Ξερεις μετα πως θα κλαιει ο Καραγκουνης...Αστα να πανε.![]()
αχ0χ0αχ0α0χα0χα0 αμα χασει 7 βαθμους ο παο τριτος θα βγει μετα...χαχαχα
πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωππω γουσταρωωωωωωωωωωωωωω...αλλα με την ορεξη θα μεινω.....δεν παιζει να γινει αυτο
Ξερεις μετα πως θα κλαιει ο Καραγκουνης...Αστα να πανε.![]()
μπα οχι δεν πιστευω....φαντασου ομως να γινει
οοοοοοοοοοοοοοοοοοοο μετα νταξει...
Reds (25-03-10)
stelios-7- (25-03-10)
ελα σπυρο πες μου το σαιτ με τις φωτο....με εχεις σκασει![]()
Απο το 2009 οι κανονισμοί της UEFA προβλέπουν μέχρι και αφαίρεση επτά βαθμών για αλλοίωση συνθηκών διεξαγωγής του αγώνα με υπαιτιότητα του γηπεδούχου.
Επισης στην περιπτωση τραυματισμου ανθρωπου σε ενα ποδοσφαιρικο παιχνιδι, η εδρα τιμωρειται αυτοματα. Δεν χρειαζεται να παρει αποφαση ο αθλητικος δικαστης.
Φυσικα δεν προκειται να γινει τιποτα αλλα λεμε τωρα.
"Ο καθένας μας είναι υπεύθυνος ανά πάσα στιγμή για αυτά που λέει και κάνει" Ερνέστο Βαλβέρδε
chainsaw (28-03-10), panahs7 (25-03-10), stelios-7- (25-03-10)
να μην το αφησουμε ετσι..
αμα υπαρχει κανονισμος να τηρηθει,δεν το καταλαβα αυτο
stelios-7- (25-03-10)
πολυ καλο.....ευχαριστω σπυρο
Reds (25-03-10)
Αφήστε την αφαίρεση βαθμών ρε παίδες.. Σαφώς και πρέπει να εφαρμόζουν τους νόμους, φυσικά και γουστάρω να πάρω
το πρωτάθλημα, αλλά δεν θέλω να τους δώσω την μοναδική ευκαιρία για φέτος και να λένε πως το πήρα επειδή τους
αφαίρεσαν βαθμούς...
Φέτος ειδικά, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ! Αν είναι να έρθει η γκέλα τους καλοδεχούμενη, αν όχι να το πάρουν
και να πάνε στο... (αντε ας κρατηθώ μέρα που είναι). Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε τέτοιο σημείο διαφθοράς ως χώρα, που το
νόμιμο πλέον φαντάζει ως παράνομο και το αντίστροφο! Βλέπε πρωτάθλημα Βάλνερ.. Ήταν ένα καθαρότατο πρωτάθλημα,
αλλά έμεινε η στάμπα του ΚΑΣ, λες και κάναμε εμείς κάτι παράνομο!
Αφήστε τους λοιπόν να.. ξεχαρμανιάσουν με έναν τίτλο. Δεν το βλέπετε.. Σαν κανένα αγάμητο κάνουν.. Είναι κρίμα να
καταπιέζουν τις ορμές τους τόσα χρόνια.. Θα μας πάθουν και τίποτα και μετά ποιόν θα έχουμε στην φάπα και την καζούρα;![]()
stelios-7- (25-03-10)
το θελω αυτο το πρωταθλημα...τι μου λετε εσεις τωρα
ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να επηρεάσει στο αν θα αφαιρέσουν βαθμούς ή όχι από τον βάζελο. αν ο κανονισμός προβλέπει κάτι τέτοιο ας τους αφαιρέσουν. εγώ μια χαρά θα πανηγυρίσω. άλλωστε αυτοί οι 7 βαθμοί θα είναι θεία δίκη αν αναλογιστεί κανείς τα παιχνίδια με μπαογκ(+2 βαθμοί), Άρης (+2 βαθμοί), Καβάλα(+1 βαθμός) , ΑΕΚ (+2 βαθμοί) και πολλά άλλα....επομένως έπρεπε να έχουν σίγουρα 7 βαθμούς λιγότερους....σιγά μην κάτσω να σκάσω αν τους κόψουν βαθμούς μέσω αθλητικού δικαστή...να ψοφήσουν γίνεται???
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
stelios-7- (25-03-10)
γεια σου ρε χρησταρα ετσι ρε αγορινα πες τα....μας ελειψες ρει
αν παρουμε αυτο το πρωταθλημα θα ειναι το ποιο γλυκο
Red Sting (25-03-10)
και δεν τα λέω και όλαδεν ανέφερα καθόλου τους βαθμούς που μας έκλεψαν φέτος....ευνοηθήκαμε στο παιχνίδι εντός με Ατρόμητο σε ένα πέναλτι που δεν δόθηκε σε μαρκάρισμα του Μέλμπεργκ (αν και ο διαιτητής δεν έδωσε πέναλτι στον Ματ και γενικά ήταν άθλιος). αντίθετα μας έκοψαν βαθμούς σε Εργοτέλη, Ηρακλή, ΠΑΣ και σε μερικά ακόμη. και τον βάζελο τον ευνόησαν σε πολλά παιχνίδια. όχι μόνο αυτά που ανέφερα. πραγματικά θέλω πάρα πολύ να του κόψουν 7 βαθμούς. έτσι να τους τσούζει και να γκρινιάζουν πως το παίρνουμε στα χαρτιά. αφήστε τους να κοιτάνε μια ζωή το δέντρο και καθόλου το δάσος
![]()
“The fundamental cause of the trouble is that in the modern world the stupid are cocksure while the intelligent are full of doubt.”
― Bertrand Russell
stelios-7- (25-03-10)
μακαρι να τους τρξει ο σωκος...μακαρι
ο ανθρωπος ειναι δυναμη αλλο που τους εχει αφησει λασκα τωρα.
αν τον πιασει η τρελα του να αλλαξουν χωρα ολοι τους
Χρηστάρα μαζί σου, άλλωστε εγώ ήμουν απ' τους λίγους εδώ μέσα που φώναζα απ' την αρχή για το σφάξιμο,
αλλά ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ ΡΕ ΧΡΗΣΤΟ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΑΛΙΖΟΥΝ Τ' ΑΥΤΙΑ! Τους βαρέθηκα
μα την Παναγία...
λίγο ακόμη και θα τους συνηθίσειςεγώ κλείνω τα αυτιά μου στους βάζελους πλέον
δεν με νοιάζει τι λένε. εδώ τολμάνε να μας λένε κωλόφαρδους επειδή είναι άμπαλοι και δεν μπόρεσαν να μας βάλουν γκολ , ενώ για 60 λεπτά ήμαστε ανύπαρκτοι...άσε που δεν μετράνε τις ευκαιρίες μας μετά το 0-1 , γιατί λέει δεν μετράει μετά το γκολ ......
![]()
― Bertrand Russell
panahs7 (25-03-10)
Δεν είναι απίθανο να κάνουν 2 ακόμα γκέλες, ιδιαίτερα τώρα που τα' χουν κάνει πάνω τους. Αλλά ρε παιδιά μιλάμε σα να' μαστε σίγουροι ότι εμείς δε θα γκελάρουμε πουθενά μέχρι το τέλος. Περίπου 5 φορές φέτος μας επέστρεψαν το πρωτάθλημα με χεσμένα βρακιά επειδή τους ζάλιζε η κορυφή και τις 5 τους το δώσαμε πίσω. Και το χειρότερο με γκέλες που κάναμε στην ίδια μας την έδρα.
Ας ξεσκιστούν τουλάχιστον οι αγαπούληδες στα εναπομείναντα παιχνίδια να μη χαρίσουν άλλους βαθμούς (ιδιαίτερα τώρα που κατάλαβαν τι πρωτάθλημα χάνουν κι από ποιους το χάνουν) κι ότι είναι να γίνει ας γίνει.
panahs7 (25-03-10)
[youtube]www.youtube.com/watch?v=npGBQGW0bPU&feature=player_embedded[/youtube]
δεν υπαρχει το βιντεο ειναι απιστευτο!!![]()
mard (25-03-10), stelios-7- (25-03-10)
Bookmarks