1500 βαζελοι ηταν στην Τριπολη?
Ειδα κατι σημαιεες αλλα δεν εδωσα σημασια..
Θα ήθελα να δω από κάπου τα μούτρα του Djordjevic να βλέπει αυτόν που τον έχει κάνει γιογιό τόσα χρόνια, τον Λουκά Βύντρα να είναι ήρωας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος για την ομάδα του.
Α ρε πρόεδρε πως μας κατάντησες!
.
dtakis80 (15-03-10)
Οι βάζελοι έπρεπε να περιμένουν από τον Τζόρτζεβιτς να αποσυρθεί για να δουν πρωτάθλημα. Και αυτό λέει πολλά![]()
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
Ας δεχτουμε οτι ολοι ειμαστε "ασχετοι" και δεν ξερουμε και δεν βλεπουμε μπαλα!
Ερχετε ενας καλος "κυριουλης" ομως να μας κανει μαθηματα και να μας φωτισει.
Μαθημα πρωτο : "Πεναλτι"
[youtube]JXmnIUQoweM[/youtube]
Γελαει ολη η Ελλαδα μαζι σας και ξερετε περισσοτερο γιατι??
ΓΙΑΤΙ φοβαστε ακομα και αυτο τον πεθαμενο Ολυμπιακο!
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
Παιδιά δε βλέπω καλά, χρειάζομαι οφθαλμίατρο!
«Λέγεις πασά μου να σε προσκυνήσω. Κι εγώ ρώτησα τον πούτζον μου και μου είπε να μη σε προσκυνήσω»...
Γεώργιος Καραϊσκάκης προς τον Μαχμούτ πασά, 1823
έχει ξεφύγει το θέμα στο ποδόσφαιρο στην ελλάδα γενικά.
το κάθε κανάλι που παίρνει τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων μιας ομάδας,λες και θεωρεί υποχρέωσή του να ασκεί πολιτική εκ μέρους της...
πρώτα έχουμε τη νετ που πολλά απο τα παιχνίδια του ολυμπιακού στη σουπερ λιγκ τα μεταδίδει λες και παίζει ο ολυμπιακός με καμιά ξένη ομάδα(με αποκορύφωμα το ολυμπιακός-αεκ που με συγχωρείτε αλλά δεν μπόρεσα να μην γελάσω με αυτή την παρωδία) και απο την άλλη το συνδρομητικό που έχει στήσει έναν ολόκληρο(πλην φθηνό) μηχανισμό στο να περνάει προς τα έξω αυτά που θέλει.μέχρι να τους βγάλουν όλους τρελλούς δλδ...
chainsaw (16-03-10)
οσι εχετε νοβα καλα να παθετε.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
Ευχαριστούμε..Βασικά εγώ το κρατάω γιατί βλέπω Discovery Channel!
Το άλλο το έχετε παρατηρήσει όσοι ακούτε μεταδόσεις Νόβα;
"Ο αγώνας μεταδίδετε απ' ευθείας από την Νόβα (λες και δεν ξέρουμε τι βλέπουμε) την πρώτη ψηφιακή τηλεόραση στην Ελλάδα!"
Γιατί το τονίζουν συνέχεια ρε παιδιά; Μην τους πάρουν τα πρωτεία;
ΓΕΛΙΟΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΡΕΕΕ!! ΚΙ ΕΓΩ ΑΚΟΜΑ ΓΕΛΟΙΟΤΕΡΟΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ! Να τελειώσει το υποχρεωτικό
συμβόλαιό μου και τα λέμε τον Σεπτέμβρη.. ΑΛΗΤΕΣ!
ετσι ρε παναγιωτη.κοφτους τους πουστηδες.
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
sk12072 (15-03-10)
panahs7 (16-03-10)
ας ελπισουμε η ντροπη των σωματειων να μην παρει φετος κανενα αλλο πρωταθλημα.
γιατι μπασκετ και βολλευ πανε με πλεονεκτημα....
ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΙΣ
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΕΜΟΝΗΣ
captain-cook (15-03-10)
Στη φάση του Νίνη με τον Πανιώνιο ήταν λέγανε πέναλτι γιατί υπήρχε επαφή έστω και μικρή.
Εχτές ρε τσιράκια του βάζελου δεν ήταν πέναλτι η επαφή του Τζόρβα με τον πάικτη του Αστέρα???
Α ρε Κόκκαλη τους έχεις αφήσει και αλωνίζουνε.
Βρηκα κατι πολυ ενδιαφερον απο εναν φιλο μου στο fbook και το ποσταρω εδω για να το δειτε...
Σε όλους τους Παναθηναϊκούς που ξεμυτίσανε σήμερα στη δουλεια τους έκανα μια απλή ερώτηση: "Οταν κατέκτησα το 20ο μου πρωτάθλημα το ...1975, είχατε γεννηθεί;"
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Τα σχολια Ηλια απο κατω ειναι ολα τα λεφτα!!
Που βγηκε μια βαζελινα να ρωτησει αν αυτος που εγραψε το σχολιο ειχε γεννηθει για να παρει την καλυτερη εβερ απαντηση :"Οχι δεν ειχε γεννηθει......αλλα θα ζει στο 40ο του. Εσεις θα ζειτε σε 100 χρονια που θα παρετε το 40?"
![]()
Μην τα βαζεις με ηλιθιους, πεφτεις στο επιπεδό τους και σε κερδιζουν λογω εμπειριας.
consigliere (15-03-10), Du3lisT (15-03-10), Faithful (15-03-10), ILIAS-KORLEONE <<JESUS>> (15-03-10), limani7 (15-03-10), lucigalletti7 (15-03-10), panahs7 (16-03-10), panty (15-03-10), stelios-7- (15-03-10)
Οντως γαμαει το σχολιο αυτο μαζι με την απαντηση
"When I was 5 years old, my mother always told me that happiness was the key to life. When I went to school, they asked me what I wanted to be when I grew up. I wrote down "happy". They told me I didn’t understand the assignment.
I told them they didn’t understand life."
—John Lennon
Πουτάνας γιοί, ερχόμαστε.....
georgethirdeye (15-03-10), mikatsi (15-03-10), nbqgr (15-03-10), panahs7 (16-03-10), sk12072 (16-03-10), stelios-7- (15-03-10)
Bookmarks