Τι μπαλλα επαιξε ο Ευρωπεος εχθες?Και τι κωλοφαρδη ομαδα που ειναι μια ζωη?Εμεις με παρομοια εμφανιση θα ειχαμε φαει τεσσερα τουλαχιστον.
Αντε μωρη βαζελαρα ξελασπωσε μας στην Ευρωπη .
"Εδώ θα μείνω"... μέχρι να φύγω!
Ο Μπάγιεβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά τη δεύτερη ήττα της ομάδας του από την Σλόβαν Λίμπερετς, ήταν προετοιμασμένος. Στην πολυαναμενόμενη ερώτηση αν θα αποχωρήσει από τον Ερυθρό Αστέρα για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού, ήταν πάλι σιβυλλικός στην απάντηση του. "
"Εγώ θέλω να μείνω στον Ερυθρό Αστέρα, αλλά η τελική απόφαση ανήκει μόνο στον προεδρο", αποκρίθηκε σε ερώτηση Σέρβου δημοσιογράφου και πρόσθεσε στη συνέχεια: "Θέλω να τελειώσω τη δουλειά μου εδώ και όχι να αποχωρήσω. Έχω συμβόλαιο και δεν είμαι ο ανθρωπος που θα αφησει την ομάδα του για να φύγει". Είναι φανερό ότι ο
Σερβοέλληνα προπονητής δεν θέλει να χρεωθεί εκείνος το τέλος της συνεργασίας του με την ομάδας του Βελιγραδίου και προσπαθεί με κάθε τρόπο να κάνει σαφές σε όλους στην πατρίδα του ότι τα πάντα εξαρτώνται από τις διαθέσεις της διοίκησης της ομάδας του και την επιθυμία του Παναθηναϊκού να τον φέρει στην Παιανία.
Σε συνδυασμό με την προαναγγελία, από πλευρά Τζίγκερ, της ανακοίνωσης νέου προπονητή τη Δευτέρα (ή την Τρίτη όπως είπε), φαίνεται ότι η υπόθεση θα ολοκληρωθεί εντός των επόμενων τριών ημερών. Το θέμα έχει φθάσει σε ένα σημείο, που είναι προφανές ότι οι Σέρβοι διαπραγματεύονται σκληρά για να ικανοποιηθούν οι απαιτήσεις τους και πως για τον Παναθηναϊκό είναι αρκετά δύσκολο να υποχωρήσει. Τις επόμενες ώρες αναμμένεται να δοθεί τέλος και να αναζητηθεί ο καλύτερος τρόπος για να ανακοινωθεί στο Βελιγράδι το "διαζύγιο" των δύο πλευρών, λίγο πριν ο Μπάγιεβιτς πάρει το αεροπλάνο για να έρθει στην Αθήνα...
.................................................. ..............................
Καλα, ποσο νουμερο τελικα ειναι ο Σερβος??? "Θελω να μεινω" λεει..Δηλαδη αν ο Αστερας του πει να μεινει (που σιγα μην του πει μετα τις 4 ευρωηττες) αυτος θα μεινει???? Εδω οι Σερβοι γραφουνε οτι πληρωνει απο την τσεπη του (του Βαρδινογιαννη δηλαδη) για να μεινει ελευθερος κι αυτος λεει οτι θελει να μεινει?? Ε ρε γλεντια!!
Ψιλο γαζι τους δουλευει ολους ο "σοβαρος Ντουσαν" για να μην φορτωθει, λεει, ο ιδιος την ευθυνη του διαζυγιου! Λες και φταιει αλλος!!Αλλα παντοτε τηυν ουρα του απο εξω την εβγαζε και αφηνε αλλους να βγαζουνε τα φιδια απο την τρυπα γι'αυτον! Γεια σου ρε Ντουσαν σοβαρε και φερεγγυε!
Κι εγω τωρα θυμαμαι τι λεγανε ορισμενοι περσι το καλοκαιρι για τον Σολιντ οταν πριν ληξει το συμβολαιο του με την Μπριζ ειχε αρχισει διαπραγματευσεις με αλλη ομαδα..Ετουτος εδω αρχισε συζητησεις για να φυγει απο τον Αστερα μολις δυο μηνες μετα την αναληψη των καθηκοντων του!!Ε ρε γλεντια!!
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Τι μπαλλα επαιξε ο Ευρωπεος εχθες?Και τι κωλοφαρδη ομαδα που ειναι μια ζωη?Εμεις με παρομοια εμφανιση θα ειχαμε φαει τεσσερα τουλαχιστον.
Αντε μωρη βαζελαρα ξελασπωσε μας στην Ευρωπη .
αρρωστια στη καρδια , μαστουρα στα μυαλα ...
Όπως έγραψε και μια εφημερίδα "έκανε τη Μέταλλουργκ να μοιάζει με Λίβερπουλ". Με καλύτερο παίχτη τον τερματοφύλακα απέναντι σε μια τέτοια ομάδα, ήθελα να ήξερα σε τι στηρίζονται για μεγάλη ευρωπαϊκή πορεία.
Γύρισε ο βάζελος από τα εξωτικά Ρίζια; Αποθεώθηκε στο αεροδρόμιο; Καίγομαι, ενημερώστε λέμε...!
I got idea man You take me for a walk Under the sycamore trees The dark trees that blo.w baby
In the dark trees that blo.wAnd I'll see you And you'll see me And I'll see you in the branches that blo.w
In the breeze, I'll see you in the trees Under the sycamore trees
Μην σου πω ότι έκλλεισαν την Αττική Οδό και τους αποθέωναν κάθε τόσο... Μεγαλεία που μόνο ο Ευρω-πέος προσφέρει...Αρχική Δημοσίευση από oikon7
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
1925
Τα δύσκολα δεν σταματάνε, πάει στην Κρήτη για την τιτανομαχία με τον ΟΦΗ.
Το εκπληκτικο δε (αυτο παει στους αντικειμενικους, αλλα δεν πειραζει) ειναι η εκπληκτική ατάκα δημοσιοκάφρου στον σπορ φμ (εξι το πρωί παναθεμα για να μου φτιαξει τη μέρα...)
"Το κύπελο ΟΥΕΦΑ πλέον φίλοι μου δεν ειναι για τα μπαζα όπως παλια. Βλεπουμε μέσα ομαδες όπως η Λιβόρνο, η Νανσι, η Παλέρμο. Τολμω να πω ότι πλησιάζει σε επίπεδο το Τσάμπιονς Λιγκ"
Χαίρετε και καληνύχτα...
Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη sadi : 29-09-06 στις 20:57
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
και οπως ειχε δηλωσει και ο αληστου μνημης Μπακε η προκριση μεχρι τους 4 ειναι στους στοχους της ευρωβαζελας..
“Liberty means responsibility. That is why most men dread it.” George Bernard Shaw
Ο φουκαρας ο Μαχαιρας δεν ειναι δημοσιογραφος και δη αντικειμενικος.Αρχική Δημοσίευση από sadi
Παραμενει Ολυμπιακαρας και δημοσιογραφιζει περιστασιακα ελεω αδείας του αντικειμενικου, αλλα παντα ερυθρολευκων φρονηματων, Νικολαϊδη.
Αυτο το ειπε ο Μαχαιρας η ο Νικολαιδης?Αρχική Δημοσίευση από sadi
θρυλε για σενα πνιγηκαμε στο αιμα
8/2/81........
Ο Μαχαιρας.
Ε τοτε αν το ειπα ο μαχαιρας ειρωνικα πρεπει να το ειπε...ασε που δεν ειναι καν δημοσιογραφος!
Να το ελεγε ο αλλος ο αντικειμενικος Ολυμπιακος να πω οκ!
Ο μαχαιρας καθε αλλο παρα δημοσιοκαφρος ειναι!
8/2/81........
Χωρίς να ξέρω ποιος ήταν ο δημοσιογράφος (ή μη) που το είπε, αφού ειναι λίγο βαρύ τα ξημερώματα που ξυπνάω να κρατάω και σημειώσεις, απλά έπεσα πανω στη συγκεκριμένη ατάκα. Προσωπικά δεν μου φάνηκε να μιλαει καθόλου ειρωνικά. Σοβαρα το έλεγε. Αλλα τεσπα , δεν γνωρίζω άλλωστε τα του ραδιοφώνου και της τηλεόρασης τόσο καλα...
Βλέπεις εκείνο το βουνό που μοιάζει με κεράσι;
Kαλα ρε μας δουλευουν???
Απο ποτε η Αλεξιαδη τραγουδαει στο Ουεφα?????
Στο Ποσειδωνιο ειναι ρεεεεεε!!!!
Κατω τα χερια απο τη Νανσι.
Αρχική Δημοσίευση από sadi
ΡΕ ΤΟΝ ΑΜΠΑΛΟ......ΑΥΤΟΝ ΤΟΥ ΤΟΝΓΚΟ.
Κρισιμο ματσακι και για τον ανυπαρκτο το σημερινο.
Πρεπει να ματωσει για το διπλο κι'αυτος, γιατι ο βατραχος δεν θα μπορεσει να ερθει με 5 ή 6 βαθμους διαφορα απο τον Θρυλο και με δεδομενο το ματς με την 44 πριν την 9ατη αγωνιστικη........
Για το οικογενειακο διπλο λες;
Ακριβως!Αρχική Δημοσίευση από Hellraiser
Εχω μεγαλη αγωνια...δεν μπορεσα να κοιμηθω εχ8ες..και νομιζω και σημερα το ιδιο θα μου συμβει!
8/2/81........
Εχεις πονταρει σε καποιο συγκεκριμενο αποτελεσμα και'συ;Αρχική Δημοσίευση από Liberty
οχι οχι αδερφε εγω δεν κανω τετοια...απλα πιστευω σε αυτη την ομαδα οσο κανεις αλλος(καποιος δεν πρεπει να το κανει και αυτο?)ολες οι βρωμοδουλειες σε μενα![]()
![]()
8/2/81........
Bookmarks