Faithful (30-03-10)
Faithful (30-03-10)
Πήραν το νταμπλ και όμως αλλάζουν πρόεδρο,ίσως προπονητή και 3-4 πάικτες.Βάλτε τη φαντασία σας να δουλέψει και σκεφτείτε τι θα είχε γίνει αν είμασταν εμείς όπως έπρεπε και είχαμε πάρει πρωατάθλημα και κύπελλο.Α ρε Σωκράτη χάθηκε μεγάλη ευκαιρεία φέτος να τους εξαφανίσουμε για ακόμα μια δεκαετία.Κρίμα.
chainsaw (30-03-10), consigliere (30-03-10), Faithful (30-03-10), stelios-7- (30-03-10)
μα το λεγαμε απ την αρχη της χρονιας
αν δεν επαιρναν φετος κουπα θα εξαφανιζονταν
τελοσπαντων ειναι στο χερι μας να ξαναδουν μετα απο 6 χρονια
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
stelios-7- (30-03-10)
Η ευκαιρία χάθηκε.
Αλλά μπορεί να είναι η δική μας αρχή οικονομικής κρίσης αν δεν καταφέρουμε να μπούμε στους ομίλους του Τσου Λου με την επόμενη σαιζόν.
Γιατί ενώ ο βάζελος θα μπει κατευθείαν με τα ευρουλάκια εξασφαλισμένα, εμείς θα πάμε σε προκριματικό και μπορεί να φάμε τον πούλο.
Αυτό μάλλον σημαίνει ότι:
- η ομάδα δε θα ενισχυθεί
- θα έχουμε καλοκαιρινό φορμάρισμα με αποτέλεσμα όλη τη χρονιά να σερνόμαστε
- άμα δεν περάσουμε τότε τα ο ΠΟΑ παίρνει έξτρα ευρουλάκια
Μακάρι να μην γίνει τίποτα αλλά το φοβάμαι πολύ το φετινό καλοκαίρι
Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery
Γνωστο ειδος πιθηκου.
Εδω μονος του
Long Text Frame - Διαβάστε αν θέλετε με το κουμπάκι 'Εμφάνιση' το κείμενο:
Και εδω με τον Καραγκουνη και τους υπολοιπους πιθηκους της ομαδας τους δειχνει πως μασανε το σανο για τα μεγαλεια της ομαδας που τους προσφερουν αφθονο...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Airness (30-03-10), aljawn (30-03-10), dtakis80 (01-04-10), iek (30-03-10), stelios-7- (30-03-10)
Σενάρια αποχώρησης του Πατέρα sport.gr
Απογοητευμένος από την αντιμετώπιση που τυγχάνει στον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι ο Νίκολας Πατέρας, ο οποίος εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από την προεδρία της ΠΑΕ μετά το τέλος της σεζόν.
"Δύο χρόνια έδωσα τα πάντα, κι όχι ευχαριστώ δεν άκουσα, αλλά δέχομαι και πόλεμο. Ο Παναθηναϊκός ήταν ανυπόληπτος πριν αναλάβω την προεδρία. Δεν ανέχομαι καμία αμφισβήτηση στα οικονομικά", έλεγε μεταξύ άλλων ο 47χρονος εφοπλιστής.
Οπως αναφέρουν τα ρεπορτάζ, ο Πατέρας είναι ενοχλημένος που -εκτός από τα κοινά του Παναθηναϊκού- σπαταλούσε ώρες προκειμένου να φέρει πιο κοντά τους υπόλοιπους μετόχους της ΠΑΕ, οι οποίοι ήταν διαρκώς στην κόντρα.
Παράλληλα, φέρεται δυσαρεστημένος από τη διάδοχη κατάσταση που συντηρείται όσον αφορά την... προεδρολογία στην ΠΑΕ με τους αδερφούς Γιαννακόπουλους, όπως και για το γεγονός ότι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης δεν τάχθηκε στο πλευρό του όταν του καταλογίστηκαν ευθύνες για κακοδιαχείριση. Παράλληλα, σημαντικό ρόλο στη λήψη της απόφασης αποχώρησης (αν αυτή οριστικοποιηθεί) παίζει και το γεγονός ότι έχει παραμελήσει την οικογένειά του και τις υπόλοιπες επαγγελματικές δραστηριότητες.
Πάντως, οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα πρέπει να περιμένουν οριστικές εξελίξεις στα τέλη Απριλίου, όταν και θα προγραμματιστεί το κομβικό για τα διοικητικά του συλλόγου Δ.Σ. της ΠΑΕ.
θα κανει νταμπλ θα παρει χρημα απ το πρωταθλημα θα παρει χρημα απ την εισοδο στο τσουλου ...και μη τον ειδατε τον φαδερ
πατερα σαλτα και γαμησου παλιο μπαμπουινε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sport.gr
Πατέρας: Μετά το πρωτάθλημα η απόφασή μου
Τα δημοσιεύματα που είδαν το φως της δημοσιότητας την Τρίτη (30/3) (OI ΤΥΠΟΙ ΣΤΟ SPORT.GR EΙΝΑΙ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΙ...!!) και έκαναν λόγο για απόφαση του Νικόλα Πατέρα να αποχωρήσει από τον προεδρικό θώκο της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ανάγκασαν τον πρόεδρο των πράσινων να διαψεύσει πως έχει πάρει τέτοια απόφαση και πως οι όποιες διοικητικές εξελίξεις θα ληφθούν μετά το τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Την ίδια ώρα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες επρόκειτο μετά το Πάσχα να γίνει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον πρόεδρο, ώστε να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα.
Η δήλωση του Νικόλα Πατέρα αναφέρει: "Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα που παρουσιάζουν ως ειλημμένη την απόφασή μου για αποχώρηση από την προεδρία της ΠΑΕ θέλω να ξεκαθαρίσω τα ακόλουθα:
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ολοκληρώσει ακόμα τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις συνεπώς, τόσο η ομάδα όσο και η διοίκηση ασχολούμαστε αποκλειστικά με αυτές και ούτε πανηγυρίζουμε πρόωρα ούτε στρέφουμε αλλού το βλέμμα μας. Καμία λοιπόν απόφαση σχετική με τις διοικητικές εξελίξεις δεν έχει ληφθεί και στο βαθμό τουλάχιστον που με αφορά προσωπικά, οι όποιες αποφάσεις θα ληφθούν μετά τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου και πριν τη λήξη της θητείας μου.
Νικολας
Τα λένε Τζίγγερ-Πατέρας
Είναι δεδομένο πως τις αμέσως προσεχείς μέρες θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον μεγαλομέτοχο της ομάδας Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Νικόλα Πατέρα, προκειμένου να σπάσει ο... πάγος ανάμεσα στους δύο άνδρες, οι σχέσεις των οποίων είναι τουλάχιστον... ψυχρές με αφορμή την μη ενημέρωση του Τζίγγερ από πλευράς προέδρου για την αποπομπή του Τεν Κάτε. Λέγεται πως οι δύο πλευρές έχουν ήδη μιλήσει τηλεφωνικά, κάτι, που όμως δεν επιβεβαιώνεται...
Ωστόσο, θεωρείται βέβαιο πως μετά το Πάσχα, ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον Νικόλα Πατέρα, προκειμένου να λυθούν οι όποιες διαφορές τους και να βρεθεί η καλύτερη δυνατή λύση για την ομάδα. Η συνάντηση θα γίνει πριν από τη συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΠΑΕ (αυτή θα λάβει χώρα μετά το τέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας τέλη Απρίλη), που θα κρίνει το μέλλον του Παναθηναϊκού τόσο σε διοικητικό επίπεδο, όσο και στο θέμα οικονομικής και αγωνιστικής εκτόξευσης.
την ειδηση για αποχωρηση του Πατερα την ειχε μονο το sport.gr, kαι μετα για να καλυψουν την παπαρια που βγαλανε λενε γενικα κι αοριστα για δημοσιευματα!!
ρε ξεφτιλες λιγη τσιπα,λιγο ανδρισμο δεν εχετε???
Εμ βεβαια θα τα πουν μετα το Πασχα..το αρνι το θελει ολοκληρο μονος του ο Πατερας..
Παντως Περικλη και αλλου γραφτηκε για αποχωρηση του φαδερ απο την προεδρια...
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
Αν οντως ισχυει οτι ο Τζιγγερ, μετα το οχι του κοντου (Θανασης) να αναλαβει την προεδρια, την προτεινε στον γιο του ... θα κλαιμε απο το γελιο του χρονου..
Ανελαβε σε παρακαλω..ανελαβεεεεεεεεε..
Κυρρησω ανενδοτο αγωνα υπερ της προεδριας Δημητρη -μου εμεινε κουσουρι απο την σφαλιαρα του Ρατζα- Γιαννακοπουλου..
Faithful (31-03-10)
θελω να μεινουν... ετσι και του χρονου θα γελασουμε πολυ με τον κυριο νικο...
sk12072 (31-03-10)
Δημητρη ζουμε προεδρο να σε δουμε!!!!!!!!!!!!
Για το ονομα σου,την ιστορια...για την αγαπη μου την μεγαλη, γι'αυτο που δε θα καταλαβουνε οι αλλοι, για τα θρανια μου τα γραμμενα,για τα ειστηρια που κρατησα κομμενα...
kritikia (01-04-10)
χρονια πολλα βαζελε.......ψευταρα
Ρε Λιαγκα,δεν πας να ταξεις κανενα πριμ στον Ηρακλη που πειναει,να γελασουμε λιγακι?Μετα να τους τον σφυριξει ο μουστακιας,και να σηκωθει η Παιανια στον αερα.
*****8.23*****
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΗΣ ΒΑΖΕΛΑΣ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ?ΕΧΩ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ ΔΕΜΑ ΚΑΤΙ ΛΑΓΟΥΣ ΣΤΗΝ ΛΙΕΓΗ
PUNK ΚΑΙ ΘΡΥΛΟΣ ΜΙΑ ΖΩΗ
RONALDO LUIS NAZARIO DE LIMA FOR EVER
η πολυ η στερηση γεννα παραφροσυνη... θελουν και 5 στη σειρα... αντε γεια αυτα μονο ο θρυλος τα κανει!!! 7 μεταγραφες και η πουτσα θα τουσ μπει τοσο βαθια που δεν θα ξεκολησουμε απο μεσα τουσ ποτε!!!
εδω τους γαμαμε με τοσες απουσιες και μεσα στο σπιτι τους....νταξει αφου δεν μας κερδισαν ετσι δεν θα μας κερδισουν ποτε...........αυτα τα λαθοι δεν θα ξαναγινουν
οργανωση παικτες και βαλβερδε του χρονου να παρουμε πρωταθλημα απ τον ιανουαριο
βαζελια μια ζωη πελατες.....
Bookmarks