η πορτοκαλη?![]()
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Υπερομάδα.
Διαπλανητικό ποδόσφαιρο.
Σεμιναριακό στήσιμο ομάδας.
Υπερπαίχτες.
Όχι στον Μπάγιεβιτς μέχρι να χάσουμε και τυπικά όλες τις κούπες.
Μπα ε δεν παμε καλα, 4 στον Ατρομητο μεχρι τωρα?
Τι εγινε το 1 με το ζορι και με χιλιες βωηθειες?
Ρε τον φουστη με θα ανοιξει παλι στομα.
Σ'αγαπω στις χαρες και στις λυπες, μαζι σου παντα
Θρυλε γιατι με σενα ζω και αναπνεω!!!
ΕΙΣ ΘΑΝΑΤΟΝ!!!
Και αφου δειτε το βιντεακι και ξερασετε...πηγαιντε εδω και υπογραψτε τη διαμαρτυρια!
SEND ME AN ANGEL Scorpions
Ρε δε πάνε να γράψουν ότι θέλουν...
Όσο ο Ολυμπιακός θα είναι ΠΡΩΤΟΣ στη βαθμολογία, ότι και να γράφουν και να λένε μεταξύ τους οι δευτερότριτοι εμένα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο...
Όσο για το αυτογκόλ του Κωστούλα που χάρισε το τρίποντο στο βάζελο, ψυχικό τους κάναμε για να μείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της δεύτερης θέσης...
Η Αεκ φέτος δεν αστειεύεται...
Δεν είδατε τι έγινε στου Χαδιάρι για το κύπελο;...
Αν καθίσεις με στραβό, το πρωί θ' αλληθωρίζεις...
Αν παψουμε να ειμαστε πρωτοι θα αρχισουμε να προβληματιζομαστε? Παντως το πρωταθλημα εχει παρα πολυ δρομο ακομα. Και εχουμε ηδη δυο ηττες.
Αν το κοράκι μας έδινε το πέναλτι στο περιστέρι αδερφέ Αντουαν, και αν ο βαζελος έπαιζε μπάλα και όχι σύστημα Όττο (καταφύγιο με καμινάδες) σίγουρα δεν θα υπήρχαν thread για το ελληνικό πρωτάθλημα σ'αυτό το φόρουμ.
Τώρα για τον ξ.....άρη, πιστεύω πως μόνο εγώ δεν είχα τελικά κανένα άγχος για την έκβαση του παιχνιδιού.![]()
Προς Κωστα: αμα μου πεις πως καταφερνεις και γλιτωνεις το αγχος με αυτα που βλεπεις φετος θα σου ειμαι ευγνωμων για τα χρονακια ζωης που θα μου προσθεσεις.
Α, κι επειδή έχει καιρό να αναφερθεί και φοβάμαι μην ξεχαστεί...
ΓΑΜΙΕΤΑΙ Ο ΠΑΟ ΚΑΙ Η ΛΕΩΦΟΡΟΣ
Πάντα, παντού, από μπρός, από πίσω , γενικώς, ειδικώς, με, άνευ, κλπ, κλπ...
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Bookmarks