consigliere (21-07-10), dtakis80 (21-07-10)
consigliere (21-07-10), dtakis80 (21-07-10)
Τό 'χε κάνει και πέρσι στον Βόλο επειδή λέει οι οπαδοί του φέρθηκαν ρατσιστικά άλλά ή γνωστή Ελευθερως Πορνευόμενη Ομοσπονδία του την χάρισε γιατί λεει μας έκανε το χατήρι να μην πάει στην UEFA
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
Το ένα δεν νομιμοποεί το άλλο δεν είναι ζωή ταινία με τον Γκίμπσον που αν σκοτώσεις 1 φονιά είσαι ήρωας
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
consigliere (21-07-10)
όχι ότι δεν τα ξέραμε αλλά υπάρχουν και αναφορές στις εφημερίδες πλέον:
αυτός ο Νίνης τελικά δεν πρέπει να είχε πρόβλημα στους κοιλιακούς αλλά στην ακράτεια και στο βαθύ κάθισμα![]()
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Και ύστερα σου λένε Πράσινοι.. Αν δεν είναι αυτοί "κόκκινα φανάρια" τότε ποιοι άλλοι ? Οποιοδήποτε έργο photoshop με το φλογερό τρίγωνο Νίνη( μαντάμ Παρί)-Γκοβού(πελάτης)-Σισέ( κυρ-Μένιος ή κυρα Σάσα ό,τι σας βολεύει) χαίρει ήδη του like μου..
papdoux (21-07-10)
consigliere (22-07-10), stelios-7- (21-07-10)
κοιτάτε χάρη ...
κοιτάτε ομορφιά ...
κοιτάτε κάτι κορμιά ...
![]()
αντί να απαιτούμε μια ομάδα-μύθο , συμβιβαζόμαστε με τους μύθους γύρω από αυτή !!!
υ.γ. εγώ δεν χάνω από αυτούς τους αθλητές που κάνουν ντεκαπάζ
chainsaw (21-07-10)
την 8η αγωνιστικη πουστρακια ερχομαστε...
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
chainsaw (21-07-10)
Πουστης
Απο
Ολυμπιακους
[Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να δουν τα links. ]
Το άρθρο λέει ότι
"Η Πρωτοβάθμια Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών της ΕΠΟ έκανε δεκτή την προσφυγή του 22χρονου αριστερού μπακ με υπαιτιότητα της ΠΑΕ Ηρακλής και το συμβόλαιό του (που έληγε το 2012) λύθηκε, με το σύλλογο της Θεσσαλονίκης να υποχρεούται να αποζημιώσει τον ποδοσφαιριστή, που έχει συμφωνήσει εδώ και καιρό με τους «πράσινους»."
Η πουστρο-οικογένεια άρχισε τα ίδια οι παίκτες από Ελλάδα πάνε ελεύθεροι με προσφυγή, το σημαντικότερο είναι ότι ήρθαν σε επαφή με παίκτη που το συμβολαίο του λήγει σε 3 χρόνια που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ.
Ελπίζω κάποιοι από την ΠΑΕ να ξυπνήσουν.
ΥΓ Τυχαίο που εμφανίστηκε ο "πιστολέρο" να κάνει μαθήματα ηθικής.
Και βέβαια να υποβαθμίσει τις μεταγραφές; Δεν νομίζω
Cogito ergo sum
A member of the 6G club
κλασικες παναθηναικες πρακτικες....σιχαμενο σωματειο.ας του κανουν τωρα και μηδενικο συμβολαιο
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Έκλεισαν την τερματοφυλακάρα σήμερα. Ντάνι Φερνάντεζ. Δανεικό και χωρίς οψιόν αγοράς![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Όσο για τον κίλερ? Συνωστισμός. Όλοι οι μεγάλοι σέντερ μπακ παρακαλάνε τον ΝΚ να τους φέρει στην Πανάθα αλλά αυτός σφυρίζει αδιάφορα![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Bookmarks